Naturiste si homeopate (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Fabya spune:
!
Eu nu am mai intrat din cauza serviciu-lui,dar ma-ti uimit cit ati scris incerc sa citesc asa fugitiv deoarece e tirziu si trebuie sa muncec maine....dar pe urma am 10 zile de concediu si atunci stau cu voi aici...abia a astept ![]()
Mirona >>>>inca sa nu ma treci in lista deoarece acuma i-mi procur de ce am nevoi in tratamentul meu.....deja in tara am totul comandat de-o prietena decit sotul sa mi-le aduca si restul cumpar de aici ca se gaseste in Germania .
Marunzika>>>>> ai primit de la mine Privat-ul deoarece eu ti-am multumit si am vazut cind ai dat re:era si test-ul meu cee ti-am scris,acuma seara ti-am mai dat un Privat,merci mult de tot si mai tinem legatura .
Va urez la toate naturistele & homeopate sa aveti o zi frumoasa maine si linistita .
Cu drag Fabya
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
mihaipopescu spune:
Miro, eu cand am facut instilatii mi-a pus si o fiola de algocalmin si dr.mi-a spus ca daca ma doare e posibil sa am probleme cu trompele , insa se pare ca sunt Ok pentru ca pe mine nu m-a durut,poate a ajutat si algocalminul,insa prin 1999 cand am facut histero am crezut ca lesin pe masa aia de durere dar cand mi-au vazut radiografia au zis ca trompele sunt bune...
OnutzaB , bine ai venit,ai nimerit in sezonul gravidutelor.
Mishulina spune:
Miro,ai fost mortala! De fapt patania a fost haioasa...
OnutzaB bune ai venit,bun sezon ai nimerit! ![]()
Mihaela io m-am incolonat da nus' daca no-i fi gresit coada.....
Fetelor,sa va zic ce mi-a spus sotul meu in seara asta.....(v-am zis ca facem in paralel tratamente naturiste: El ia:Potent power,Zinc,Acid Folic,Vit.E si Maca - Eu iau Ac.Folic,Medicalm,Papaya si Maca. Din toate astea numai Maca e comuna... ).
Il vad la un moment dat ca isi tot studiaza degetele,ca un copil mic care le vede pentru prima data...Il intreb ce a patit si imi spune ca ceva ciudat....Adica?-il intreb...Adica i-au disparut toate bubele si leziunile de pe maini si picioare,toate bataturile,zgarieturile de pisica,taieturile de la surubelnita (e mare mester de calculatoare....toata ziua da carcase jos!)si cel mai uimit e ca nu stie unde sunt doi negi (sau ce or fi fost,ca la dermatolog nu a ajuns)de la mana,unul se mai vede cat un varf de chibrit si de celalalt nici nu mai stie unde a fost....Iar la picior batatura de asta iarna care il durea rau ,nu-i nicaieri!!! Si asta de doua saptamani de cand ia "hapurile" alea...Si ma intreba pe mine care din ele a facut minunea de am ajuns sa intru pe net sa ii citesc ce am gasit despre Potent Power si Maca (pe celelalte nu le pot "suspecta..."). Am vazut ca astea,amandoua,sunt adaptogene si cresc imunitatea si capacitatea de autoaparare a organismului,dar care din ele o fi avut acest efect?
Voi ce ziceti,ca nu ma lasa pana nu-i spun si io hahar n-am!
A,si mai zicea ceva: de cand ia astea i s-a taiat pofta de mancare (ceea ce nu e rau,la 102 Kg ale lui...)
Ina
Mirona spune:
Neatza fetelor,
Are dreptate sotul tau, Mishu.
Saptamana trecuta m-am taiat urat de tot la deget si am sangerat ... de am crizat colegii la scarbici. Azi ... la numai 7 zile de atunci mai am doar o zgarietura pe deget. Nici nu vreti sa stiti cat de adanca a fost rana, aproape de os, carnea s-a lipit frumos la loc si nici macar nu m-am gandit sa merg la cusut.
Comun intre tratamentele noastre este MACA - stim cu toatele cata imunitate da aceasta capsula. Deci: merita.
Eu tre sa plec la scarbici, unde nu prea am voie pe net. Asa ca ... deschid acum capitol nou pentru voi.
Va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52296" target="_blank">capitolul 6
Miro
My ticker