Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata la fete,eu la munca azi si nu prea am amre chef.LA MULTI ANI Mirela sa fi sanatoasa,sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa treci cit mai repede la gravidute.Laurici ce mai faci,cum te mai simti?Sorinuta ai disparut draga mea,sa stii ac daca nu dai nici uhn semn te caut cu interpolu.
Va pup pe toate si poate ne mai auzim

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LA MULTI ANI, MIRELA!SA FII SANATOASA SI SA ITI DEA DUMNEZEU UN BEBE CAT MAI REPEDE!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Azi la 10,30 la nascut pe bocanila prin cezariana Monica-Elena.
Monicuta , felicitari , sa fie sanatos si sa-ti aduca in viata numai bucurii.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

CE FRUMOOOOOOOOS! FELICITARI MONICA SA CREASCA MARE SI SA FIE SANATOS!MULTI PENTRU TINE SI BEBE

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am sters-o pe Mama Moni de la gravidutze si ma bucur din suflet pentru ca minunea e bine si ca acum e in brate la mamica lui.

Ce facem cu celelalte gravidutze care erau inaintea ei? Cred ca au nascut si ele, dar nu stim noi.

Astery, fata, stai cumintica in casa si da-l incolo pe T. gaseste-ti acolo un dr. bun.
ce rost are sa batzi drumu'? Pentru 10 minute?
Ai fost in bucuresti si nu ne-am vazut! Rusinica!

Delia, eu te urmaresc si la FIV si am vazut ca esti campioana la embrioni. Nu donezi din ei?. Iti tinem pumnii sa fie bine.

Eu sunt cu tzatzele mele dureroase, dar optista si vesela.
Sunt stearpa, senina si cretina

Va pup pe toate si week-end placut!

P.S. Laurici, cum te simti?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Felicitari MONI, sa fie intr-un ceas bun , sa fiti sanatosi ,sa va bucurati din tot sufletul de si sa aveti parte numai de surprize placute din partea lui!.Un buchet mare de

Anca nu esti nici...nici...si nici...mie imi esti tare simpatica si pot sa spun ca am invatat cate ceva de la tine, azi am luat rezultatul de la anticorpi( sunt in prima luna dupa chiurataj si i-am repetat) si mi-au scazut la 37U , sunt f.bucuroasa deci pot sa am sperante la pe cale naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

sa aveti un week-end placut si plin de distractie !
Daca mai vrea cineva optimism, sorry, dar eu nu mai am nici pentru mine ...azi, z.23 TB 37,1, sani de playboy, fierb in clocot ca din pacate....in zona pelvina dureri specifice.. asta e
o luam de la capat, luna viitoare alta inseminare, de data asta cu puregon, sa vedem daca mai scapa vre-un ovul
Nush ce m-as face fara voi. Am constatat ca in afara de sot si de mama ,cateodata, eu nu mai am cu cine vorbi despre astfel de subiecte!
P.S.am auzit un studiu la BBC cica in Europa, 1 din 10 cupluri are probleme de fertilitate si ca in 10 ani 1 din 3 cupluri va avea astfel de probl. Grabiti-va, sa nu apucati sa fiti 1 din 3 !
Va pupa pe toate,
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anca,da sunt f productiva eu de embrioni,dar nu inteleg de ce din 22 doar 7 au ramas de congelat iar la cuptor au pus 2.Deci ce s-o fi intamplat cu 13 dintre ei,n-au rezistat conditiilor vitrege sau ce?Asta e,acu sper sa fie cu ochisori sau cum o vrea cel de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mihaipopescu, mersi frumos
Bafta la prestat. Sa ne dai vestea buna repede.

Delia, am vazut ca neincrederea asta e criminala in legatura cu nr. embrionilor.
Dar si 7 sunt buni. Bafta si tie. Eu simt ca o sa ramai...si am o gura aurita, aurita, aurita

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Astery, pui, iti doresc sa iti fie cat mai bine, si, cel mai important, sa mearga bine sarcina! Ai grija de voi!

Delia, bafta multa, sa se prinda bine puiutii tai!

Mergi la inceput