Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 5
MRL spune:
Cata, bine ca totul este in regula. Uite cum ne ridici tensiunea si ne dai emotii mari. Ia sa fi tu fetita cumintica si sa ai grija de samburica mic. Te pupicesc dulce si sa ne ti la curent. Ai grija de tine.
deca, te pup dulce. Despre temperaturi mai bine intreaba si fetele de la endometru. Iti tin pumnii luna asta sa vina puiutul mic la voi.
Eu am fost aseara la cabinet si surpriza! Endometru de 9 tri si folicul de 26/24 in curs de eclatare. M-am uitat si eu pe monitor si mi-a explicat dr. cum sta treaba. Ea mi-a spus ca nu ma lasa sa plec pana nu fac inseminarea asa ca l-am chemat pe sot de la serviciu si pe la 19,30 am facut-o din nou. Nici nu ma asteptam sa fac inseminarea mai ales ca nu am avut nici un fel de dureri prevestitoare ovulatiei si nici cand mi=a facut eco nu am simtit nimic. Pe la 3 dimineata m-am trezit ca ma durea in partea stanga unde am avut foliculul si cred ca atunci s-a produs ovulatia. Aseara nu am avut loc la calculator sa intru sa va spun vestea ca imediat cum am ajuns acasa au sarit nepotii pe sot si au pus de o batalie pe calculatoare. Asa ca socoteala din targ la mine nu s-a potrivit cu aia de acasa. Am vrut o pauza dar nu m-a lasat sufletul si dr. sa nu mai incerc daca tot aveam materialul numai bun. Alta strategie nu am stabilit, alte analize nu fac decat in momentul cand ma voi hotara sa fac FIV (sper sa nu mai fie nevoie). Daca pana in primavara nu se intampla nimic ma apuc de FIV, pana atunci incerc inseminari.
Multi pupicei pentru toate - toate fetele - Amely, Teo, Bety, Ancuta, Cata, Alileene, Indy, Shylili si Veronici care nu au mai aparut de multisor pe aici. Daca am uitat pe cineva scuzele mele, dar eu pupicesc toate - toate fetele
Crocus spune:
MRL, vreau sa te incurajez si sa-ti spun ca si eu am avut folicul de 24/26 si endometru de 9 si un picut la inseminare si uite ca s-a lasat cu ochisori. Si eu eram stupefiata ca nu am simtit durerea de la ovulatie nici in ziua aia nici a doua zi, dar parca totusi a doua zi am intuit eu ceva ca s-ar fi produs ovulatia. Iti tin pumnii sa fie ultima inseminare. sa ne zici cum o sa fie testul si sa-ti urmaresti temperatura.
Amely spune:
Liliana, felicitari, astea da dimensiuni
, sa dea Domnul sa se prinda bb la inseminarea asta.
Ai mers cu stimulare sau ovulatie naturala? Pupicei
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Liliana iti tin pumnii sus de tot sa se prinda acum bebe...sa fie cu noroc ISA asta!
Eu sunt bine..acasa in pat cumintica: dorm, pap si ma uit la TV!Sunt sigura ca bebica este bine..pupa mama baiatul/fetita!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
MRL spune:
Amely, la toate inseminarile am avut ovulatie naturala. ma bucur ca nu am recurs la nici un fel de stimulente si ca nu am ratat nici o luna, adica am avut ovulatie lunar. Pot spune ca in luna mai am avut ovulatie de 2 ori pt ca am facut o inseminare la inceput de luna si inca una la sfarsit. La mine tratamentul homeopat isi face efectul si sper sa fie eficient pana la capat si sa se prinda bb mic.
Cata, tare mult as vrea sa se prinda odata. Ce bine ar fi sa ai gurita aurita. Pupicei dulci si ai grija de tine.
pentru toate-toate fetele numai pupicei dulci si multe, multe 
utocatalina spune:
Liliana la endometru ploua cu gravidute...sigur se ia si la tine!![]()
Cafeluta draguta
10+
Simburica
aileene spune:
CATA draga , mi-am simtit inima batandu-mi in urechi de-atata frica ce mi-ai facut citind ceea ce-ai scris , mi se zbarlise si pielea ...ouf , ce bine ca n-a fost nimic grav ! Da intr-adevar dr.T este , jos cu palaria , isi merita numele de doctor si nu degeaba a jurat cand si-a luat diploma de medic (hypocrate)...!
M-ai facut sa-mi readuc aminte un episod care semana f mult cu cel trait de tine , numai ca eu eram pe la vreo 16 sapt. , sotul plecat departe , concentrat cu examenele lui din acea perioada , iar eu imi permit sa-l deranjez ca cica pierd sange , iar secretara nici vorba nu vroia sa mi-l dea la tel ! O frica de sa nu-ti spun ! Dar totusi sotul a aflat si a venit intr-o fuga de nebun pana acasa , depasind tot ce se misca pe autostrada si strada (1 ora de drum el l-a facut in 30 de min , noroc ca n-a fost nici un radar)! Ajunsi la spital ,evident , o monitorizare si tot felul de investigatii si cercetari , de unde ar proveni aceasta scurgere (care nu-mi umpluse servieta , doar mi-a manjit-o un pic) ... ca pana la urma dr sa ne spuna ca totul se datoreaza uterusului care nu vrea sa se lase lucrat (destinda) ca bb creste si vrea mai mult loc , iar el este bine de numa , se misca si inimioara-i batea normal ! Ouf , dar si noi trasesem o frica de numa , asa ca te inteleg "parfait" ! Te pup dulce si ai grija de grauntelul tau cel mic si asculta-l pe dr minune ca stie el ce zice !
LILIANA sa fie bine , sper din suflet sa fie cea buna de data asta si sa invingeti in sfarsit ptr rabdarea si dorinta cea profunda din inimile voastre , tin pumnii sa se prinda ! Te pup si pe tine si ai grija de tine da ?
AMELY dragutica mica , curaj mult si sa speram ca si tu vei avea parte de o veste minunata cat de curand !
DECA bine ai revenit , n-are importanta daca faci o mica pauza , tot poti trece sa ne spui ceva , un fragment cat de mic din viata ta ! Despre ovulatie , tare ma tem ca daca astea au fost temperaturile tale , sa nu fi fost o faza anovulatorie (fara ovulatie) si mie mi se intampla , nu stiu de ce , niste temperaturi ...groaznice care nu seamana nicicum cu o temperatura de ovulatie , sau ea se produce mai nou pe la 17/18 zile sau chiar mai tarziu , pe cand inainte eram fix la 13/14 zile fara discutii ! Eh acum si eu poate palavragesc prea mult si vreau sa ma cred tanara ! Viata trece repede si tineretea o data cu ea de nici nu vedem cu ce viteza ! Apropo's cum iti iei tu temperatura ? Vaginal sau anal ?
Oricum te pup si-ti doresc numai bine si deasemenea tuturor fetelor dragi , acum va las ca Alexandre n-are gradi astazi , dar se joaca-n curte cu un prieten de-al lui si trebuie totusi sa nu-l scap din priviri , ca nu se stie ?! Pupici dulci la toate !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
utocatalina spune:
Aileene daca ai trecut si tu prin asa ceva intelegi atunci ce spaima am tras eu ieri...si T s-a dovedit a fi medicul perfect pentru mine...ce bine ca bebe era ok si ca nu a mai curs nimic..Doamne ajuta!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
MRL spune:
Cata, mai intai iti trimit un
dulce si special ca sa ai rabdare sa stai cumintica pentru samburica mic. Am vazut la ca endometru ploua cu gravidute iar printre fete se numara si Catalina despre care am inteles ca a facut inseminare si este posibil sa aiba 2-3 bebelini. Acest lucru mie una imi da speranta ca se poate.
Alieene, multumesc frumnos de gandurile tale. Imi place foarte mult sa citesc postarile tale. Asa mai invatam si noi din expertinta ta. Pupicei dulci pentru Alexandre si pentru tine.
Vad ca majoritatea fetelor sunt in concedii sau se pregatesc de concedii.
Eu de aseara stau si ma gandesc cum sa fac cu medicatia pe care am primit-o acum. Iau thromboo ass de 100 (pana acum am luat de 50) si tot 1 capsula de Utrogestan intravaginal. Va spun sincer ca imi vine sa renunt la Utrogestan pentru ca mie de cate ori l-am folosit mi-a dat intarziere de CM. I-am spus dr. ca am avut mereu intarziere cateva zile din cauza Utrogestanului si mi-a spus sa fac o analiza de sange in ziua 14. Daca eu nu iau Utrogestanul are ceva? Aseara am luat prima capsula, ce sa fac sa continui?

Multi pupici pentrtu toate-toate fetele
veronici spune:
Buna fetele,e adevarat ca n-am mai intrat de mult,dar sunt la sfarsitul celei de-a doua luna cu tratament cu CicloProgynova,pt.ca eu la fiecare inseminare am avut endometrul mic(6-7-8 mm).
Nu am ce vesti sa va dau,timpul meu e f.f.f. ocupat.
Sunt in concediu(de studii) invatz sa-mi dau licentza cea mult amanata, sotul meu e in pregatiri pt.ca deschide o franciza ING si abia ne vedem, seful ma tot suna sa merg la munca,..... de astea.
Liliana si eu m-am gandit la FIV,asta dupa inca 2-3 inseminari.
Cu cine o sa faci?Te-ai gandit?O sa ne recomande Moisa pe cineva? Dracea sau Marinescu?Fac si o inseminare si daca nu si nu,atunci infiem.
Cata ma bucur tare mult pt.samburashul tau.Sa ai grija de voi doi si sa va faceti mari.
Va sarut pe toate si va tzin pumnii. Veronica