Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup dulce pe toate!
Aileene, guraliva noastra dulcica! Ma bucur sa aud ca ai evadat o saptamana la distractie. Acum ca te-ai intors la "datorie" asteptam vesti bune de la tine. Iti trimit si un pupic dulce pentru Alexandre
Teo, bine ai venit din concediu. ma bucur sa aud ca te-ai distrat si ca totul a fost bine. Sper ca luna viitoare sa reusesti sa faci o inseminare.
bety, bine ai venit din concediu, chiar daca a fost scurtut eu cred ca ti-a priit fiecare clipa petrecuta impreuna cu sotiorul tau. Abia astept sa faci inseminarea si sa ne aduci vestea pe care o asteptam toate.
Amely, nu mai cauta semne, poate ca bb vine fara sa te anunte, vine sa va faca o mare supriza. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Roxxe, eu sunt in ziua 6 DPO si iti spun drept ca nu mai caut nici un semn. Las totul sa decurga cum o vrea Dumnezeu. Asa ca relaxeaza-te si daca e sa apara sigur o sa sti peste cateva zile. Iti tin pumnii stransi sa vine bb mic.
Cata, poate ca este o alarma falsa. repeta analiza si sper sa fie bine. Sa ne ti la curent. Ai grija de tine.
musete, eu cred ca acum dr. este pe baricade. Am vorbit cu ea si am inteles ca o sa fie plecata de pe data de 18 iulie cam o saptamana in concediu. Dupa care o sa fie iar pe baricade. Ma asteptam sa isi ia mai mult concediu, dar mi-a spus ca nu isi poate lasa fetele (pacientele) singure prea mult.
Chi, fetele ti-au raspuns la obiect. Depinde foarte mult de aglomeratia de acolo. Iti tin pumnii sa fie un succes.
Crocus, graviduta noasta ce-a noua. Te pupic dulce si sa ne ti la curent.
emy, sper ca analizele facute sunt bune si ca te apuci cat de curand de treaba.
Acum sa va spun despre mine. Stiu ca m-ati sfatuit sa iau Utrogestan dar... eu nu il mai iau. M-am gandit ca daca eu am faza luteala aproape de 16 zile nu duc lipsa de progesteron. Daca e sa fie bb atunci o sa incep sa iau fara discutie. Dar pana nu o sa am un test in fata + nu mai vreau sa am intarzieri din cauza Utrogestanului, prefer sa am intarziere din cauza bebelinului mic. Eu sunt in ziua 6 DPO si de ieri am inceput sa am parca niste scurgeri mai abundente. Sanii nu ma dor deloc. Ma mai doare din cand in cand burtica dar deja nu ma mai gandesc si nu caut nici un fel de semne. Las totul in voia lui Dumnezeu. In alta ordine de idei am inceput sa fac bagajelul pentru saptamana de munte. Mi-am trimis nepotii la ei acasa sa isi pregateasca bagajul iar de vineri o taiem via MUNTEEEEE! Asa ca eu o sa fiu la munte in saptamana cand ar trebui sa aflu rezultatul. Am de gand sa ma distrez copios, o sa ne catarm pe munte, mergem la cascade, vizitam cateva manastiri, plimbare cu mocanita, o sa gatesc la ceaun pe foc de lemne si multe, multe .... abia astept. Nepotii mei sunt in culmea fericirii si nici nu au carait ca i-am trimis acasa sa isi faca bagajelul. Stiu, poate ca o sa imi spuneti sa nu fac efort, dar daca este sa fie bb mic la mine trebuie sa fie un luptator. Daca este sa fie o sa am grija de el si de mine. Va promit solemn. Nu o sa imi iau nici un test de sarcina la mine pe munte.
Cate un pupic dulce pentru toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Aileene, Liliana si restul fetelor..am fost la Sanador si am repetat analiza, sper ca vineri sa am rezultatul, iar daca se confirma enterobacterul, de simbata cind intru in trim. II de sarcina, altcumva voi lua antibioticul, nu? Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, sper sa iasa ceva.
E bine sa stii ce te asteapta.

MRL, inca o data, esti tare! Dupa inseminare, sa te duci linistita in concediu fara un test de sarcina ...???! Este peste puterile mele...Mie imi vine sa stric teste si cand sunt la CM, doar ...doar ...s-o intampla!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

LILIANA scumpa , ai renuntat la utrogestan , dar thrombo ass il mai iei (ce-i aia ?) Si eu ii pup pe nepoteii tai dragi si-ti doresc o vacanta de vis in compania lor si al sotiorului tau cel drag si cumintel , care-i plin de "surprize" placute bineinteles si care alinta nepoteii , BRAVO ! Iar tu esti o fata formidabila cu un moral de otel si fara frica de ceva , mereu inainte si cu fruntea sus ! Bine faci ca nu-ti vei lua test pe munte , la ce sa-ti mai strici si moralul , in cazul in care nu iese cum vrei tu ! Eu oricum ma voi gandi "pozitiv" la tine si sper din suflet sa se prinda minunea cea mica si sa te intorci ca si cangurul cu bb in "buzunarel" ...
CATA , bine ca ai repetat analiza , oricum se stie ca dr. T este un medic excelent care nu lasa nimic sa treaca , fii increzatoare si sper din suflet ca enterobacterul cel nebun sa se fi dus de-a binelea ca nu-i e locul la tine si nici la o alta mamicuta-n devenire ! Iar daca nu e cazul , ia antibioticul care ti-l precrie dr , sper sa-ti faca bine ! Dar nu l-ai intrebat , cum de te-ai molipsit cu bacteria asta afurisita ? Ca eu aveam doar prea multa albumina in urina ceea ce nu era prea bine , dar ma tratam tot timpul sarcinii si totul a fost OK pana la urma ! Tinem pumnii sa fie bine , iar tu nu-ti mai fa griji , mai un pic si esti in afara de orice pericol , vreau sa spun aproape de 16 sapt , nu ? pupici dulci la amandoi
CHI ce figura esti ma rad de una singura , cica ti-ai face un test si pe timp de CM , asata da "obsesion" , mai incet , nu-ti fixa atat de mult sarcina in caput ca e si mai rau ca sa se prinda , uita de toate si lasa-te SURPRINSA de SURPRIZA hm ? Te
si va pup pe toate cu mult drag , iar acum ma duc la cumparaturi cu fiul meu cel drag care-i deja imbracat si se face "mamos" ... ce credeti fetelor ? E indragostit de-o vecinuta ... shut , ramane intre noi ! E o figura mare de tot ! Seara imi povesteste multe de ea si daca ea se dezbraca ca ii este cald si el o face imediat (tricoul bineinteles) , daca ea ia bicicleta si el , s.a.m.d. of of of , ca ma fac ce ti-e si cu dragostea !
Ciaooo si o zi excelenta la toate cu vesti fffff bune ! Aileene+Alexandre

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Liliana toata admiratia pentru tine, pentru optimismul tau si, de ce nu, pentru realismul de care dai dovada. Eu nu mi-am luat test in concediu, dar l-am facut , ca si Chi, dupa 2 zile de CM, asa de amoru' artei, ca mi se parea mie ca CM a fost mai nespecific de data aceasta. Normal ca a iesit o liniuta cat se poate de clara...cea de control.
Chi pe cand inseminarea?
Aileene spor la cumparaturi si nu-l scapa din ochi pe Alexandre, asa indragostit cum e...cine stie ce face?!
Va pup pe toate, fara deosebire

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele! azi ati fost tare harnicute si ati avut chef de scris, asa va vreau!
Aileene, esti simpatica foc mai, de nu se poate... cu enterobacterul nebun...
...una peste alta, si eu sper Cata scumpica sa scapi repede de el si sa nu-ti mai stea pe "sistem", mai ales ca acum intri in trim. II si greul a trecut...ai grija de tine,da?
Liliana, si eu zic ca esti tare, bine faci ca esti cumintica cu testele si sper ca rabdarea iti va fi rasplatita... cu un bebe!
Chi, foarte bine ca te-ai decis sa faci inseminare, inteleg ca e prima... Sa fie cu noroc!
Teo, chiar daca nu v-ati intors 3 din concediu cel putin v-ati relaxat, iar asta conteaza enorm, cu un psihic bun sansele cresc mult!
Bety, bine ai venit, tin pumnii azi sa se vada foliculi multi si babani!
Cate un pt. Musete, Carmen, Roxee, Indy, Emy, Crocus, Veronici si toate fetele

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy22 spune:

Salutare la toate moisicile. Azi am fost prima data la M si am intrat "in hora" cum s-ar spune. I-am povestit eu ce aveam de spus apoi, hop pe calul balan si in final o lista luunga de analize. Intre timp m-am programat si pentru joi la o HSG ca sa vad cum stau. Cel mai tare m-a derutat ca mi-a scris pe biletel "ovare fara activitate" si endometru subtire. Acum eu sper ca a fost prea devreme (a 7-8 zi dupa CM), in conditiile in care eu ovulez cam a 15 zi, poate foliculii erau prea mici si nu i-a vazut .
Dr la care mi-am programat HSG mi-a recomandat ca, in cazul in care se va ajunge la instalatii, sa incerc sa fac rost de hyason sau alfa-chemotripsina (cica ar dizolva "asperitatile") dar ca nu s-ar mai gasi la noi. Voi aveti idee de asa ceva?
Amely, Liliana, Aileene, Teo, Roxee si toate fetele multi (hai ca mai am putin si va invat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Emy, nu inteleg, eu zic ca in ziua 7-8 ar fi trebuit sa se vada ceva activitate...si ea nu e genul de dr. care sa se insele. Ti-a dat si vreun tratament de stimulare, ceva? Dar sa speram ca nu e cazul... cand te-a mai chemat pt. o noua eco?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Emy la cine te-ai programat la HSG? ca si Amely, si eu spun ca ea are ochiul format. Dar nu fii suparata, esti la inceput de drum, probabil este doar o luna anovulatorie, nu trebuie sa fie o regula.
Amely mai cauti semne?
Crocus, Catalina gravidutele noastre prin inseminare, ce mai faceti?
Cata numai bine pentru tine si bb dragut si voincut!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

EMY22ma bucur ptr tine ca ai avut prima ta intalnire cu dr Moisa care sper sa-ti convina si sa te ajute sa ai un rezultat bun cat mai repede ! Succes ptr joi la rezultatele de la analiza ! Eu cred ca asa cum spui tu ca dr s-a exprimat un pic cam repede in privinta ovarelor "fara activitate" cum ti-a spus , e si normal ca la 7-8 zile de CM ca nu poti avea ovulatie asa de importanta ca sa se si vada , uneori se intampla , dar cred ca-n cazul tau , mai ales cum tu ovulezi pe la 15 zile e si normal ! Iar cu endometrul subtire la fel , e normal ! Eu daca pot sa-ti dau un sfat : nu pune totul pe inimioara , ca doctorii se pronunta de multe ori prea repede !
In ceea ce priveste "hyason si alfachemotripsina" ... nu inteleg ce este sorry ! Te si tinem pumnii sa fie totul OK
Unde-o fi BETTYCA ce-o mai face ?
Iaca m-am intors de vreo 2 ore de la cumparaturi , mi-a facut dureri de cap cu vreau aia si aia si ... i-am spus ce idee ar fi sa luam tot magazinul acasa ! Nu mi-a spus nu ci s-a uitat cu niste ochi la mine , ca si cand ar fi vrut sa zica : de ce nu ??? Il cunosc si pe fata si pe dos e ... ce mai , un strengar ! Cel putin cand fac cumparaturile e numai cu mine si nu ses gandeste la "mandra" lui !
AMELY si tu-mi esti tare simpatica sa stii si dealtfel toate toate , de asta am revenit sa va toc nervii cu prezenta mea !!!
THEA ce mai e nou ? Ce mai pui la cale ? Sper ca numai lucruri bune !
Na hai ca va las pe astazi , revin maine , sau poate doar cand voi avea vreo veste , in asteptare va urmaresc si va am la "OCHI" asa ca trageti tare fetelor , pe cai , c-acum e momentul de bb-ici SUCCES la toate
Aileene+Alexandre

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput