Probleme cu maica-mea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai ce sa mai fac hosen? nu mare lucru... maica-mea tot asa e, cum s-ar zice o zi ma pupa, alta ma ia la rost...
am mai dormit la prietenul meu si parca se mai potoleste un pic, dar apoi cand ii tuna ceva, iar ma cearta.
flamingo, prietenul meu nu vrea matze.... asa ca nu am cum sa-i duc una... am sa incerc sa le mai plasez pe la altii...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

Ramonic-o,lasa tu triba cu maicata,acuma,poate face asta din cauza inundatilor din tara,mai stii,ce se mai ghindeste,pui si dragul tau iubitel daca te iubeste si stie ca iti iubesti pisicile,le va luoa la el macar o parte din ele,si dupa care,ai sa vezi ca va fi totul ok,va rasari soarele si l;a tinen casa,saru mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

draga ramonik, si eu am avut impresia la inceput k esti mama la 3 musketari (copii), dar cand am vazut pozele m-am mirat k erau kiar matze !!!

eu banuesc k ar putea fi menopauza, am auzit mai multe prietene vorbind k mamele lor s-au skimbat dupa o varsta k sunt cicalitoare, plang din orice... iar concluzia noastra a fost menopauza... eu stiu k se poate completa lipsa de hormoni cu medicamente (parca asa se manifesta lipsa de hormoni, nu?? )

si mama mea a avut o perioada in care era f stresata si totdeauna pusa pe hartza, nemultzumita de nici o varianta...

incearca si asta... mult noroc !!!

--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai

Mergi la inceput

da poate sa fie si asta,cu minopauza,si,ce se intimpla acum in tara si ca aramas singura fara barbat,si etc,motive sunt dar faza e ca totusi trebue sa incerci,sa o ei incet si sa vorbiti cu calm,veata din tinerete etc,cum a fost cind dinsa era tinara si cum e acum,si poate vei afla durerea mamicei tale,ok,bafta-n continuare saru mina

Mergi la inceput

Ramonica ai incercat sa vezi care-i bay?-ai vorbit?-ce tia zis?- hai scriene te rog????!!!!!,,,,,,,,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ramonica,ce bine te inteleg.Mama mea cred ca e sora cu mama ta,numai ca eu,fire mai independenta am pus-o la punct.M-am maritat la 18 ani numai ca sa scap de ea si totusi era in casa mea tot timpul pana m-am despartit.Am stat si am analizat problema si am ajuns la concluzia ca nu pot sta in aceeasi casa cu ea,asa ca m-am mutat singura,nu mi-a fost usor,dar macar aveam liniste.Sa nu crezi ca am scapat totusi.Acum 3 ani mi-am refacut viata cu un barbat extraordinar si dupa 6 luni a venit mama si a ajuns la concluzia ca nu e bun pt. mine,asa ca a facut un scandal monstru si l-a dat afara din casa.Am suferit noi vreo 3 luni si pana la urma am pus piciorul in prag si am zis"stai asa ca asta e viata mea si mi-o traiesc cum vreau".Am expediat-o pe mama la casa ei,binenteles cu scandal,mi-am adus barbatul acasa,(noroc ca e baiat destept si ma iubeste enorm)iar la momentul asta am ajuns la concluzia ca pur si simplu are o problema psihica.Binenteles ca ea nu accepta sa mearga la doctor si eu ma gandesc ce fac cu ea la batranete.Am inceput sa caut azile de batrani particulare unde sa o pot duce pt. ca in casa cu mine ar insemna sa-mi distrug copilul,pe care face tot posibilul sa-l intoarca impotriva mea,iar noi ca familie nu am avea nici un viitor.
Ma doare sufletul ca trebuie sa iau asemenea hotarare dar e in joc si liniste copilului meu care sufera enorm cand o vede asa.
Pana la urma tu ar trebui sa te gandesti la viata ta si ce vrei sa faci in viitor.Nu poti trai in umbra ei.
Cred ca si din cauza boli si a pierderii tatalui tau a dezvoltat o depresie.Eu am reusit sa o mai linistesc pe mama dupa ce am mers eu la psiholog.Am inceput incet sa-i recomand diverse tincturi si ceaiuri care o mai calmeaza,sub pretextul ca face bine sistemului imunitar si detoxifica organismul.
Stiu ca o mint dar macar e mai linistita si nu ma mai terorizeaza.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ramonika cum mai merge treaba cu mama ta? s-a mai linistit ?sau tot in cosmarul ala traiesti?

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

fetelor vreau si eu sa va spun,ca am observat la mama mea ca si ea a luat-o "razna".A fost la mine si a stat o luna da in luna aceasta m-am abtinut f tare sa nu ma cert cu ea.hai sa va povestesc pe scur.Ea are dioptrii f mari la ochelar -10,si stiti ce urati sunt ochelarii.avea ochelari daia de pe timpul lui "pazvante",asa ca i-am spus"mami vino la mine sa iti fac ochelari mai frumosi".normal nici nu a ezitat.in sfarsit,a venit aici i-am facut ochelarii,dar aici s-a ridicat cu mari pretentii ca vrea si ea sa ii cupar de imbracat ca nu mai are nimic,dar sifonierul e plin.a vrut 4 perechi de pantaloni, 4 bluze,geaca etc plus bani pt acasa.nu vreau sa ma intelegeti ca m-a deranjat asta,doar ca de la o vreme vrea f multe lucruri pe care ea niciodata nu si le-a permis in tinerete deoarece a crescut 4 copii.Ea are 62 ani si mai are o prb.cand era tanara i-a deschis o turcoaica coranul asa ca aia i-a spus ca va murii la 62 ani si acum stie lucrul asta si numai la asta se gandeste.Eu am incercat sa-i spun ca sunt minciuni si nu tre sa creada in asa ceva dar degeaba.Eu am ajuns la concluzia ca pe timp ce trece si imbatranesc se "screlozeaza"dar e normal asa ca sa incercam sa-i intelegem.va pupic si trebuie sa avem mai multa rabdare cu parintii.D-dzeu sa ii tina sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ramonika, nu stiu ce au raspuns fetele (nu am citit). O sa-ti spun experientza mea. Mama mea nu ma batea la cap, dar avea altele.
De 2 ani nu mai vorbeam cu ea.
Acum 8 zile a decedat.
Ma simt ingrozitor. Nu stiu cum voi trai toata viatza cu povara asta pe suflet.
Orice ti-ar face, fii intelegatoare si continua sa o iubesti. Noi nu avem dreptul sa ne suparam pe parintzi.
Asta simt eu acum, astea-s imi sunt regretele.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, au fost zile si bune si rele cu maica-mea, cam la fel ca inainte. asta e.
Anca, imi pare rau pt mama ta, eu am mai spus daca nu ai citit tot, ca o iubesc pe mama si ii vreau numai binele, dar nici nu pot sa suport toata viata reprosuri si certuri, ca altfel nu mai sunt eu om.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput