Aspirante Optimiste 141
Raspunsuri - Pagina 4
Fabya spune:
!
Nu am mai scris de mult la acest subiect ,in sfirsit am ajuns si am reusit sa i-mi faca analizele genetice la care am un rezultat bun,deci nu mi-a gasit nimca genetic desi au fost eliminate doua sarcini la mine.Dar mi-a recomandat med.genetic printr-o scrisaoare adresata Gineocologul-ui meu un medicament Ass 100 care va trebuie sa il iau din momentul in care voi fi insarcinata.Ce face aste medicament nu stiu.....e ceva pentru singe din cite am inteles.Ieri am fost la gineocolog si mi-a facut o analiza din sercretie ,mi-a dat sa iau Femibion Folsäure Plus + Jod.As vrea sa stiu ,ce fel de analiza e aceasta care se face in ziua 4-5 de la ciclu ,deoarece va terbuie sa ma prezint le gineocolog pentru o astfel de analiza la urmatorul ciclu.
Salutari la fete si succes in tot ce v-ati propus fiecare.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Catrinel_17 spune:
Fabya, Ass 100 este sigur aspirina - banuiesc ca fluidizeaza singele, iar Folsäure este acidul folic. Cit despre analiza, nu stiu sa-ti zic, dar sigur stiu fetele. Poate ca e prima analiza ca sa-ti faca oglinda hormonala?
te pup!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
MirelaV spune:
Astery, pui..sarumana oricum..de urari. la multi ani si ptr V.
de ce dezamagire totala la T?
MirelaV
pupicei pe burticei
asteryaro spune:
Mirela, nu spun aici pui de ce dezamagire totala, ca-mi stric coafureala proaspata. Iti dai seama ce-as pati? Dar ceva tot spun: nici 10 minute 800 mii lei. dau bancnota de 1 mil. - n-are sa-mi dea restul 200 mii (!!!), deci cum spuneam nici 10 minute, o echo transvaginala, 3 vorbe-n 2 peri fac 1 milion lei vechi.
any comments?
Later edit: saru'mana de urare pt. V.
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100
ardit spune:
fabia vezi daca la compozitie zice acid acetil salicilic este aspirina
asteraki pupe mama pe ea si pe burticul vrednic, s-o fi blazat dlT
mirela la multi ani, pupi
asteryaro spune:
Ardit, pupici de la burtik mea!
Mai, ce sa zic despre dl. dr. T, io nu-s nici frumoasa, nici inalta... care ma stiti stiti ca nu mint
, da' macar un pic de consideratie. poate cer prea mult?
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100
MirelaV spune:
Astery pui, poate imi trimiti un pm cu detalii.
de coafura, lasa pui k iti sta bine si ciufulita
MirelaV
pupicei pe burticei
Laura Ioana spune:
Iube, la fel mi-au spus si mie: 200 de motive pt pierderea sarcinii si 6 luni fara sa raman (cred ca invata la fel in scoala
) Dr meu e tot din tg mures. Dupa ultimul curetaj mi-a venit ciclul la 5 saptamani, de ma panicasem deja.
Laura
dana p. spune:
Astery, La Multi Ani sotului, cam tarzior m-am trezit sa spun si eu dar mai bine mai tarziu decat niciodata
.
Eu merg sa-mi fac histeroscopia la un medic la care m-a trimis dl.T si dupa ce termin treaba acolo sper sa pot sa vorbesc si cu el sa-i fac o vizita sa vad ce fac mai incolo, ca eu sincera sa fiu as incerca o inseminare. Atunci o sa vad si eu ce-mi zice.
Arditutz
mama fata.
Laurici
ma bucur ca macar fizic esti bine.
Lachi
ce faci? Unde esti? Cum stai cu injectiile?
Sorinus
tu unde te-ai ascuns?
Flori ai venit in Romania? Ce faci?
toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas