Probleme cu maica-mea!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hosen, am revenit.
Adela, nu am intrebat-o niciodata daca ar avea pe altcineva, dar nu mi-a lasat impresia asta, pt ca nu lipseste de acasa decat pt serviciu si cumparaturi, nu lipseste nejustificat. poate ar fi mai bine sa nu isi mai indrepte atentia asupra mea, si sa aiba si alte preocupari, dar nu pare interesata de alta relatie.

eu ce am mai facut? am dormit ultimele 2 nopti la prietenul meu si vad ca ieri era mai potolita, adica nu mai avea kef de cearta, sper sa nu fie temporar...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
ce inseamna "capul tau de pereti" ? in ce situatii se foloseste expresia asta? nu de alta, dar poate o pot imprumuta, am un baiat de 15 ani

he he... sper ca intrebi pe bune... asa ca-ti raspund...
cand fac ceva ce nu-i convine lui maica-mea, dar stie ca totusi voi face lucrul ala, zice "capul tau de pereti ", adik pot sa fac, dar e pe raspunderea mea si ea nu se baga daca se intampla ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Ramonika, pe bune am intrebat! ca nu-mi trecea nimic prin cap nici sa-l fi dat de pereti ... deci ceva asemanator cu "las' c-o sa vezi tu cand o sa te dai cu capu de pereti" aha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

eu, patita fiind, vin si zic asa: prin orice metode sa ajunga sa o vada un medic endocrinolog si psiholog/psihiatru. In cele mai multe cazuri endocrinologul rezolva problema. Du-te si vb cu medicul de familie sa gaseasca o metoda prin care sa o trimita fara sa ii declanseze vreo criza. Descarcarea nervilor pe membrii familie nu e un lucru constructiv pentru nimeni. Incearca sa o prinzi in zile bune si fa-i programare la medic. Nu conteaza cat de mult muncesti tu in casa, cati bani aduci, cat de atenta esti cu ea, daca te muti au ba, intotdeauna se va gasi un motiv de nemultumire. Cel mai probabil e un dezechilibru chimic in organism.
pupici si mult calm si fermitate
daca nu reusesti sa rezolvi problema, ia-o ca atare si gandeste-te la ceva amuzant/placut in timp ce esti cicalita
si n-ar fi rau sa vorbesti si tu cu un psiholog care sa-ti dea niste hint-uri referitoare la cum sa procedezi

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

a, razi si fi vesela poate se molipseste

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut iubita mia ma bucur ca sia revenit
nu trebue sa despari zilnic,o data pe saptamina,sa stii ca-si va reveni,si isi va reveni o sa vezi va fi totul bine,acum poate sa calmat,din cauza,ca poate se ghinedeste,ca totusi iti vei ghasi pe chinava,si va avea si ia inima inpacata,ok,bafta,amtrecut si eu pin chestii de genul asta,dar faza e,ca la mine sa intimplat mult mai cind eram tinara,si cind am luato pe pichioarele mele,si miam luat viatza in mini a fost cu totul altceva,si sa mai pocait ca sa stii,acum e cu fimia sii mult mai linistita,faza e,cai va fi greu sa treaca peste faza cind o voi luao linga mine pe fimia,atunci se va simti intradevar singura,sii va fi foarte greu,atunci lui fratemeu ii va fi cel mai greu ca sa stii,ok,ceau

Mergi la inceput

,,Ramonika"---ce faci te-ai suparatsper ca nu ti-am

Mergi la inceput

hosen, nu m-am suparat, nu am avut acces la net in weekend.

am fost plecata din oras tot weekendul, de vineri la 3 pana ieri, duminica, la 6 seara m-am intors. maica-mea se mai imblanzise, dar inainte de a pleca tot ma bazaia la cap ca sa am grija ce fac, sa nu patesc ceva, bla bla... atunci eu i-am zis ca ce-i pasa, daca si asa ma voia plecata... bine, am fost rea putin, recunosc, dar nu m-am putut abtine. si ea cica "nu am cu tine ce am, ci cu pisicile"
sper sa se mai potoleasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

hosen, nu m-am suparat, nu am avut acces la net in weekend.

am fost plecata din oras tot weekendul, de vineri la 3 pana ieri, duminica, la 6 seara m-am intors. maica-mea se mai imblanzise, dar inainte de a pleca tot ma bazaia la cap ca sa am grija ce fac, sa nu patesc ceva, bla bla... atunci eu i-am zis ca ce-i pasa, daca si asa ma voia plecata... bine, am fost rea putin, recunosc, dar nu m-am putut abtine. si ea cica "nu am cu tine ce am, ci cu pisicile"
sper sa se mai potoleasca...

Ramonika , sa nu mi-o iei in nume de rau, ca stii ca mie imi plac animalele, si eu il ador pe Tom, si toata ziua il pup in fund.(si am avut si eu un motan dupa care am fost lesinata).
Da si sotul meu a avut o matza, peste tot se baga escroaca, si in masina de spalat, acolo isi facuse cuib, sa nu mai zic ca sarea in pat tot timpul, lasa par peste tot, zbura pur si simplu parul prin aer, cand vroiam sa ma asez trebuia mai intai sa scutur bine locul cu mana, sa nu mai spun ca nici nu statea la mangaiat(ca io nu am prins-o pui ci matzoaca in toata firea), era si obisnuita sa stea singura, ca barbatu-meu era plecat toata ziua si matza statea pe fereastra non stop(asta era singura ei preocupare).
Si cand eu nu am mai suportat-o, am pus-o pe net, au venit 2 tinerei, guglugulu, barbatu-meu suspina, matza nu vroia sa iasa de sub canapea, io ma chinuiam sa o scot de acolo, pana la urma am dat-o pe gratis.O carait barbatu-meu putin dupa ea, tinerii ne trimit regulat poze cu iubita lor matza, e grasa, frumoasa, bine ca m-am scapat de ea ca ma teroriza.Am tras o curatenie traznet, am aruncat si masina de spalat ca intrase parul ala prin siroafe, era compromisa de tot.
.Si nu eram nici senila nici scorpie nu sunt sa stii.
Poate pe maica-ta chiar o deranjeaza pisicutele.
Se mai intampla.

Mergi la inceput

si eu am avut o perioada cind ma iritau dar acuma cind suparata ma inblinzesc ,de fapt cind eram acasa,acuma nu ma mai inblinzeste nimenia,si la o adica acasa la mami in apartament am doua pisici,2 cini,si mami cu fimia deci iti dai seama cei la mine,dar mami iubeste enorm de mult animalele,si mai ales pe printesa mia daca acum mias aducio pe printesa linga mine mama va face infarct,si nu vreau so am pe constienta toata veata,de aia chiar daca mii dor de fimia si creau sa fie linga mine nu am incotro sper totusi sa reusesac sa string bani sa-mi fac cit de putin odupa care so aduc aici,si pe mami si pe printesa mia,ca fratemeu unul din gemeni se insoara in oktombrie pe 15 eu fiind sora mai mare,trebue sa contribui cu tot nunta etc,ca dinsul a avut un mic accident care nu mai poate sa munceasca o perioada,de aia nu pot sa-mi string comoara,dar sper sa reusesc,si dupa care daca ai da pisicile de acasa mami a ta se va simti mult mai singuratica sii va fi mult mai greu,lasca o sa fie bine,ceau si multa bafta

Mergi la inceput