Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Aileene scumpa de tine...e adevarat ca am avut cm in cam acelasi timp..al meu a fost pe 16.04, deci aproape de al tau
si s-a prins exact de Paste bebe mic, poti crede ca in ziua aia am prestat si seara m-am rugat la Doamne Doamne sa se prinda cind am fost la biserica de inviere? Exact asa s-a intimplat.Doamne ajuta la toate! Ma bucur ca in poze arat a graviduta si ma simt atit de implinita..cit priveste pozica, multa lume printre care si husbadnul zice ca vede ceva intre picioarele lui bebe, dar eu cred ca este numai piciorusul indoit si ce se vede este talpa picioarului...acum ar fi chiar simpatic ca aflu peste 1 luna ca este baiat, ca toata lumea care a banuit asta, printre care si tu o sa-mi zica "Ti-am zis eu"! Ha! In alta ordine de idei miercuri merg sa-mi fac niste analize de rutina:calciu, hemoleucograma, etc si joi sper sa am rezultate bune, iar de miercuri intr-una ma duc iar la T..Ma rog sa fie toate bune ca si pina acum si sa aud numai de vesti bune de la toate fetele..te pup cu drag, Cata!
Betica ai facut test? Hai ca-ti tin pumnii sus!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
MRL spune:
Roscatel cu bebel, sunt sigura ca toate analizele vor fi OK. Abia astept noua poza sa il vedem pe samburica mic. Pupicei dulci!
utocatalina spune:
Liliana pupicei si tie..si sigur ca va tin la curent!![]()
Cafeluta draguta
10+
Simburica
aileene spune:
CATA , da intr-adevar cu credinta in suflet , se ajunge la impliniri . Ma bucur mult ptr tine
, cel putin in aceste cazuri ca si al tau (fericit) iti spui ca D-zeu exista si continui sa crezi si sa te agheti de ceea ce poate sa dea de multe ori , ca de f multe ori se poate intampla sa crezi f tare si sa nu se realizeze nimic din pacate si-ti pierzi orice speranta si incredere in tine si-n cei din jurul tau , iar disperarea isi face loc in viata celui neimplinit , din pacate ! Dar de multe ori in viata deceptiile ne dau aripi tari sa putem zbura din ce in ce mai sus si sa invingem in sfarsit !
Oricum eu spun sa nu-ti faci nici o grija in ceea ce priveste analizele , ca ele sunt de rutina , doar ptr a vedea ca mama si fatul nu lipsesc de vitamine ! Eu in timpul sarcinii am luat aspegic(un fel de aspirina) ca sa faciliteze circularea sangelui din cordon intre mine si bb , am luat si fier ptr ca-mi lipsise cu duiumul , si in rest nu-mi faceam griji . Si tu esti pe maini f bune cu T ... Si tie iti face analiza urinei destul de regulat ? Ca asta ar fi o problema la femei gravide (cistita) , eu faceam mereu si nu era bine , dar am fost tare supravegheata si monitorizata ! Infine !
Ma bucur mult ptr tine si-mi dau seama cum te simti "implinita" e cu adevarat cuvantul cel mai potrivit !
Le doresc tuturor fetelor sa se simta asa si sa fie toate fericite , sa mearga la dr ptr ca s-asculte inimioara bb-icilor lor si sa le vada pe zi ce trece cum creste-n burticuta lor , este cel mai frumos "passaj" din viata unei femei cert !!!
AMELY draga noastra , ce-ai facut la dr T
? Hai cu povestitul , sper ca totul sa fi fost asa cum te-ai fi asteptat , adica extraordinar de bine
!
Va pup pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta si cu mult soare in suflet dar si afara o
la fiecare si un
de fericire pe buzele tuturor !
Gata ma duc s-ajut pe sotul meu drag , a inceput s-aprinda focul ptr "barbecue" in gradina si ne pregatim ptr o partida de grillades
, avem musafiri
f muuulti astazi
facem "cremaierul" , stropim
noua casuta cu cei dragi
Numai bine si un gros bisous (pupic mare)
Aileene si trupa de choc 

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Roxee spune:
Buna fete dragi!
Am inceput saptamana
cu multa treaba si abia acum am avut timp sa intru sa vad ce mai faceti.
Va pup cu drag, Aileen, Amely, Bety, Liliana, Cata, si pe toate cele care inca n-ati plecat in concediu
.
Va multumesc pentru incurajari.
O saptamana faina,
Amely spune:
Bine v-am gasit dragelor! Ma bucur pentru fetele care pleaca sau sunt in concediu, (Teo, Betica) sigur vor reveni relaxate si gata pt. bebe (sau poate chiar cu bebe!) si abia astept sa primim vesti frumoase in vara asta...
Aileene dulcica
, ma bucur din tot sufletul sa "te aud" din nou, tu ne porti numai noroc si de fiecare data citesc cu mare drag ce scrii! Parca te vad curand-curand a doua oara mami! de data asta cu o fetita dragalasa, stiu ca va doriti mult fetita
, ma rog sa vi se implineasca visul cat mai repede.
Liliana, aveti un traseu cu adevarat superb, va doresc din toata inima sa va distrati din plin...si sa va intoarceti trei! Apropo, cand plecati? Si noi am luat o excursie de o saptamana la Paris in august, iar inainte de asta o sa mergem la mare la noi, sa ne mai bronzam, ca sunt alba...ca zapada (si cu pitici, da' pe creieras
)
Roxee, scumpa, spor la treaba, dar nu uita nici sa te mai relaxezi si sa te distrezi, ca doar... e vara, nu?
dulce.
Cata, mi-e tare drag cand vad cum creste si burticuta ta, si ghemotocul dinauntru! Ai grija de tine! Te sarut cu drag
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely pupici scumpa de tine...o sa va tin la curent sigur ca da! Tu ce mai faci? Ce strategie mai ai?
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Amely spune:
...na! c-am uitat sa va zic ce-am facut la T. Vineri seara (ziua 11) am fost la T. la cabinet. a fost super dragut si mi-a dat numai vesti bune. Fetelor! am ovulat pe stangul! eu care credeam ca ovarul meu stang nu are activitate, uite ca a produs... aveam endometru de 7 mm si folicul stanga 16.5. Am prestat in seara de vineri la indicatia lui. Si mi-a zis sa astept pana luni dimineata, cand m-a chemat pt. o noua monitorizare. Ah! era sa uit! sambata (a doua zi) am avut "mancarici" (sau poate m-a mustrat constiinta) si am sunat-o pe Moisa. A fost foarte draguta si m-a si chemat la cabinet. M-am dus...daca se insela T.? daca era bine sa prestez si duminica, si eu ratam momentul? Ea mi-a zis folicul stanga 17.5 (deci crescuse) si endometru 6 mm
, ce-i drept, trilaminat. Mi-a spus sa prestez luni seara si marti seara, si nu m-a mai chemat pt. alta monitorizare. Oricum, a fost tare tare draguta si amabila.
Astazi (luni, ziua 14), dis-de-dimineata, l-am vizitat pe T. la spital, unde mi-a spus ca am endometru 8.1 mm si ca...ovulasem. de curand. cand exact, nu stiu, dar i-am zis ca duminica ma intepasera ovarele toata ziua... T. a zambit si m-a intrebat: sotul pe unde e...? L-am chemat de la birou, normal, si restul... venit la pranz, prestat, mancat repede, si fuguta inapoi la birou!
Eu am ramas azi acasa... husbandu' chiar era putin invidios, ar fi vrut si el...![]()
Acum nu stiu, s-ar putea sa fi ratat sau nu momentul ovulatiei (daca prestam duminica seara cum am intuit eu era tare bine...), dar e lucru sigur ca daca prestam asta-seara, si nu la pranz, sansele erau si mai mici.
Nu stiu daca voi ramane la T., mie imi este tare draga Moisa, si probabil ca nu voi renunta la ea, dar de un lucru m-am convins (orice mi-ar spune altii), T. este un om minunat si un profesionist de exceptie. Pur si simplu emana energie pozitiva... Dar gata, destul despre T., ca e off-topic aici. Daca vreti sa mai stiti alte amanunte, va scriu pe PM (
).
Voi ce faceti? cum ati inceput saptamana?
Va sarut cu drag pe toate-toate
si astept de la voi numai vesti bune!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely tocami ma pregateam sa te intreb
...ma bucur mult de vestile bune pe care mi le-ai dat...sigur ai prins momentul..cred ca duminica ai ovulat...foarte bine ca ai mers la ambii si eu tot asa am facut, nu? Pupici!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
MRL spune:
Fetelor, va pupicesc pe toate!
Amely, ai inceput saptaman cu vesti bune. Sunt sigura ca ai prins momentul. Ce mult ma bucur pentru tine ca totul a iesit bine pana acum. Abia astept sa ne dai o veste +.
Eu o sa intru mai rarut pe forum mai ales ca am nepotii la mine si sunt ei calare pe net. Unul pe calculator, celalat pe laptop. Eu ma invart pe langa ei sa vad ce le mai trebuie, daca totul este OK. Deja am inceput sa facem itinerarul pentru excursia lor la munte. Sotul le-a promis ca o sa le faca o surpriza saptamanal, asa ca saptamana asta spre sfarsit o sa ii ducem intr-un bar unde se canta muzica live. Deja sunt maricei (amandoi au buletin acum) si preferam sa ii ducem noi la inceput sa fie familiarizati si cu viata de noapte pentru cand vor pleca singurei, cu prietenii.
Vacanta noastra de 2 saptamani o sa inceapa in septembrie, cel mai sigur dupa 15 septembrie cand vor incepe nepotii scoala. Pana atunci le-am promis nepotilor ca toata vacanta lor de vara suntem cu ei la distractii. Gata, nu mai pot sa scriu, cica mi-a expirat timpul...
Va pup pe toate