Bebelusi de sept-oct 2004 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
Am uitat... si Elena doarme aproximativ 10 ore noaptea, de la 11-12 noaptea pana la 9-10 dimineata incontinuu... asa, ca sa va oftic . Nu stiu cum, dar asa doarme de la aprox. o luna jumate...
Si mai doarme si ziua cam 3-4 ore, adunat...
Probabil fiecare copil are ritmul lui, pentru ca eu nu am facut nimic ca sa o conving sa doarma toata noaptea. Pur si simplu asa s-a intamplat...
Poze cu Elena 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena iubita noastra
ralucule spune:
elyanne al meu Tristan doarme de la 9 seara la 9 dimineata in continuu de luni de zile, daca ma gandesc bine de la 4 luni, si nici inainte nu aveam probleme, el doarmea de la 10 la 6 dimineata....
DE AIA SUNT EU GRASA, CA DORM BINE, MANANC DOAR 2 MESE PE ZI, DAR LE MANANC LA ORE FIXE... SI DOAR DEH BRANZETURI MEZELUIR ALEA ALEA
ahahhahaha
Asta este am un copil minune, de prea mult bine sunt cat vaca
dar, grasa grasa da frumoasa
Ca mi-am adus aminte , in Romania m=am intalnit cu mama prietenei mele din clasele 1-4 si ce imi zice doamna care nu ma mai vazuse de ani de zile , ani insemnand minim 10 ani, citez: Ralucule, da tot frumoasa ai ramas!!! Uite Tristan seamana perfect cu tine, faci copii frumosi, dar tot frumoasa ai ramas...
Asa ca, AVANTAJ RALUCULE, CA TOT FRUMOASA A RAMAS.
Aoleu si vai de mine, eu cu shuncile mele in Romania, si aici in Germania si Olanda sunt super buna, printre doamnele de pe strada care sunt duble, triple, fata de mine, deci aici nu mai am shunci, imi gasesc haine, toate modelele toate culorile.
Eu ma simt bine aici, asa cum sunt, acolo m-am simtit cumplit...
Hai pupaturi
Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04
andora spune:
LA MULTI ANI BEBICILOR SARBATORIIT PE 24!!!Dianarus parca te vad in jurul tarcului... ei, daca nu se obisnuieste asa e OK
Iulyp si eu am boala cu masinutele , deja are una fiica-mea, face ca politita, are lumini si ocoleste obstacolele, e tocmai buna pt o domnisoara finuta si draguta.....
Danyce felicitari pt inot!!! eu salturi n-am facut niciodata, cum e? Eu am o obsesie sa sar si cu parasuta !
Ralucule eu nu te cunosc dar ai un stil super misto la povesteala... Ce-au frate vanzatoarele astea ca si eu ma simt de mor cand imi zice cate una ca masura mea nu au si se uita compatimitoare la formele mele mai dar eu chiar sunt grasa nu ca voi Cred totusi ca dau o fuga prin strainataturi sa ma simt si eu nitel printre exemplarele de acolo....
Elyanne DE LA O LUNA JUMATE 10H/NOAPTE? Sa-ti traiasca ingerasul somnorici!!!!!!!
Eu abia acum ma culc ca m-a apucat DCul noaptea, s-a sculat mandra mea de vreo 5 ori pana acum dar a adormit la loc... Somnic usor !!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
loreema24 spune:
La multi ani !
Maria
David Erik
anamari - pt mine varsta nu conteaza absolut deloc. Cu el sunt fericita si implinita si asta e tot ce conteaza.
Sanatate la puiutu mic.
ellen - La ora 17:15 am dat comanda si la 12:45 a doua zi erau la usa.
elyanne - buna ideea cu "asa a zis dr" - o aplic si eu de acum.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
ralucule - stai draga linistita , nu conteaza ce zice lumea , daca porti nr 29 la blugi nu poti fi grasa , iar copilul il imbraci si il cresti cum vrei TU nu cum zic altii. Si pe mine ma terorizau neamurile ca nenorocesc copilul daca nu fac cum zic ele si pana acum nu a fost niciodata bonlava , asa ca CRESTI COPILUL CUM SIMTI TU CA E BINE , stii vorba aia "gura lumii n-o astupa nici pamantul.
Cat despre cadouri , ce ei te-au asteptat cu bratele pline de cadouri ca sa merite ceva?
Multumim tuturor pt urarile legate de scaunel!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
aissa spune:
Hahaha! Va laudati cu suncile.......pai macar la ceva sa va bat si eu! Sunt sigura c anu ma depasiti, si macar voi ati nascut.....
Ralucule, ai spus povestea mea, toti imi zic ca ce grasa sunt (si eu nu am unde pleca....), pantaloni....nu-mi gasesc, fuste/rochii nici atat (ca alea de imi vin imi sunt cu 30 cm mai lungi....)
Vanzatoarele din Ro cred ca iau cursuri de nesimtire. Eu am fost o data sa cumpar un pulover pentru o prietena. Era un model mai mulat, cu briz-brizuri.....si situat undeva pe un raft de sus. Cand am rugat-o pe tipa sa mi-l arate a zis "doamna daca il vreti pentru dumneavoastra nici nu ma mai deranjez ca nu va vine!". Ma credeti ca imi venea sa ii zic una-doua asa ca prin Ferentari si sa-i darama marfa de pe raft?!?!
Eu de mancat mananc relativ putin, dar nu mancare gatita (tot mezeluri, branzeturi...) si cand apuc, cum adoarme piticot cum fug la frigider. Oricum, la mine e o dereglare hormonala la mijloc (si desi ma urasc pentru cum arat tot nu fac tratamente cu hormoni sa slabesc ca mi-a ajuns....)
Elyanne, vreau sa zic ca si Alexandra are senzor pentru momentul cand vrem sa punem masa (nu sa cigulim). Chiar daca a dormit doar o jumatate de ora, cand asezam tot e treaza!
Altfel, am tot citit zilele astea, nu am scris ca nu am noutati. Alexandra face kk cam la fel, destul de moale, dar nu imi mai fac griji, pentru ca e clar ca sunt doar vremuri kk-cioase, prin care au mai trecut si altii (primul din zi e destul de adunat, iar urmatorele 1-2 sunt mai moi, dar mi se pare firesc). Asa ca de ieri am inceput sa ii adaug in supa cate o leguma, de azi i-am scos mucilagiul si vad cum evolueaza.
Azi noapte la 2 am avut desteptare, a inceput sa planga in somn, nu stiu, tot sper sa iasa si ei un dintisor....desi nu vad nimic.
Va pup si mai scriu....cand am ce.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
iulyp spune:
La multe lunisoare bebeilor ce se sarbatoresc azi.
Ralucule pai dc porti 29 la blugi te numesti schija nu grasa.
Loreema sa stii ca nu mi se pare scump scaunelul pt ca astea sunt preturile la scaunele de masina, de la 3 500 000 peste.
LiliaToma eu dimineata si seara ii dau lapte fara cereale. Incepusem intr-un timp sa-i inlocuiesc masa de laptic de seara cu cereala si incepuse printesa mea sa se trezeasca peste noapte de foame, asa ca am revenit la masa de laptic seara si la somnul fara treziri noaptea.
Fagarasul eu il dadeam cu iaurt sau cu pireul de legume. Prefer acum de cd am nimerit ultimele 2 cutii amare sa nu-i mai cumpar decat pranza proaspata pe care sa i-o amestec cu iaurt in general la masa de la amiaza ca m-am hotarat ca dimineata la 10-11 sa-i dau fructele si seara pe la 18-19 iaurt+branza
Mai fetelor e innebunita fata mea dupa Neti Sandu de la protv, indif ce face cd apare tipa asta la tv e numai ochi la ea, iar dc te asezi in fata ei ca sa nu mai vada se da intr-o parte sa priveasca pe langa tine si incepe sa te certe, e o dulce. Sa nu mai vorbesc de reclame, e lesinata dupa ele, banuiesc ca si ceilalti bebei sunt la fel, nu?
Poate mai intru azi ca la ce vreme urata e pe aici nu o sa iesim pe afara decat o sangura data (neaparat). Cred ca de iesirile astea sunt mai dependenta eu decat ea.
Mai nou cd vrea jos din carut si eu ma fac ca ploua ca nu inteleg ce vrea ea incepe sa se ridice in genunchi rasucindu-se si se tine de spatar si reuseste sa se ridice in picioare desi e legata cu hamurile. Prima data cd a facut asa eu stateam de vorba cu o mamica cu un bebe care zburda pe langa noi. Incepu-se mamica aia sa se uite insistent la carutul meu si nu intelegeam de ce, eu fiind intr-o parte, putin rasucita, cu mana pe manerul carutului. Pot sa zic ca mi-a inghetat sufletul in mine cd am vazut-o in picioare. Mamica aia a zis ca fata mea o face frecvent miscarea asta la cat de usor s-a ridicat in picioare si de aia nu s-a agitat prea tare. Asa ca fetelor aveti grija ca si cu hamurile stranse bebei gasesc o portita de scapare si tot cum vor ei iese treaba.
Hai ca inchei ca m-am lungit ca pomana tiganeasca.
AURASI NICOLETA
loreema24 spune:
iulyp - s-a ridicat in picioare din ham in 5 puncte???????
Pai eu credeam ca din asta nu pot sa iasa!!!!!!
pufymic spune:
'Neata mamici!
Mai fetelor ce va tot laudati cu suncile?Acum oricat de grase om fi(ca tot avem timp sa slabim....) avem un copil, deci avem o scuza!
Si oricum frumoase suntem toate !
Iulyp eu nu-l las deloc pe Alesio sa se uite la tv ca nu vreau sa-si strice ochisorii....mai bine ne jucam toata ziua...
Aissa cred ca ne-am "molipsit" de la voi cu kk moale......Deja mi-a facut de 2 ori pana acum de la 8!
Offfffff.......
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
ellen spune:
Ralucule, am uitat sa zic ieri, pai eu la marimea 29 nici nu indraznesc sa visez . Nu am avut niciodata atat si nici nu cred ca am vro sansa. Eu m-am resemnat
Ramona, mesricut mult. Cred ca au inceput si ei sa se organizeze mai bine.
Pufymic, ii tinem pumnii bazucului sa nu intre si el in vremurile kk-oase.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei