Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 4
Crocus spune:
Amely, cine e draga doctorul asta T. de e asa de dragut si-l laudati toate? Si ce inseamna endometru trilaminat? Si daca tot te-au monitorizat amandoi, si el si Moisa, de ce nu ai facut inseminare? Nu era mai sigur? Oricum sunt convinsa ca de data asta o sa-ti iasa, la ce "dimensiuni" aveai. Cred ca peste o saptamana poti sa-ti faci testul, sigur va fi cu doua liniute.
Eu sper ca sunt totusi insarcinata pentru ca nu am greturi, nu am pofte, in schimb as dormi 24 din 24 si arat de parca mi-as fi pus silicoane. Glumesc, sigur sunt, am 40 de zile de la ultimul CM insa doar peste doua saptamani voi face ecograf, cand voi avea prima poza cu copilasul meu. Pana atunci il bombardez cu utrogestan si acid folic, sper ca-i plac.
In week endul asta am fost intr-o biserica veche in care nu am intrat niciodata pana acum, spre rusinea mea, desi e in centrul orasului, foarte frumoasa si simpla, unde parca te simti langa Dumnezeu. Acolo i-am multumit pentru ca mi-a ascultat unica si singura rugaminte pe care am avut-o de cativa ani incoace, aceea de a avea macar un copil (inca nu-l am dar sunt foarte optimista ca nu mi se va intampla nimic si ca in februarie o sa-l tin in brate)si m-am rugat pentru voi toate sa vi se implineasca si voua visul. Am trecut prin disperare, am trecut prin speranta, stiu cum e sa cazi si sa te ridici, stiu prin ce treceti toate si de aceea as vrea sa va aud pe cat mai multe dintre voi cu vestea cea mare. Eu sunt fericita si va doresc si voua fericirea mea.
Am o dilema. Luna viitoare voi merge la mare. Trebuie sa ma feresc oare de soare?
aileene spune:
AMELY dulcica mica ! Sper sa va port noroc cu adevarat , ma bucur de cuvintele tale si-ti multumesc ptr sinceritatea ta ! Te
dulce si sunt sigura ca ai facut treaba buna
la Dr. T . Iar in legatura cu Dr. Moisa fa asa cum simti , stii cum e , prima impresie conteaza enorm de mult , si daca ea a fost buna , ne vom intoarce asa cum faci si tu , ptr ca te-a ascultat si a fost pe aceeasi lungime de unda cu tine si te-a inteles perfect !
Oricum BAFTA si cat de repede un puiut , in burticuta ta si a tuturor fetelor , tare ma bucur s-aud de vesti buuuuune , parca de fiecare data as fi eu si-mi aduc aminte , etapa cu etapa de burticuta si dorinta de-a deveni mama dar si de nerabdarea care te incearca pe la sfarsit , ecografiile care dau rezultate bune si satisfactia de sine , de parca am fi castigat jumatatea "terrei" ! 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
aileene spune:
CROCUS
felicitari din suflet si sa fie bine , ai mare grija insa la mare , bb-ul nu va suporta asa ca menajeaza-te please
, soarele nu poate sa faca bine , numai dimineata pana la 11h00 nu mai mult !
LILIANA esti o matusica "beton" adica , exemplara , fara nici o discutie ! Ma intreb daca alinti asa pe nepoti , ce vei face cu copilasii tai ?! Oricum bravo , si tie si lui husbend-ul care-i "jos cu palaria" ce mai , cu surprizele lui ! Mie nu-mi ramane sa va dopresc decat sa petreceti o vacanta de neuitat si presarat de momente extraordinare , impartite impreuna !
ROXEE
si tie si multe realizari !
AMELY sorry dar mesajul meu se dusese , fara voia mea , doream sa-ti multumesc ptr urarea ta , cea de-a avea parte de-o fetita , dar sa stii ca n-avem pretentia asta , ce-o fi sanatos sa fie ! Eu atunci cand imi doream ptr prima oara un bb , nu mi-am imaginat niciodata ce-as vrea sa fie , de parca as fi vrut un bb fara sex , asa-l vedeam eu , un simplu bb care sa ne aduca bucuria-n sufletele noastre , si atat ! Iar din partea lui Alexandre , stii ce mi-a zis ? : "Prefer sa am un fratior ca sa-i dau jucariile mele , pe care le-ai pus bine , si sa-mi dai mie banii ca sa-mi cumpar altele decat sa am o sora si sa strici banii pe Barbie"... (ce econom , asta ca sa nu-i spun "zgarcit") na , sa vezi si tu ce-i sta-n capusorul lui ! Incepe sa calculeze deja ??? Ce ma fac cu el ? Glumesc , dar oricum ii merge mintea ca si copiilor de aici ! Mereu sa aibe ceva nou , iar TV nu aranjeaza treburile parintilor , noroc c-acum e cald si e mereu pe-afara cu bicicleta cu prietenii lui , ca si-a facut o gasca ...
de , mama mama ! ![]()
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Amely spune:
Daaa, Aileene, sa stii ca asa e, toti prietenii nostri care au deja baietei, pun ca acestia isi doresc tot fratior... nu stiu, probabil ca se gandesc la un partener cat mai bun de joaca...stii tu, solidaritate masculina
. Sa va dea Doamne-Doamne ce vreti voi, sau ce vrea El, dar sa fie sanatos, mancacios, si zglobiu, ca Alexandre. te pup dulce-dulce!
Liliana, Cata, multumesc scumpele pentru incurajari, ma rog din tot sufletul si pt. mine sipt. voi sa apara cele 2 liniute in vara asta...
Cat despre luna asta, ar trebui sa am mari sperante, nu? Totusi parca mi-e prea frica de deceptie asa ca raman circumspecta... Trebuie sa vrea si Dumnezeu, ca noi toate facem totul ca la carte, da' uite ca nu-i totdeauna chiar asa cum ne facem noi planul... Noi sa fim insa optimiste, poate o urmam pe Cata mai curand decat ne imaginam, cine stie?
Crocus, scumpa, m-ai incuiat putin cu intrebarea ta... T. este un dr. ceva mai tinerel de la Elias, despre care fetele stiu, daca nu din experienta, cel putin din auzite... Nu stiu insa de ce persoana lui este asa de controversata iar parerile sunt atat de impartite... Probabil ca unele fete l-au prins si in zile mai proaste... Ce mi-a placut la el este stilul lui aparte de comunicare cu pacienta, felul cum pune intrebari, gentiletea si, de ce sa nu recunosc, umorul lui special... vreau sa-ti spun ca vineri, desi avusesem o zi infecta, am iesit ranjind voioasa din cabinetul lui, husbandu' se si luase de ganduri
. Si era prima data cand ii paseam pragul, putea sa ma trateze normal, sau mai rau, cu indiferenta... Dar, bineinteles, astea sunt calitati subiective. Acuma, profesional, imi inspira mare incredere. Am auzit numai lucruri bune de la femeile care au nascut cu el. Repet insa, parerea mea despre Moisa a ramas neschimbata...
Trilaminat cred ca se refera la straturile endometrului, si stiu ca e de bine sa fie asa... Iti multumesc si tie de incurajari si iti tin pumnii sa ai o sarcina cat mai usoara!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Amely spune:
Pt. Crocus: Tutunaru, in caz ca te refereai la nume
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
MRL spune:
Fetelor, va scriu mai tarziu sa va spun ce am facut la dr. Sper sa fie bine. Astazi sunt in ziua 13 de la CM.
Va pupicesc pe toate
Amely spune:
Succes, Liliana, iti tinem pumnii, sa ne dai vesti bune, da?
deca spune:
Buna fete dragi! Va regasesc cu drag! Eu am lasat-o mai moale cu agitatul cu BB, am avut niste treburi de rezolvat si inca nu l-am pus pe sotz sa isi faca o noua spermograma dupa tratamentul dat de dr. sa vedem ce si cum, asa ca ... am prestat corespunzator si vedem si luna asta,poa' se prinde ceva.
Intrebare: la cateva zile cu temperatura 36,4, daca temperatura scade 36,3 2 zile la rind ... cand inseamna ca ovulezi?

Luminati-ma voi, pls!!!
Va pup dragelor si... sunt optimista! Mai ales ca vine concediul si am de gand sa ma odihnesc!!!

Carmen
utocatalina spune:
Fetelor vreau sa va zic ca Tutunaru este un om minunat..azi m-am dus la baie la 6 am si cind sa bag utrogestanul am gasit numai singe..era sa lesin in baie, l-am sunat la ora aia si mi-a raspuns...m-a chemat la 7 la spital...era cheaun...si a venit special pentru mine....am ajuns la spital mai mult moarta decit vie...la eco, mi-a zis ca bebe este bine si era cu degetul in gura, se misca...are aproape 4 cm si ca singele era probabil de la implantarea placentei..Mi-a dat sa fac fiole cu pregnyl 6..cite una la 4 zile...si concediu medical citeva zile...repaos total. Doamne ajuta! Ma intreb care doctor ar fi facut asa ceva la 6 am?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Amely spune:
Bine ca e totul OK, Cata scumpa, ai grija de tine, esti intr-adevar pe maini bune, dar sa te menajezi si tu cat mai mult. Pupicei dulcei!