Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 12
MRL spune:
bety, te pup dulce. Hai ca suna bine pana acum. Poate pana pleaca sotiorul tau o sa se prinda bb mic. Dupa cate am citit acum mergeti pe calea naturala, fara inseminare. Iti tin pumnii sa fie bine.
Auzi, eu cred ca daca una dintre noi rama grea sigur o trage si pe cealalta dupa ea ca prea ne potrivim.
Eu acum am ajuns acasa. Am plecat de la scarbici ca imi cazuse netu iar pe deasupra de la vremea asta (sa fie oare de la vreme?) mi s-a facut un somn ca abia am condus masinuta spre casa.
Pupicei pentru toate fetele
MRL spune:
Teo, nu ar fi exclus sa ai ovulatie mai devreme. Eu am patit doua luni la rand. dar pana la urma am revenit la normal iar luna asta am reusit sa am ovulatie in ziua 13-14, cer este ca in ziua 13 am facut inseminarea fara sa folosesc Pregnyil pt ca la eco foliculul statea sa se sparga. Dar sa nu te sperii ca o sa te reglezi la loc. Tratamentele sigur isi vor face efectul. Te pupicesc dulce
Amely spune:
Liliana, iti tin pumnii
, si eu cred ca e de la implantare! Ce bine ar fi sa se confirme sarcina! Prea putine rezultate au fost pana acum din inseminari, ar fi cazul sa sparga cineva gheata... Doamne-ajuta!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
INDY spune:
Bună fetelor!
N-am dispărut la
(din păcate), dar am foarte mult de lucru la servici; am intrat în fiecare zi pe forum să văd ce-ați mai făcut voi, dar n-am avut timp să și scriu. Și nu prea am ce să vă spun. Sunt un pic supărată pentru că atunci când mă pregăteam eu de zor de a 7-a inseminare, adică luna trecută, n-am avut nici un folicul. Partea bună este că luna asta voi avea sigur, și poate chiar doi (așa a spus Moisa). Tot Moisa mi-a spus să mă duc la mare în lunile de vară (eu eram programată să plec în septembrie). Dar... săptămâna viitoare, îmi iau nepoții și plec la mare, iar după ce mă întorc, fac a 7-a inseminare imediat.
MRL, și eu cred că este cam devreme pentru un test, dar îți doresc din suflet să se fi prins.
Vă 

pe toate și vă dăruiesc 

...(Bety, MRL, Thea_M, Amely) și pe cele pe care le-am omis
utocatalina spune:
Fetelor aveti idee daca Moisa este in Bucuresti in perioada 20-30 luna asta? Va intreb pentru prietena mea care spera sa faca iar ISA!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
MRL spune:
Cata, eu cand am vorbit cu ea ultima oara mi-a spus ca in jurul datei de 18 pleaca 1 saptama in concediu. Sper sa prietena ta sa apuce sa faca inseminarea.
amely, sarumana de galerie. Si eu sper sa fie bine. Dar mai am de asteptat ca este prea devreme pentru teste. Indy are dreptate. Iti tin pumnii sa fie bine si la tine.
Indy, te pupicesc dulce. Ma bucur sa aud ca pleci cu nepoteii la mare. Ai sa vezi ca au un dar de a destinde omul, eu una cand sunt cu ei uit de toate si dau in mintea lor. Imi pare rau ca nu ai avut foliculi sa faci inseminarea, dar acum dupa o mica pauza sper sa fie un succes inseminarea care urmeaza. Vad ca la nr de inseminari sunt fruntasa. Poate se indura si de mine Dumnezeu sa fie si ultima
Hai ca ma duc sa dor putin ca imi pica ochii de somn.
va pupicesc pe toate
bety spune:
Liliana - suntem egale la nr. de inseminari: 7 in total. Inseminare voi face pana pleaca, posibil si dupa, doar ca acum prestam "natural", dupa inseminare.
In legatura cu concediul, mi-a zis ca vine pe 26 la cabinet si ca are doar 1 saptamana concediu.
Cam acestea sunt noutatile.
tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
thea_m spune:
Indy nu pot decat sa-ti urez concediu placut si poate soarele si relaxarea vor face o minune si pentru tine.
Liliana si mie imi era somn...hai ca te pun pe jar si nu vreau.
Amely maine ziua 12 DPO...
Cata abia astept sa vad maine ingerasul! Pana la urma prietena ta a ramas la Moisa?
Teodora
MRL spune:
Bety, vad ca si la inseminari ne potrivim. Indy ne prinde din urma, in curand o sa faca si ea inseminarea 7. Eu am reusit sa le fac in serie si mereu ma duceam increzatoare la inseminare cu gandul ca poate prind luna cu folicul bun, mai ales ca am FSH destul de mare.
Teo, nu ma pui pe jar inca, stau destul de calma si astept sa mai treaca cateva zile sa vad ce si cum. Sa sti ca imi face bine sa mai imi spui una alta, pt ca eu nu am mai trecut prin asa ceva si nu am de unde sa stiu la ce sa ma astept. Poate si din aceasta cauza sunt calma pt ca nu stiu ce se intampla.
Costi, daca luna asta trec in tabara gravidutelor asta inseamna ca se poate si cu FSH mare. Tu ai mai facut ceva analize?
Va pupicesc dulce pe toate
thea_m spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele azi? Eu cred ca va trebui sa fac luna viitoare iarasi prolactina ca parca imi cam dau de furca sanii.
O zi buna tuturor
Teodora