Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 11
utocatalina spune:
Liliana nu lua utrogestan pina nu se verifica daca esti gravida sau nu!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
MRL spune:
Cata, asa am sa fac. Astept sa se verifice mai intai si dupa voi vedea. Tu cum mai stai cu mica infectie? S-a confirmat sau mai ai putin de asteptat pana afli verdictul? Pupicei dulci pentru tine si samburica mic
Teo, hai ca m-am mai linistit putin, vad ca la tine a durat in jur de 2 zile cu pete. In lunile cand ai patit asa ceva ti s-a confirmat sarcina? Ma gandesc ca poate este de la altceva, nu neaparat de la implantare si nu vreau sa imi fac ganduri prea mari.
Am emotii dar nu foarte mari, nu stiu de ce dar ceva din mine imi spune sa fiu calma si sa nu ma agit prea tare. Ma voi lasa in mana Domnului, sper sa fie milos cu noi si sa ne dea puiutul pe care il dorim.
Pupicei dulci pentru fetele mele dulcele
utocatalina spune:
Liliana am fost la T..simburica este foarte bine, isi intindea mainile si picioarele, topaia, pipaia, isi apuca picioarele cu mainile...nazbitie mare..are 5 cm si 153 de batai de inima /minut...cit priveste infectia urinara abia vineri o sa am rezultatul si daca se confirma voi lua Augmentin la 8 ore 1 capsula de 625 mg timp de 5 zile...T si rezidentul lui m-au asigurat ca nu-i face nici un rau lui bebe si ca infectia va disparea dupa 5 zile...sa vedem vineri! Pupici!
Am poza cu bebe, dar nu pot sa o pun ca aparatul e la sot si el nu este in Bucuresti!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
aileene spune:
LILIANA cool , nu te mai agita , totul e spre bine , simt eu ca vei avea o veste minunata cat de curand , ascult-o pe Cata , testul pune-l bine intr-un sertarel si du-te linistita la MUUUUUNTE , distreaza-te si lasa-ti gandurile la o parte . Profita de cei dragi tie si nu te mai gandi la "poate" , lasa surpriza sa-si spuna cuvantul , n-o mai cauta tu , las-o pe ea sa te caute
! D-zeu te va ajuta , ai incredere totul va fi pe masura asteptarilor si sperantelor tale ! Tin pumnii stransi tare , tare de tooooot
sa fie bine !!!
THEA nimic nou pe frontul de est , poate pe cel din vest sunt ceva noutati ! Cine stie ?! Oricum ai incredere in tine , am inteles ca ai trecut intr-o perioada dificila , nu vreau decat sa spun ca-mi pare enorm de rau si sunt sincera , trista ptr tine , dar nu da inapoi , fruntea sus , se va rezolva si asta , vei vedea ca cel de sus , are o privire si inspre tine ! Cu homeopatia e bine ! Sunt sigura ca va da roade bune , numai ca e putin mai lung (tratamentul) decat cel normal ! Iar cu aderentele , daca ai avut , se poate sa simti mereu mici intepaturi , e normal , si eu am avut in '97 iarasi un chist baban si simteam mereu cateva mici intepatrui , numai ca acum ca am un alt chist , care-i mare si un fibrom , nu simt nimic , chiar si dr se mira ca nu ma doare , avand in vedere grosimea lor , infine ! Te 
CATA , ma bucur ca puiutul tau cel mic e bine si creste , 5 cm e super , mai ales c-acum dintr-un mormoloc s-a transformat intr-un omulet care da si din picioare si din manute , e super peisajul , e doar inceputul , pregateste-te de fenomenele cele mai placute , cand il vei simti miscand , eu ma culcam pe canapea si puneam telecomanda tv pe burta , iar acesta facea valuri cand al mic misca si dadea din picioruse , sau cand faceam vasele (asta mai tarziu) daca atingeam chiuveta cu burta , il simteam cum el impingea marginea chiuvetei , ce mai radeam
de acel fenomen ! Sa stii ca "augmentin" se da la bb , Alexandre a luat mereu cand era micut , cand facea rosu-n gat sau otita , ca am avut parte de asa ceva si noi , nu des dar am cunoscut durerile astea , de micut si of of ce mai plangeam amandoi , el de durere si eu ptr el ca-mi parea tare rau sa-l vad cum sufera , numai ca cu medicamentele trecea f repede din fericire !
la amandoi si numai bine 
AMELY draguta , nu-l mai pot baga-n casa , e un vagabond , intra numai daca ea intra in casa ei , vrea sa fie ultimul ! Ieri am invitat-o sa ia "gustarea" de la ora 16hoo impreuna cu el , ca daca nu , el nu venea si nu manca , valeu Doamne ce ma fac , cand ma gandesc ca e numai inceputul vacantei ..., na ca bine m-am aranjat ...
ca nici "noruta" nu pleaca in vacanta
, dar am eu ac de cojocul lui , avem program : piscina , plimbari prin padure , parcuri din zona si pe langa , bicicleta
, dar mai departe si jocuri nebunesti
ca sa mai uite un pic ca prea devine serioasa treaba
Ieri s-au indepart de casa , de-a trebuit sa-i caut cu "lumanarea" , erau ascunsi in padurica din spatele blocului , cu mai multi copii bineinteles si nu faceau nici un rau , numai ca erau tare cumintei si nu faceau nici un zgomot , ca sa ma puna sa-i caut , iar eu singura prin padure
cautam ca nebuna , strigandu-l !!!
ce ma fac ? Te
si astept un rezultat frumos cu 2 = da ?
MOTZUNICA mercic ptr lamuriri 
LA TOATE
AVETI GRIJA DE VOI ! O ZI BUNA !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
MRL spune:
Teo, sarumana mult pentru raspuns. Poate ca am o sansa, sper sa fie bine pana la urma. Am inteles ca ai inceput tratament homeopat. Bine ai facut si sunt sigura ca rezultatele vor aparea cat de curand. Daca simti ca se intampla ceva la tine asta inseamna ca tratamentul actioneaza. Trebuie sa ai rabdare.
Cata, samburica mic sigur o sa fie nazdravan/a. Spre ca analiza sa fie buna si sa nu trebuiasca sa iei nimic.
aileene, hai ca ma dai gata cu Alexandre. Bravo lui, sa invete de mic cum sta treaba cu fetele. Va pup dulce pe amandoi si sa ne mai povestesti ce nazbatii mai face.
emy22, sper ca toate analizele sa iti iasa bine si sa auzim de la tine cat mai curand de o veste buna
Amely, asa te vreau, cat mai increzatoare. Ca sa fie bb nu trebuie musai sa ai semne majore. Poate ca tu inca nu iti dai semana de ele. Iti tin pumnii sa fie bine.
musete, am auzit bine? In curand o sa faci o inseminare? Te pup dulce si asteptam vesti bune de la tine.
bety, nu mai stim nimic de tine. Ce faci? Cum stai cu monitorizarea si inseminarea?
Indy, esti in concediu? Hai, mai treci pe la noi cu o veste.
Va pup dulce pe toate
bety spune:
cu vesti la purtator!
Aseara am facut a 3a inseminare din aceasta serie (a 7 per total). De data asta nu mai iau utrogestan pt. ca alaltaieri la monitoriare, in ziua 10 era de 10 mm. Am produs luna asta 2 foliculi pe ovarul drept, care la monitorizare erau de 19, respectiv 17 mm, deci pana ieri mai crescusera. Tot alaltaieri seara am facut si pregnylul, iar acum se pare ca se produce spargerea lor ca simt intepaturile de rigoare. Oricum, dr. mi-a spus sa prestam in direct si azi si maine. Deci, noi o ascultam cu drag...o sa aiba sotiorul de furca cu mine azi si maine. Acum, din nou, ce o da Dumnezeu. Oricum, mai prind doar august cu Dan acasa ca apoi pleaca. Am fost dezarmata total, cand mi-a spus ca nu-mi face vitro cu spermna congelata nici sa o implor (la cat costa nu trebuyie aruncati banii pe geam - asa mi-a spus), deci voi mai face inseminari (probabil - poate da Dumnezeu sa scap de ele) dupa ce va pleca, cu
din nou congelati. Mi-a mai spus ca totusi poate vorbim povesti si nu voi mai ajunge la vitro.
Cam astea-s vesti mele...poate aveti voi mai bune.
Va
-icesc pe toate-toate.
Indy - ne-a parasit?
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
bety spune:
Liliana - am mai spus ca suntem pe aceeasi lungime de unda!
Ce telepatie: am scris mesajul aproape in acelasi timp si ne-am gandit la Indy amandoua.
Beatrice
thea_m spune:
bety vesti bune, vad si sper sa fie si mai buna peste 2 saptamani. Observ ca este runda a 7-a la inseminari. Ar cam fi cazul sa reuseasca inseminarile astea, sa nu mai ajungeti la FIV.
Liliana am inceput cu trat. homeopat acum o luna, rezultatele in ce priveste ovulatia s-au vazut dupa 2 sapt., cred ca si acupunctura a avut un cuvant de spus in privinta asta. Acum nu stiu ce ar putea sa lucreze, ca sunt abia in ziua 5, te pomenesti ca oi pati ca si tine, cu ovulatie devreme. Si cred ca nu am facut nici un chist pentru ca iau remedii pentru asta. Peste 2 sapt. mai fac 10 sedinte de acupunctura.
Aileene pupici pentru nazdravanul tau! Mie imi este greu sa nu ma gandesc, in ultima saptamana a CM, ca poate-poate, desi incersc, imi caut diverse ocupatii, atunci devin mai introvertita, nu prea mai am chef sa comunic, dar trece si o iau de la capat.
Ce o fi cu restul moisicilor pe care nu le-am mai vazut demult: Shilily, Madyn, Iulia, Alina?
Indy dau si eu o strigare pentru tine!
Teodora
bety spune:
Am uitat sa va spun...dr a observat ca majoritatea pacientelor ei au ovulat luna asta mai devreme (eu de ex. in ziua 10 aveam dimensiuni la endometru si foliculi asa cum aveam candva in ziua 12-13, de-mi facea inseminarea in ziua 14, nu in ziua 11 ca ieri). Mi-a spus ca este o luna stresanta probabil din cauza verii asteia ciudate.
Beatrice