Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mey lachioaneo tu vreai sa intram in fibrilatii ca nu zici nimic atata timp?! ia si acid folic, calciu sa nu iei dupa et-u ca predispune la iminenta de avort

delia este normal cu jena aia, stai calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare fetelor!

Nu stiu cum am reusit sa pun un mesaj in fruntea tuturor, imi cer scuze pentru acest accident. Acum apare ca eu am deschis acest subiect. Sa fie oare un semn??

Puteti sa-mi spuneti si mie cam la cat timp pot sa fac un test de sarcina? Cred ca tocmai am terminat cu ovulatia si vreau sa vad daca am fost roditori.

Multumesc mult, sunt alaturi de voi
PupALL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o saptamana minunata va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

O sa iau Ardit acid folic si nu o sa iau calciu... sa iau oare de pe acum acid folic? Poate o sa ma ingras...e..asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Simt ca trebuie sa va impartasesc si voua experienta mea cu testele de ovulatie:
Am un ciclu "ceas" de 28 zile cu ovulatie la 14 zile (asta mi-am dat eu seama in timp dupa mucus) confirmata de testele de ovulatie luna aceasta. Din cateva investigatii medicale stiu ca nu am probleme endocrinologice.
In aceeasi zi, din aceeasi proba de urina am facut testul "Intim" (aprox 40000lei) si testul "Dr Sigur" (aprox 100000lei) - au iesit ambele CLAR pozitive, pe cand testul (casetuta) romed (aprox 100000lei) a iesit CLAR negativ. ATENTIE! A nu se deduce ca testul romed nu este bun! Sunt sigura ca este, dar nu pentru mine sau poate lotul respectiv a fost compromis... Am incercat toate cele 3 teste pentru ca sa stiu in continuare de care sa cumpar.Va sfatuiesc si pe voi sa folositi in paralel mai multe teste. Daca il gaseam si pe al 4lea il incercam si pe el :) Am mai scris eu aici ca incerc de vreo 4 luni sa raman insarcinata si nu reusesc. Daca nici in urmatoarele 2 luni nu reusesc o sa fac analize amanuntite.
Din pacate nu am luat in consideratie sfatul cu din 2 in 2 zile si am prestat in fiecare zi. :(

Sper ca va este de folos ce v-am spus si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi nu te ingrasi de la acidul folic ci de la vitamina b6 care se ia cu el ca sa se asimileze, ia de acum puiu, si daca ai o teama mananca mai multe salate, bea lapte ca asta are calciu mai naturel, hai spor la bb-ei

sorinuke?

voi sa-mi spuneti cand nu ma mai suportati ca nu vorbesc despre bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Monica, multa fericire si sanatate, la fel si lui bocanila!!!!!!!! Felicitari!!

Ardit, ce nebunie!! Doamne, si la 25 de ani scleroza in placi! Ce nenorocire, asta da tragedie! Asa ne dam seama ca trebuie sa apreciem ce avem…

Eu incep de azi cu clomiphen (din a treia pina in a saptea zi), vineri ma duc la monitorizare. Sunt foarte agitata si fara clomi, cum o fi cu el….o sa fac prapad.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Ancutza, fii atenta ce am gasit ref la fetele care sunt pe listuta de gravidutze inaintea lui Monica.
Maruta- ??? nu scrie nimic daca a nascut sau nu, in mod normal trebuia
Andreea.a- a nascut un baietel pe 16.06.
Totha- trebuie sa nasca pe 05.07
cipi- nu a mai scris pe DC din 24.10.04
geaninaelena- trebuie sa nasca pe 10.07
laura_s- trebuie sa nasca pe 25.07
lorry2004- trebuie sa ansca pe 20.07
mika1- trebuie sa nasca pe 29.07

Am sa mai urmaresc si iti mai spun.
PUPICI

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anculete, ce de sapaturi ai facut. Saru'mana!
O sa modific listutza

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pupicesc toate fetele!
Sunt fericita ca rezultatul la Papanicolau este bun(adica e II).

Va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput