Naturiste si homeopate (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Elenyafata,asa te vreau !Toate trecem prin momente grele dar nu ne lasam,da? (eu vorbeam...care cu un ochi rad si cu celalalt plang
)
Elena ma bucur ca te simti mai bine si ca ti-ai gasit locul printre fetele "naturale si homeopate" ca sunt tare dragute...Si din ce am citit in ultimul mesaj postat de tine te anunt cu bucurie ca esti posesoarea exact a acelei stari de spirit care il aduce de obicei pe bebe:linistita,increzatoare,relaxata,impacata cu sine si cu un tel bine determinat care te face sa mai uiti de problemele proprii...Asa e? La care se adauga si starea data de Branca.. Asa ca nu e exclusa nici o surpriza placuta!
Vape toate si astept vesti bune!
Ina
Mishu, sa dea Domnul, dar nu-mi fac mari sperante.
Oricum m-am impacat cu situatia. Daca apare o minune cuvintele tale ma vor calauzi toata viata.
Pup eu ochisorul care plinge!
Elena
motzunica spune:
Serj, felicitari 

Mirona, proba Cotte se face dupa ce se injecteaza substanta de contrast pe trompe la HSG. Daca substanta ajunge in abdomen atunci trompele sint permeabile si proba e pozitiva.
la toate fetele.
elenya_m spune:
Fetele sunteti niste dulci 

multumesc pt gandurile voastre frumoase, deja m-am "lecuit"
ma simt mult mai bine..
Ce m-as face fara voi? 
Ia ziceti-mi si mie acum.. eu nu am facut histerosalpingo.. (pt ca mi-e frica de moooor), credeti ca tratamentul n-ar putea trece de acest obstacol (dc acesta este intr-adevar)? Adica dc trompele sunt intr-adevar infundate (eu sper sa nu..) il fac degeaba?
Pupici
Credinta face totul posibil!
Mirona spune:
Buna seara,
vad eu bine sau numai gandiri optimiste azi?
Fetelor ... daca vedem ca hainutza noua ne aduce
... schimbam numele topicului la fiecare capitol. Schimbam la liste ... in fiecare zi.
elenya_m te-am indus in "oroare". Sorry.
Pentru toate fetele care vor sa-si activeze PM-ul:
-trebuie sa fiti logate
-sub starea comunitatii sunt cateva meniuri, unde e si cautarea.
-mergeti la MESAJE PRIVATE
-in dreapta sunt submeniuri ... mergeti la OPTIONS
- alegeti Activeaza mesajele private.
Gata.
Miro
My ticker
Mirona spune:
Tre sa va povestesc o faza:
ma duc eu azi la un alt plafar decat de obicei, sa-mi cumpar ceai de maghiran - care mi se terminase.
Inauntru vanzatoare cu doua femei mai in varsta.
Cer ceaiul.
Nu avem.
Incep eu ... aveti ceva pentru a creste tensiunea?
Zice vanzatoare Armurariu creste tensiunea ... da, nici din ala nu mai am.
Una din femei ma masurat din cap pana in picioare si zice:
Bea cafea.
Io: multumesc, dar nu am voie (gandindu-ma la homeopat).
Stiti, eu iau tinctura de Branca Ursului, care scade tensiunea si as vrea ceva care sa echilibreze din nou balanta.
Cealalta: Un varf de sare intr-un pahar cu apa.
Vanzatoarea: Da ... dar asta duce la retinerea de apa.
Io si asa retin apa cu tratamentul naturist ... asa ca, zic: A! nici aia nu am voie.
La care cea de-a doua femeie isi pune o mana la gura si clatinand din cap incepe:
Asa de tanara si asa de bolnava ...

Miro
My ticker
OnutzaB spune:
Salutare la fetele naturiste si homeopate
Vreau si eu sa ma inscriu in clubul homeopatelor daca ma primiti ...
Eu acum ma lupt prin tratament homeopat sa scap de un fibrom subseros de aprox4.5 cm.Dupa o luna de tratament am fost la echo si s-a resorbit aprox.1cm si deci se poate ....sper sa mearga bine in continuare sa nu ajung la cutitas...
Fetele care nu au facut histerosalpingografie le sfatuiesc sa o faca
ca nu doare asa cum am auzit si eu la inceput....
Pupici la toate si bebei multi pe aici
Irina71 spune:
Vai Miro 

io cred ca nu ma abtineam si pufneam in ras. Lasa ca le arati tu lor peste 1-2 luni, cand o sa intri la ele in Plafar si o sa ceri ceai de cretisoara, ca ajuta la sustinerea sarcinii. 
Completare : sa stii ca io am baut si beau cafea cu lapte dimineata, o cescuta. La mine la med. homeopat zice sa nu exagerezi cu cofeina, nu sa nu consumi deloc ...
Seerj ... unde sunt pozele ? Nu ai reusit sa le salvezi pe Yahoo ? Imi pare rau ca nu te-ai descurcat, se pare ca nu-s asa buna de profesoara 
Miha, ce faci ? Progresezi ? Vad ca Aura ne-a sedus si ne-a abandonat. 
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
mihaipopescu spune:
Serj,felicitari

,sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi.
Irinuca desi vin f.obo si tarziu de la serviciu abia astept sa ajung acasa sa vad ce-ati mai scris, deja am devenit dependenta de voi si nu ma las pana nu ma molipsesc de la voi cu 1,2, sau cati
vrea cel de sus. Astept telefonul doctoritei de laborator care nu mai suna
sa-mi faca odata buletinul de analize ,sa stiu ca totul e bine si sa nu mai fiu stresata din cauza lor...azi sunt in ziua 16 temp 36,9 se mentine ridicata inclin sa cred ca am ovulat mai tarziu si am prestat in zilele 12-13-14 la temperaturi mici si 15 dim.cand deja
nu mai erau buni...asa ca...stand bay pana luna viitoare. Precis Aura vine si deschide listuta cu
pt.luna iulie.
Elenya nu fii trista, Dumnezeu stie cel mai bine ce face si eu
zile intregi si mereu m-am intrebat de ce mi l-a mai dat (dupa zece ani de sperante) si apoi sa mi-l ia?
Mishulina - bubulina
urmezi si tu da?
Miro 
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mirona spune:
OnutzaB cum sa nu te primim? Bine ai venit in
-ul nostru. Iti doresc sa scapi cat mai curand de uriciosul de fibrom subseros. 1 cm pe luna? super mai ai de facut inca 4 luni si ai scapat.
Bafta. Sa ne tii la curent cu ce se intampla cu el.
Am avut nu demult o fata care a urmat tratamentl Liviei pentru fibrom iar acum e la gravidutze. Daca vrei ... am sa caut care era user-ul ei, sa-i scrii un Pm sa va sfatuiti intre voi.
Te-am adaugat in listutza homeopatelor.
Tu ai cerut anestezie la histerosalpingografie?
Eu nu prea stiu cum e ... dar mie mi-a facut o instilatie (sau perfuzii se mai spune) si mi-au facut-o pe viu. As fi putut sa cer anestezie? ca pe mine m-a cam durut ...
Miro
My ticker