Probleme cu maica-mea!
Raspunsuri - Pagina 6
Ramonika spune:
slakje, m-ai dibuit si aci...
pai tocmai, ca nici nu stiu ce sa mai cred, ba ca-i plac matzele, ba ca nu-i plac...
imi scoate okii ca vrea sa dispara matzele, apoi le ia si le dragaleste, le mangaie, le iubeste...
un exemplu pertinent... azi noapte pe la 9 Bubulina a iesit afara pt nevoi etc... peste juma de ora a inceput o ploaie din aia periculoasa, turna, nu gluma... matza era afara... maica-mea s-a imbracat, a luat umbrela si a iesit la 10 noaptea afara dupa matza, ca "vai de mine, se uda de tot Bubulina..." n-a gasit-o, a mai iesit o data pe la 11... n-a gasit-o...
azi dimineata mi-a dat sarcina inainte sa plec la serviciu sa-i aduc matza de pe afara. i-am adus-o si a luat-o in primire, gadiland-o...
ce sa mai cred?
slakje, matzele nu sunt rele, sunt blande, mai ales motanul...
hosen, ai dreptate, daca va fi singura ii vor prinde bine matzele...
in alta ordine de idei, ma intreaba intr-o zi ca daca ma marit, ea cati bani sa-mi dea la nunta? asa, tam-nesam... fara nici o legatura...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
hosen spune:
ziceai mai in sus,ce iti va da cadou la nunta ta,sau cit???,,,,-----sincer eu iti zic ca iti va da o parte din mite,si dupa care va fi rau din nou,ca sanke ii dor de mitze,si cu o kazia asta te va vedea si pe tine,si va fi alte probl,ca iai luat mitzele sau ai lasat-o pe ia cu mitze,motive sunt,asa ca ar trebui sa te obisnuesti,cu acest stil de vetta,bafta pupici
Ramonika spune:
hosen, esti durere... sa-mi dea cadou la nunta matzele?
Ramonika spune:
hosen, ma amuzam doar ca am inteles ca mama imi va da matele cadou la nunta. ar fi durere sa care matele la nunta
hosen spune:
dece draga sa fie durere,din contra va va dispune pe amindoi,la nunta si o sa dansati si o sa va distrati,cu mitzelen brate,astai viatta,dar sincer e frumoasa,,,,
hosen spune:
hei Ramonika ce mai faci cu pisichile tale si cu mami a ta,cum iti mai merge?eu sa sstii ca nam uitat de tine si ma ghindesc zilnic la tine si pisichile tale astept raspunsul tau
hosen spune:
hei Ramonika ce faci ca vad ca eu intreb si eu raspund,,,esti bine esti okay? sa stii ca-mi fac griji pentru tine sarvus,astept
hosen spune:
Ramonika,,,,,mai traesti esti bine sanatoasa?sa stii ca-mi fac griji pentru tine,sarvus
flamingo spune:
Fetelor mie mi-au placut la nebunie discutiile voastre matzele ale sunt celebre ce sa mai. Nu mai zic ca eu cad am intrat prima data pe forum si am vazut acolo ceva de genul: ' RAmonika mama matzelor m-am gandit ca o fi vre-o tipa care are 3 copii, probabil fete si sunt slabe ca niste matze. Mai tarziu am intrat si am vazut si pozele. Matzele sunt super....dar cred ca i-ar prinde bine mamei tale sa mai dai din ele, macar pt. o perioada. Incearca sa duci una la prietenul tau...sa vezi ce zice cum se comporta in cateva zile.