Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy, imi pare rau, am vrut eu sa scap de vremurile astea dar nu sa vi le dau voua..... Sper sa se regleze toti la burta, ca sincer mi s-a acrit de atata mirosit la fund (bey, si rade pitica atunci cand o mirosim la fund de se strica....)

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Iulyp, pitica mea are ce are cu Andreea Esca. Cum o aude, cum se intoarce la televizor si incepe sa rada, altfel se joaca in legea ei.

Aissa, desteapta fata, cum sa nu rada cand voi o tot mirositi acolo la fundulet? Dar nu se vede pe fata ei cand face? Nu poti sa-i dai seama.
Eu am renuntat sa o mai miros si acum o chem "hai sa vada mami pemperselul" si sta motata neclintita cu fundul in sus pana ma uit eu sa vad daca are ceva vro placinta ceva.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fata mea e cam constipata de cateva zile! Si cand o pun la oala stau langa ea si "ma screm"eu si sa vedeti ce haioasa e cand se screme si ea , de imi vine sa o mananc nu alta.
Cand ne vede tati rade de am impresia ca va lesina !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

iulyp, cunoastem faza cu ridicatul in picioare... alex se ridica si in carut, dar si in scaunul de masa care e cam inalt! Era sa fac infarct cand l-am vazut prima data, ca statea in picioare si mai si topaia!

Doamne ce va invidiez ca aveti bebei care dorm toata noaptea!!! N-am mai dormit o noapte intreaga de cand eram insarcinata in 6 luni jumate!!! Dar nu m-oi pensiona eu??

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, am vazut ca ati citit "poveste adevarata" scrisa de un tatic. Mai stiti cumva pe unde este, ca nici cu "cautare" n-o gasesc!!! (mama lui de neuron obosit)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Elyanne, Pufy merci de aprecieri!

Fetelor, alataieri vorbeam cu mama ca ce noroc ca nu a cazut bebelina, ca uite o gramada de bebelusi au luat trante.

Si ieri, cand am ajuns acasa, am gasit-o cu lacrimioare in ochi, cu 2 minute inainte cazuse de pe canapeau inalta a parintilor mei direct pe gresie! S-a intors mama o secunda sa inchida usa de la camera, ea era in fund sprijinita de spatar si deodata a auzit "buf" si tipete.
Of, ce m-am speriat! Ca s-a lovit la caput, avea o pata rosie si isi tot punea manuta acolo.
Am dus-o la dr. si din fericire e OK, dar ce spaima am tras, ca nici n-am putut dormi azi noapte!

Fetele, eu iau niste pilule noi (Jeanine) si vomit de la ele in fiecare noapte (ma rog, doua nopti, de cand le iau). Vi s-a intamplat la vreuna?

Ralucule intr-adevar, nesimtirea vanzatoarelor e proverbiala. eu n-am avut probleme de genul asta inainte, ca eram slaba. Acum insa cu cele 5 kg. in plus pe burta si fund, vad priviri dezaprobatoare tot timpul cand probez ceva. Culmea a fost, cand eram in 6 luni si ceva si burtica se vedea evident, m-am dus sa probez o bluza si nesimtita de vanzatoare mi-a zis foarte plina de ea ca nu are rost sa o incerc, e un model care merge numai la femei slabe! I-am zis "cucuoana, nu sunt grasa, sunt gravida! Asa ca eu am un motiv foarte bun sa nu imi intre hainele. Tu ce motiv ai pentru fundul mare?"

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Socrela imi spune de fiecare data de copilul nu-stiu-cui (care e de aceiasi varsta cu Elena) ca aia face si drege... ca eu de ce nu o invat cine stie ce... etc.

Hi, hi, Elyanne, om avea aceeasi soacra?
La fel si noi ... de ce nu dam fetei sa mance aia si aia, ca vecina de la 2 asa face, de ce nu-i dam nu stiu ce doctorie, ca asa i-a zis cineva in autobuz, de ce n-o imbracam cu nu stiu ce, ca asa a vazut in parc, samd.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ionella3003www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182&whichpage=1" target="_blank">Poveste adevarata

Ralucule important este sa te simti tu bine si din moment ce in Germania si Olanda esti super buna, ce mai conteaza ce zic astia prin Romania... acum acolo este casa ta si aici presupun ca vii foarte rar... E pacat ca in felul asta iti taie tot cheful sa mai vii pe la ei...

Iulyp si gaza mea e innebunita dupa reclame... cand aude promo de la reclame de pe orice post... incepe sa rada si e cu ochii in tv... Insa la ea n-am observat sa ii placa vreo persoana anume de la tv...

Andora de pe la o luna jumate dormea de la 10-11 seara la 6 dimineata... cam asa... si intr-o luna a ajuns la 10 ore pe noapte. A avut si nopti cand dormea 12 ore, dar mai rar...

Maimuta mea e maraita... se scoala urland noaptea... e de la dintisorii... trebuie sa iasa si cei de sus... Sper sa iasa mai repde sa nu o mai chinuie... Si sa nu plecam la mare asa... ca e vai de noi... sa fie maraita si de la dinti si pentru ca nu mai e la ea acasa..

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:

"cucuoana, nu sunt grasa, sunt gravida! Asa ca eu am un motiv foarte bun sa nu imi intre hainele. Tu ce motiv ai pentru fundul mare?"

foarte bine i-ai facut...
Naty cred ca asta e modelul de soacra... uneori mai sunt si exceptii...
Legat de cazaturi... eu le-am pierdut numarul... Pe mine nu ma mai sperie atat de tare faptul ca a cazut... dupa ce cade se pune pe un plans isteric... si cateva secunde isi tine respiratia... pentru mine parca trec minute... nu secunde... e foarte nasol... imi vine sa o scutur, ca sa respire din nou.

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Alexandra mea este foarte atenta la reclamele in care vorbesc copii. La fel si in parc, cand aude un copil indiferent ca plange sau vorbeste intrerupe orice activitate si e atenta la respectivul.

Iar eu m-am pus pe golit Buburuza de premii, azi am castigat al doilea puzzle!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput