Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Emy, eu am facut Hyason+ antibitic+ prednison in timpul CM, 3 luni consecutive ( la prima HSG au iesit trompele infundate ), si mi-a desfundat trompele. Pot sa-ti spun ca este un medicament exceptional, dar din pacate nu se mai importa de ani buni. Alfachimiotripsina este romanesc dar nu se mai fabrica de multi ani. Substanta din cele 2 medicamente este hialuronidaza ( intreaba in farmacii daca au alt medicament care contine aceasta substanta ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Pupici dulci tuturor moisistelor mele dragi!

Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetele!. E un pic de nor azi, cica s-ar putea sa ploua , dar la noi pe forum e soare si frumos...
Musete, pupici si tie, in ce stadiu esti?
Aileene, ce fac micii indragostiti?? cand ii scoti pe amandoi la o inghetata? vezi ca de-acu' incep grijile de mamica
Teo, din pacate inca nici un semn: nici intepaturi care sa indice o posibila implantare, nici sangerare, nici sani sensibili...absolut nimic. Azi sunt ziua 11-a DPO. Da' nu ma las, inca mai sper...
Va pup cu drag pe TOATE!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy22 spune:

Motzunica merci mult pt informatii. O sa intreb sa vad daca exista prin farmacii ceva similar.
Teo si Amely s-ar putea sa aveti dreptate. Oricum este prima mea monitorizare, asa ca pot afla orice. Dr M m-a intrebat daca am semne de ovulatie si i-am spus ca am facut teste de ovulatie in ultimele 2 luni si ca au iesit pozitive cam a 15-16 zi si ca rezultatul a fost confirmat de cresterea temperaturii. Nu stiu de ce nu mi-a dat un tratament de stimulare. Poate ca vrea mai intai sa vada cum sta treaba in mod natural.
Aileene si eu sper sa fie bine, dar cum vrea Dumnezeu asa se va intampla. Eu am incredere si speranta ca totul o sa fie bine.
Oricum maine inainte de HSG am vorbit cu Dr de care apartin (Spit Militar) sa imi faca si o echo si o sa vad daca imi confirma cele spuse de M.
Mercic mult pentru sprijin. Va spun vineri cum a fost.
Stiti cum s-a rugat Sf Ana ca sa aiba un prunc?
" Doamne al puterilor, cel ce stii ocara nerodirii, dezleaga-mi sterpaciunea ca roada pantecelui meu in dar o aduc tie, laudandu-te si cantand: Aliluia."
Si ati vazut ce minune a nascut!
tuturor fetelor dragutze de pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, sunteti niste dulcele toate. Nici nu stiu pe care dintre voi sa va pupicesc prima, asa ca va pup dulce pe toate odata. Eu fiind in zodia leului sunt o fire foarte, foarte optimista si luptatoare. Dar sa va spun ce am patit ieri. Cand am venit de serviciu m-am dus ca tot omu de pe drum la vecinul costica sa ii fac o vizita urgenta (a se intelege toileta, nu vre-un vecin de prin bloc). Acolo am constatat ca aveam o pata de culoare bej mai inchis. M-am speriat putin. Am trecut cu vederea si peste cateva ore am fost din nou si iar am avut ceva mai mult decat o pata, ca o mazgaleala de culoare mai inchisa, dar foarte inchisa. Aseara cand m-am culcat deja nu mai aveam aproape nimic iar de dimineata nimic. Aseara m-a cam durut si burtica in partea stanga unde am avut foliculul. Sanii nu ma dor absolut deloc si nu am nici un alt semn. Am cosuri pe fata (nu se vad tare) si ma doare capul de cateva zile bune in fiecare zi.
Ieri am fost in ziua 7 DPO. Nici nu stiu ce sa cred despre ce mi s-a intamplat. M-am gandit ca poate este de la implantare, dar nu este prea devreme? Si din cate am mai citit pe forum la implantare apar doar cateva pete de sange si fenomenul se petrece foarte aproape de ziua in care ar trebui sa iti vina CM, la mine au fost mai multe pete si mai am pana in ziua cand ar trebui sa imi vina CM. Ma gandeam sa incerc sa fac un test de sange dar iar mi se pare ca este prea devreme. Astazi sunt in ziua 8 DPO si mi se pare sa este prea devreme pentru test de sange sau test de sarcina.
Aseara nu am reusit sa va scriu pentru ca am avut musafiri. Momentan sunt calma, nu am intrat in panica "oare o fi?" m-am tot gandit ca a fost doar asa o chestie... La nici o inseminare nu am avut pete decat in timpul ovulatie si inainte de a-mi veni CM. Niciodata nu am patit sa am asa ceva in ziua 7 DPO.
Va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata fete frumoase.
Aileene la mine nimic nou pe frontul de vest. Doar ca ma cam doare in partea stanga, aia buna cica, si tare mi-e teama sa nu se refaca aderentele. Iau pentru asta remedii homeopate, dar cand si cand tot ma inteapa.
Amely mai ai putin pana afli rezultatul. Ma rog sa fie bine.
Musete tu cand faci inseminare?
Pup fetele

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana semnele sunt super bune ...sper sa fie de la implantare...Doamne ajuta! Nu stiu ce sa zic de test...asteapta macar 10 zile de DPO!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana mari sanse ca a 7-a inseminare sa fie si ultima. E foarte probabil sa fie de la implantare. Eu am patit asa de 2 ori, o data in ziua 7 DPO si a doua oara in ziua 8 DPO si au durat cam 2 zile cu mici pete, mai intai bej, apoi mai inchise, maronii si apoi iarasi bej. Peste 2 zile cred ca ai putea face un test de sange, ar putea iesi ceva. Despre restul simptomelor, e destul de devreme ca sa apara. Hai, pleaca la mamici ca pe urma iti calcam si noi pe urme. Este vremea sa dea si inseminarile roade, mai ales cele care au cateva la activ.

Teodora

Mergi la inceput

Fetelor, am fost la baie si am vazut ca iar mi-a aparut o pata mica bej. Ce naiba mi se intampla? Daca pana maine dimineata nu se remediaza treaba o sa sun la dr.
Pupicei

Mergi la inceput

Vineri as fi in ziua 10 DPO si am deja programat sa plecam la munte dupa amiaza (dupa ce iese sotul de la scarbici) si nu ma intorc din drum pentru ca ne dorim foarte mult aceasta iesire din Bucuresti. As putea sa incerc un test de sange vineri dimineata si sa imi iau rezultatul inainte de apleca.
Aseara i-am spus si sotului ce mi s-a intamplat si il intrebam ce sa fac, sa iau Utrogestan sau nu? I-am spus ca nu l-am mai luat de la mine putere si m-a dojenit putin ca nu ascult de ce imi spune dr. Nici nu stiu ce sa fac, sa iau Utrogesta sau nu? Parca as astepta sa fac mai intai un test si daca este sa fie bb sa incep atunci, bine va dati seama ca sun mai intai la dr. sa imi spuna cat sa iau.
Va pupicesc dulce pe toate

Mergi la inceput