Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor vape toate ca de maine o sa fiu bucuresteanca cateva zile si nu ne mai auzim .

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,sper sa fie cum ziceti voi.Eu sunt cumintica,si.....vreau sa pun si eu o intrebare fetelor care au ramas dupa fiv,voi ati simtit ceva crampe exact ca cele din saptamana dinainte de CM?Ca eu asa....simt.Saptamana viitoare pe timpul asta o sa stiuy raspunsul,testul de sange e duminica iar rezultatul se da in aceeasi zi cateva ore mai tarziu.Am inceput....sa am emotii...dar incerc sa nu ma gandesc prea mult doar la asta,oricum,ar fi super asa veste de ....4 iulie.Doamne da !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata, fetele frumoasele, ce mai faceti ?
Am o intrebare pt. cele care aveti experienta cu testele : azi dimineata am facut un test Barza care la prima vedere este clar negativ.Dupa o ora, m-am uitat iar si se vedea o a doua linie, f.f.f.f.f. palida, fara culoare, ca o umbra, in locul in care ar fi trebuit sa fie rosie.Ca sa ma conving ca nu e imaginatia mea bolnava, i-am aratat-o si sotului care s-a uitat in lumina naturala si a obs. acelasi lucru. Voi ce credeti, obiectiv, vorbind, poate fi....? Este posibil sa fi detectat un nivel normal din hormonul respectiv in organism sau asa apare el ? nu am luat nici un fel de tratament.
Sunt in ziua 25 a CM, ziua 10 de la IUI, TB a scazut de la 37,1 la 37, iar in zona pelvina am dureri cat se poate de specifice de rushi.Cred ca nu v-am factu capul calendar lunea de dimineata !
Va doresc o saptamana plina de impliniri pe drmul spre mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Aysha 2 esti sigura ca la 1 ora s-a vazut a 2-a liniuta? Pentru ca daca s-ar fi vazut in 10 minute sau 15 era ok...dar totusi 1 ora mi se pare cam mult...mai fa un test maine..Diaspot sau Dr. Sigur si sa vedem maine ce va fi...Eu iti tin pumnii sus de tot sa fie cu ochisori!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fetele.

MONICA, felicitari fata frumoasa sa iti traiasca baietelul si voi parintii alturi de el.Sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucurii in viata.

Fetelor, eu azi sunt fericita.Mi-a venit sotul acasa din deplasare.
am ras amandoi de situatie..., aseara a fost mai ceva ca in luna de miere.nu ne venea sa ne mai dezlipim unul de altul nici casa mancam..

Va pup si mai vb mai tarziu.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta si mai linistita, asta va doresc. A, si cu vreme frumoasa.

Monicut, FELICITARI, sa va traiasca Bocanila, sa va bucurati de el si sa ii dea Dumnezeu mult noroc! Refacere cat mai rapida si te asteptam sa ne povestesti si noua cum a fost.

Pupici pentru toate fetilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele,
Eu sunt bine, am avut o hemoragie vreo 4 zile de la diphereline dar vad ca m-a mai lasat. Nici nu ma putea tine pe picioare; am fost foarte slabita si fraiera ca n-am luat si eu niste fier si calciu.
Pofta de mancare la greu si somn cat cuprinde... am mai fumegat vreo 10 tigari in total de pe 18 de cand mi-am facut injectia dar gata...de ieri nu am mai pus tigara in gura si nici nu o mai pun ca ma miroase asistenta si ma paraste la doctorita care a spus ca nu-mi faca stimularea peste fumat ca reduc din sanse. Ce sa va mai spun ...sunt fericita ca a nascut Moni si mi-a fost foarte dor de voi toate!! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Monica , FELICITARI !
Sa-ti traiasca puisorul, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!

relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

FELICITARI MONICA!! SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL SI SA FITI FOARTE FERICITI.

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

monicutz felicitari, iti doresc sa-ti revii cat mai repede sa te bucuri de bocanila

eu am mai rasuflat 2 zile de azi iar nebunie curata, a cazut mama cu wc cu tot, care s-a spart, s-a lovit la cap, pare bine in rest, ce sa zic, gagicile de la mine din casa sa faca atac de cord nu alta, cumnata mea scleroza in placi naspa la 25 de ani, la servici e vanatoare de vrajitoare, ma doare ficatul de greata cand ma gandesc sa merg la serviciu... in rest totul e bine, noroc ca noi suntem sanatosi

fetele am vazut primul camp cu floarea soarelui, tare frumoasa e floarea asta, la mare tre sa fie fain, nu pup anul asta..

Mergi la inceput