Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus fetele ,
Revin si eu dupa o luuuunga perioada de absenta. M-am gandit la voi in tot acest timp insa n-am mai reusit sa intru pe DC. In ultimele trei saptamani am avut un program infernal la serviciu; firma la care lucrez tocmai a fost cumparata de nemti, pe 28 iunie se va semna protocolul de preluare a firmei de catre un mare concern german. Daca vreuna dintre voi a mai "experimentat" la firma la care lucreaza asa ceva - reorganizare, camera de date, restructurare, etc. - ma va intelege. Daca nu, stiu ca ma credeti pe cuvant ca e foarte greu. Peste toate astea, am mai facut si cumul de functii, lucrand astfel in doua job-uri solicitante, pentru ca o colega a trebuit sa-si ia concediu pentru sustinerea licentei si nu s-a gasit o alta solutie, s-a hotarat ca doar eu o pot inlocui. Tot in astea trei saptamani am mai facut si un curs : plecam la 2 jumate de la firma si ajungeam acasa seara pe la 6-7.
In fine, astazi am terminat cursul, si de cel putin un gand am scapat.
Acum sunt acasa la socrii si am un moment de liniste in care sa incerc sa va scriu, sa citesc ce ati mai facut. Si constat ca multe s-au mai intamplat.
Cata, felicitari draguta, sa fiti sanatosi si la fel de "barosani" si pe viitor !
Aileen , sa fiti fericiti in noua casa si sa va aduca barza un nou puiut in noul cuib!
Liliana, te pup !
Bety, e valabil si pentru tine!
Thea e inca tot in concediu? Cred ca maine am s-o sun sa vad ce mai face.
Musete, Amely, Deca, Indy !

Uitasem sa scriu ce mai e cu mine. Saptamana trecuta au venit, in sfarsit rusii, dupa aproape 10 saptamani. Mi-a dat doctorul o doza unica de progestero de 4 fiole a cate 25ml fiecare si, chiar si asa s-au lasat asteptati uratii aia. Cm a venit numai dupa 4 zile de la injectie. Nu va spun cum a trecut timpul asta. Am fost fosrte deprimata si inca mai sunt speriata ca sunt asa de dereglata hormonal incat imi vor trebui cateva luni bune sa-mi revin. Am emotii acum vis-a-vis de venirea urmatorului cm.
Cam asta ar fi. Incepand de saptamana viitoare am sa incep sa-mi monitorizez temperatura si sper sa pot intra mai des pe DC.
Pana atunci, va pup cu drag pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu ce bine ca au venit rusii in sfirsit...dupa 10 saptamini...acum iti doresc ca monitorizarile si temp. sa fie de bun augur...si cind te simti in stare sa treci iar la treaba pentru bebe...eu m-am gindit mult la tine si imi inchipui ca ai avut mult de lucru, bine ca a venit si un moment de respiro..Te pupic si iti zic si tie sanatate multa!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mercic fetele pt. incurajari!
Aileene, bine ai revenit, imi place tare mult ca tu ne molipsesti mereu cu optimismul tau, si ma bucur ca v-ati mutat, ca sunteti bine si abia astept sa aud de un fratior(oara) pt. Alexandre!
Bety, iti tin pumnii, poate e totusi cu noroc!
Roxee scumpa, bine ca au venit in sfarsit afurisitii de rusi, lasa ca ai sa te reglezi repede, fii fara teama, tin pumnii sa vina la timp luna viitoare...
Merci Cata, va tin pe toate la curent!
Va pup cu drag pe toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Roxee, un special pentru tine. Cred ca esti foarte obosita dupa atata alergatura. Putina odihna ti-ar prinde foarte bine, dupa care trebuie sa treci musai la lucrul cel mai important. Poate ca nici nu iti vei da seama cat de repede o sa te reglezi la loc. Nu mai sta stresata cu gandul la urmatorul CM, poate ne dai o veste buna pana atunci.
Amely, asteptam vesti de la tine.
Pupicei pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mii de ici va trimit tuturor!
Eu de maine voi pleca la mare si ma voi reintoarece la voi, cred ca cel mai curand, pe 04.07.
O sa-mi lipsiti rau de tot.
Eu ce sa va mai spun decat ca-s in ceata ca magarul...sunt in ziua 29, nici urma de cm sau vre-un semn, nu stiu ce sa insemne asta, ca test mi-e teama sa-mi fac, ca si asa m-a bombanit o groaza de lume ca l-am facut asa devreme, mai ales al meu frate, dr-ul. Cert este ca dupa ce ajung acasa, o sa o sun pe dr. sa-mi zica ce sa fac, daca sa-mi mai pun utrogestan sau nu si ??????????????
Na poftim belea ca numai de dereglare nu aveam nevoie (daca-i dereglare sau ce-o fi), in loc sa plec si eu linistita in concediu, chiar daca nu stateam la plaja, macar ma plimbam si dormeam. Acum, imi umbla tot felul de gargauni prin cap.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor frumoaselor ! Nu-mi mai gasesc timp si ptr mine , deci printre alte fel si fel de treburi , va consacru si voua gandurile mele cele mai bune si profit cu aceeasi ocazie sa va multumesc din suflet ptr vorbele voastre atat de frumoase si ptr faptul ca va bucurati ca va mai vizitez , imi sunteti tare dragi toate !
LILIANA f frumos , lasa totul deoparte si profita din plin de vacanta de vara cu nepoteii tai si tratamentele care nu fac decat sa ne suceasca capul , reia-l de abea dupa ce va mutati si voi in casa noua ! Da intr-adevar nimic nu se compara cand esti in casa ta facuta cu mana ta in care te simti bine si in care , sper sa mai pun un puiut in cuibul nostru cat de curand posibil cum spune ROXEE , dar pana atunci , trebuie avuta rabdare multa si asta o am ptr ca sunt tare ocupata cu alte treburi de-ale casii si cu gradinaritul care-mi place la nebunie ! te si-ti doresc tot ce e mai frumos si-ti doresc muuuulte nebuniiiii pe alte meleaguri impreuna cu barbatelul tau , si negresit sa reveniti 3,4, sau ... 5 ? Nu ma certa , dar cred ca dintr-o bucata buna sa iasa 2-3 ar fii cel mai tare , ce zici ? Apropo's unde mergeti , in ce tara ?
ROXEE merci mult de vorbele tale , care mi-au mers direct la inima , te !
MUSETE si eu te si sper ca nu peste mult timp sa devii si tu vorbareata ca si mine si sa ne spui lucruri "frumoase" !
CATA draguta n-am spus ca arati de 4 luni ci in curand vei trece pe a-4-a luna , adica pe 12.07.05 nu ? Nu te mira de ce stiu atat de bine , este din cauza ca am avut impreuna CM in 12.04.05 si poate si ovulatia , cine stie ?! Doar ca la tine s-a prins , asta e diferenta noastra ! Si ma bucur mult ptr tine , ce frumoasa-i samburica ta , dulceata mica ce mai , se vede tare bine , manutele si piciorusele , iar intre picioruse ... ce-ar fi oare ? hahahaha ori faptul ca e un baietel , ori cordonul ombilical , ori una ori alta , sanatos sa fie si sa faca "clabuci" in burticuta lui mamicuta ! dulce la amandoi !
BETTYCA ce mai faci draguta ? Hai cu vesti bune , te astept cu sufletul la gura ! SI TINEM PUMNII STRANSI TAAARE DE TOOOOT !TE DULCE!
frumoase la fete frumoase si superoptimiste Aileene

"atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Aileene - asta asa, pentru saptamana urmatoare, cand nu ne vom mai "vedea": imi place semnatura ta!
Fetele - va urez un we frumos, fara griji si sa ne auzim cu bine!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

BETTY ziua 29 ???? Ce mai astepti ? N-ai curajul sa-ti faci un alt test ? Hai nu ma lasa cu semnul "?" vreau sa stiu toooot , vreau sa ne pui si tu ca si Cata poza cu testul cu 2= si sa fie +++ , of Doamne cat de mult iti doresc ! Nu pleca la mare fara sa ne dai vestea cea MARE !
Merci ptr "compliment" (il voi lua ca atare) ptr semnatura , si mie mi-a placut din motivul ca are mai multe intelesuri si e original . Este un proverb chinezesc ! TE
AMELY esti o dulcica , ce-ai facut astazi la Dr.T=(Traznet) , am auzit ca e traznet in de-ale bb-icilor nu te lasa si sper sa ai un rezultat + cat de curand !
CATA pozele tale sunt "extra" , cea unde esti in fata fantanii arteziene din gradina din versailles este super , se vede ca esti "burtoasa" ! F frumos !
Na hai ca va las ma duc sa-l iau pe al mic de la gradi , mai un pic si e vacances ce bine , !
ca ne-am cam saturat de-atata gradi , la toamna trecem la un alt capitol , cel al scolii adevarate ! Of ce caldura infernala ! Unde esti ploaie ???
WEEK-END taaare placut si plin de dragoste si bb-ici la toooate

"atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

aileene, te pup dulce! ce bine ar fi sa ne intoarcem din concediu mai mult de doi. Mai intai o sa facem un tur prin Romania cu nepoteii 1 saptamana. Este mai greu sa ii scoatem noi din tara fara parinti, oricum nu mai au asa mult pana la 18 ani cand vor putea sa mearga cu noi fara nici un fel de probleme. Pentru vacanta nostra in doi - noi am vrea sa facem un tur mai lung. Viena, Munchen, Frankfurt, Koln, Bruxelles, Amstredam, Berlin. Am vrea sa mai trecem si prin Paris, dar depinde foarte mult de timp. In Franta am mai fost acum 3 ani cand am stat aproape 3 saptamani. Atunci am plecat tot cu masina si ne-am intors pe Coasta de Azur (unde am vrut neaparat sa prind rasaritul de soare pe malul oceanului). Nu am cuvinte sa spun cat de frumos a fost. Eu atunci am plecat in interes de serviciu dar treaba mi-am terminat-o in 2 zile iar restul timpului l-am petrecut impreuna cu sotul. In 3 ani de zile de cand cutreieram Europa cu masinuta am reusit sa vedem Budapesta, Viena, Munchen, Frankfurt, Koln, Bonn, Berlin, Praga, Dijon, Paris, Coasta de Azur (Cannes, Monte Carlo, San Remo) Venetia, Ljubliana. Acum singurele locatii unde nu am mai fost sunt Bruxelles si Amsterdam. Imi doresc foarte mult sa revad Berlinul, dar in acelasi timp abia astept sa vad Amsterdamul despre care am auzit numai lucruri minunate si incitante. Hai ca m-am infierbantat cu calatoria noastra si am cam deviat de la topic. Scuzele mele moderatorilor.
Acum ca ai casuta ta sunt sigura ca o sa iti plantezi niste flori frumoase care iti vor ocupa toata ziulica stand in balansoar sa le privesti cand pe ele cand pe Alexander si cine stie poate si pe fratiorul sau surioara lui, nu?
Bety, poate ne dai o veste buna. Concediu placut si sa te auzim numai cu vesti bune.
Teoacum se odihneste. Ce bine o fi de ea in concediu. Da lasa ca nu mai avem mult si o urmam si noi.
Fetelor, eu va pup dulce pe toate si va urez de acum un we cat mai productiv.

Mergi la inceput

Dar ce liniste pe la voi , aud musca zburand , bzzz bzzz !!!
Draga LILIANA pai ai calatorit , nu gluma ! Bravo ! Ma bucur ptr tine , intr-adevar Amsterdam-ul merita vizitat , este f frumos , in general Olanda este o tara minunata ! Si chiar ca ce bine ar fi sa va intoarceti mai "multi" , de multe ori schimband aerul , se intampla si minunea , "nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul" , asa ca poate poate se va instala vreun puiut sau doi in burtica ta prin tarile straine pe care le veti vizita , da-i Doamne !
Iar in ceea ce priveste nepoteii tai in curand ii vei putea lua cu tine-n vacanta bineinteles ca vor fi fericiti in compania unei matusi si unui unchi asa cum sunteti voi ! Si eu eram tare apropiata de nepoteii mei , dar de cand sunt aici(12 ani) , mi se pare ca timpul a trecut prea repede si ei care aveau 4 si respectiv 6 ani cand am plecat , acum ei sunt de 16 si 18 ani , o domnisoara si un tanar in adevaratul sens al cuvantului si-s tare emotionata cand stau de vorba cu ei , ptr ca eu ii stiam copii , care acum sunt "oameni" in toata firea , inteligenti si-s mandra tare de ei ! De aceea te inteleg , ca si tu esti mandra de ei , au noroc sa te aibe ca matusa !
Da eu sper ca intr-o buna zi , nu peste prea mult timp , sa stau in gradinuta mea intr-un balansoir si sa-l supraveghez pe al mic si de ce nu pe fratiorul sau pe surioara ! Asta mai ramane de sperat , ptr ca nu stiu de ce am asa o impresie ca m-am cam dereglat , am constatat ca nu mai ovulez pe 13/14 ci pe 19-20 sau mai nou , cum e cazul in prezent pe 17-18 zile de la cm ... tare ciudat ! Terchea berchea s-a intors "lumea" pe dos(adica eu) !
THEA am inteles ca-i plecata-n concediu , mi-e tare dor si de ea , sper sa petreaca un concediu f frumos si lui BETTY ii doresc la fel si sa revina cu vesti extra la fete !
BETTY THEA LILIANA SHYLILI DECA CATA MUSETE IULIA va pe toate si va doresc din suflet numai bine si un week-end fericit si un inceput de saptamana cu vesti f f f buuuuune , pa Aileene
SCUZE DACA DE FIECARE DATA-S ASA DE INTERMINABILA DAR AM CHEF SA DISCUT CAND VIN LA VOI

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput