Bebelusi de sept-oct 2004 (55)
Raspunsuri - Pagina 6

ellen spune:
Naty, bebelinei si bine ca nu are nimic.
Bine i-ai facut aleia. Tre sa recunosc ca eu nu as avea curajul. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

ellen spune:
Aissa, felicitari si la mai multe premii.
Eu am observat ca Alexuta mea este egoista. Nu da nici o jucarie de-a ei nici unui bb din parc, in schimb ea se joaca cu jucariile altora.
Si mai este si foarte alintata. Cand nu ii convine ceva se pune pe un urlat, iar daca ma uit mai urat la ea, imediat tace.
Cred ca o sa am de furca serios cu ea. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

loreema24 spune:
Naty - super faa cu vanzatoarea. La mine e simplu , daca face figuri vanzatoarea ii spun ca e pusa acolo sa ma serveasca indiferent daca imi vine sau nu si oricum nu i-am cerut parerea.
iulyp - poate ne vedem duminica daca e vremea frumoasa. Mai vb pana atunci.
Si am raspuns si la poveste.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

loreema24 spune:
Ralucule - m-ai facut curioasa si m-am uitt la blugi sa vad ce nr port. Cum poate spune cineva ca esti grasa daca porti nr 29? Eu mai am de dat jos numai 7 kg sa revin la greutatea care imi sta bine si totusi port nr 33. Aia e nebuna de legat!
Merita
Trebuia sa ii spui ca e o mare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)

loreema24 spune:
aissa - felicitari pt premii!
Loreema (6 sept 2004)

Naty spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Mai fetelor e innebunita fata mea dupa Neti Sandu de la protv, indif ce face cd apare tipa asta la tv e numai ochi la ea, iar dc te asezi in fata ei ca sa nu mai vada se da intr-o parte sa priveasca pe langa tine si incepe sa te certe, e o dulce.
La fel si a mea!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

Naty spune:
Eliana, fata mea face faza cu tinutul respiratiei ori de cate ori se enerveaza tare (de pilda, fiindca nu poate sa manance o minge de jucarie).
Eu ma speriam rau la inceput (fiindca face asa de pe la 3 luni), apoi am aflat ca o mutime de bebei raman fara suflu cand plang cu foc.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

pufymic spune:
Aissa felicitari! La cat mai multe premii!
Eu i-am dat acum sa pape orez cu banana la bazuc.....astept sa vad cand si cum face kk.....sper sa fie ok.......offfff
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

cristia spune:
Salut gagici mamici!
harnicute, harnicute!
Ralucule fata mea ce m-am mai distrat citindu-te!Eu alta faza cu pantalonii: imi iau cu un nr mai mare ca nu-i mai suport stramti (nastere naturala deh!).Vanzatoarele tot incearca sa ma combine ca nu-i aia masura mea; eu nu ma las deloc.Si stau pantalonii pe mine cam ca pe uluca dar nu am ce face.
Ellen: Andrei simte a plec la sv.Cand vin de la sv imi sta numai in brate.Nu stiu cum sa fac sa nu devina o obisnuinta statul la inaltime
La capitolul cazaturi, al meu baiat s-a specializat la sectiunea" cazaturi in cap".Ultima data l-am gasit in cap, cu capul pe podea si cu picioarele inca in pat, in echilibru foaaarte instabil.Cand am intrat eu in camera (bineinteles tipand ca o mama nebuna ce ma gasesc), a cazut de tot.No comment...
Urletele au fost la fiecare cazatura pe masura.Faza cu tinutul respiratiei (Eliana) e valabila si la noi.
Mai are careva bebe sforaitor? Ca eu am si nu stiu cum sa actionez.Barbat, barbat da' sa sforaie de la 8 luni jum nu prea se face!O avea polipi?Ca pediatra noastra ne-a lasat cu ochii-n soare si nasu-n praf taman cand trebuia sa mergem la controlu' de 8 luni si nu am avut cand si cui sa ma plang de zgomotele nazale.
Intreba cineva de bona in P-ta muncii.Nu stiu dar daca aflu spun.Oricum as lasa zona pe ultimele locuri la criterii de selectie a bonei ideale.
Tot vorbeati de cat mananca bebeii: cate g are o cana de bb?Mai da careva mancare consistenta (piure cu carne/ou) seara (20-21) la copil sau m-am tzacanit eu?
Va pup,
Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid