Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Buna dimineata la moisici!
Fetelor, cele care ati facut inseminari la Giulesti, cat dureaza toata procedura,adica de cand intru in spital si pana ies, unde platesc si cat si daca aveti sa-mi dati ceva sfaturi pentru perioada de dupa.Vreau sa o fac dimineata la prima ora.
As vrea sa incerc o inseminare inainte de concediu.Daca se prinde o sa am o vacanta de vis, daca nu, macar stau o luna linistita, sa zac in fata televizorului sau la plaja.

Tin pumnii fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele,
o saptamana faina tuturor !
Amely draga, deocamdata nu am nici o veste. Sunt in ziua 5 DPO. Inca nu-mi dau seama daca a fost intr-adevar ovulatie. Nu prea ma mai pot baza pe semnele care le aveam inainte. Graficul de temperatura e destul de ambiguu, asa ca... nu-mi dau seama. Tot ce pot sa sper e ca de joi intr-o saptamana vor veni rusii. Ar fi pentru prima oara dupa tot prin ce am trecut cand ar veni normal, neprovocat. Sper sa nu am surprize .
Thea, bine ai revenit din concediu. Cred ca a fost fain, nu-i asa? Te pup !
Liliana, vreo veste, ceva ?
Crocus, succes cu sarcina! Sa fii optimista si sa incerci sa nu-ti faci griji inutil.
In rest, va pup pe toate, Cata, Deca, Musete, Aileene, Emi si pe toate celelalte fete din !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor!
Am revenit...scurt concediu, dar asta este...
In legatura cu testul...l-am facut in ziua 30 si au si venit rusii, in aceeasi zi. Deci...urmarea...azi, in ziua 10 merg la monitorizare si apoi la inseminare.
Cam astea-s vestile. Nu am apucat sa citesc si acum plec, deci...ceva noutati?
Va cu drag!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica succes...eu sunt cam in ceata ca cica am un enterobacter adica o infectie uterina si trebuie sa o tratez ca sa nu afecteze rinichii lui bebe. T mi-a zis sa iau Augmentin dar momentan am decis sa repet maine urocultura la Snador sa astept rezultatul si apoi sa vad ce fac...sunt suparata pe mine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Pentru Chi: Poate sa dureze intre o ora si mai multe. Depinde cat e de aglomerat. O sa-i platesti ei personal, cand o sa te cheme intr-un separeu sa-ti explice spermograma si inseminarea. Stiu ca in general lunea dimineata e o nebunie acolo. Iti doresc mult succes si rabdare. Parca e mai bine la cabinet decat la spital, dar daca asa se nimereste n-ai ce sa faci. Sfaturi pentru dupa, nu stiu, sa eviti efortul, sa nu ridici, sa nu faci sauna sau bai fierbinti, doar dus. Eu eram innebunita dupa sauna si bai fierbinti, dar dupa ce mi-a zis M. sa nu mai fac prostii din astea nu am mai facut. Or fi avut si astea vreun rol la mine.
Roxee, multumesc, eu asa incerc sa fac, dar sti tu cum e, te mai gandesti si la lucruri urate, ca asa-i creierul asta care nu-ti da pace. Ma bucur ca nu ma simt rau si eu ma gandesc ca asta o fi vreun semn ca sarcina a fost bine acceptata de corpul meu, cine stie...
Amely, nu te necaji, nici eu nu am avut nici semn de implantare, nici macar de ovulatie, nici durere, nici vreo pata, nimic. Si eu eram tot asa suparata si ziceam ca daca nu am simtit nimic am ratat-o iar, dar uite ca n-a fost asa. Intotdeauna imi spuneam ca eu cand voi ramane insarcinata o sa simt, ceva din mine o sa-mi spuna ca s-a intamplat. Si nu mi-a spus nimic din mine, doar testul de sarcina a fost singurul si apoi medicul. Ai incredere.
Salut pe toate moisistele superoptimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Asaaa...am reusit sa citesc ce ati mai facut.
Bun venit Emi si sper ca vei pleca cat mai repede la mamici.
Betyca imi pare rau ca trebuie sa iti urez succes din nou. As fi preferat sa ma bucur pentru ca ai un bb in burtica, dar...las' ca vine si el.
Liliana sper ca vei merge in concediu cu nepoteii si cu bb al vostru.
Aileene ti-am simtit lipsa si imi pare bine ca ai revenit cu vesti bune.
Cata, diverse infectii sunt destul de frecvente la gravidute, nu te speria. Imi pare bine ca bb este mare si voinic si ca i-a placut in Franta.
Amely poate a treia monitorizare la ea este din nou cu noroc. Nu trebuie sa apara neaparat un semn, stii si tu.
Chi, poti sa stai si doua -trei ore pe acolo, depinde cat de ocupata este ( si cam este ocupata la spital). Procedura in sine dureaza putin, cred ca se plateste la casierie ( parca este la intrare) si costa 170 RON.
Ralu da, a fost foarte frumos! Ne-am odihnit, am vizitat pesteri, manastiri, am facut drumetii. A fost un concediu pe cinste. Din pacate nu ne-am intors trei, chiar daca vestile dinainte de a pleca erau imbucuratoare. In plus, acum ma cam doare in partea stanga, nu stiu daca trompa sau ovarul. Inseminare probabil doar luna viitoare fac sau, in cel mai rau caz, in septembrie.
Carmen, Anca, Musete,Veronici si toate fetele va mai dau niste pupici pe ziua de azi

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bety, Teodora, Amely, Liliana, Roxee, Chi, Crocus, va salut cu mare drag! Deocamdata atat.
Apropos, ce stiti, Moisica noastra e pe baricade? S-a intors in datorie? Ce stiti?
Pupici tuturor, ( si celor nenominalizate, ... la Oscar :) )
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

pentru raspuns, Thea.
Nu ma speria! Pai, daca stau 2-3 ore pe acolo, nu se alege praful de , ca si-asa sunt ametiti ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Chi draguto, dupa ce sotiorul isi aduce contributia cred ca stai in jur de 1/2 ora. Eu stiu ca ea vine la spital in jur de ora 9 , cel putin la ora asta m-a chemat pe mine la spital mereu. Bety cred ca stie mai multe amanunte cu privire la inseminarea in spital.
Concediu placut Anca!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Fetelor buna , nu v-a lipsit o guraliva ? Stiam eu ca da ! Eu sunt aia !
Am fost plecata-n vacance in belgique si nederland , o saptamana f frumoasa si obositoare dar , merita intr-adevar , dupa atata "greu" cu mutatul nostru , sa avem parte si de o bucurie ca si marea nordului unde soarele e fierbinte dar vantul ... rece de parca ar fi "climatizatorul" din masina ! Infine , ne-am intors la "datorie" ! Eu mi-am inceput pilula "JASMINE" care dupa cate am inteles ca e acelasi cu "DIANE35" care imi cam da de furca si este destul de periculoasa , are multe contraindicatii , dar cred ca n-am incotro , mai ales ca a costat destul de mult (35 euros)/3 luni !
Cel putin sper sa ma curete cum trebuie sa pregatesc "terenul" ptr bb2 !
Dragelor..., BETTY sunt trista ptr tine , ma asteptam la o veste buna si uite ...! Lasa ca n-au intrat zilele-n sac , sau poate ptr tine cu plecatul lui Dan care se apropie cu pasi grabiti au inceput sa intre-n sac , te inteleg f bine , dar te rog nu dispera , agata-te , sunt destule crengi salvatoare ! Te si-ti doresc din suflet sa fie ok si sa ai mult curaj sa inaintezi cu forta si incredere ! Mai ales ca concediul asa scurt cum a fost el , sunt sigura ca a fost pe masura dragostei voastre ! Cum s-a simtit Zuza ta ?
THEA si eu ma bucur ca te-ai intors si ca ai petrecut un concediu minunat , cel putin atat ca sa te consolezi la gandul , de ce nu v-ati intors ...mai multi, dar las ca vine si ziua acea , n-ai grija DRAGUTICA DE TINE !
AMELY papusica , ai dreptate sa te uiti urat la soacra , ce se baga ca musca-n...lapte ! Ce rau imi pare ptr experienta ta cea mai putin fericita , si sa stii ca ai dreptate sa-ti spui ca poate din cauza ca ai fost bolnava , sau din cauza stressului , s.a.m.d. decat sa fi fost altceva ! In orice caz daca o sarcina se duce inainte de 16 sapt inseamna ca fatul are o problema , care poate sa fie genetica si decat sa fie malformat , mai bine sa se duca ! Eu pe la 14 sapt mi-au facut un fel de examen care se numea "special" , care masura grosimea cefei , ca sa fie siguri ca copilul nu este trizomic (trizomia 21) (mongolism) , si chiar am decis impreuna cu sotul sa-l dam afara daca cumva ar fi cazul nostru , chiar cu tot chinul prin care am trecut impreuna ca sa-l avem , n-as fi fost de acord sa-l tinem ! Cu toate ca normal as fi suferit enorm de mult si mi-era tare frica de acel examen !
Acel copil nu trebuie sa vina pe lume numai de dragul parintilor , ptr ca ei il vor , ptr ca dupa mine acei parinti sunt egoisti si nu se gandesc numai la ei , iar copilul cine stie ce viata va avea , cu un handicap greu de tras dupa el toata viata !
Scuzati fetelor , nu vreau sa ranesc pe cineva si nici sa supar , poate-s cam "cruda" dar aici asa se trateaza chestiile si sunt de acord 100% , ce spuneti voi ? Scuze daca am fost "off topic" !
CATA nu-ti fa nici o grija , in privinta infectiei urinare este f normal , dar trebuie sa fii sub mare observatie , puiutul tau nu risca nimic ! Nu-ti fie frica , esti pe maini bune , si daca iti pot da un sfat , bea cat mai multa apa plata ca sa te cureti intotdeauna bine !mamicuta si puiutul cel mic si aveti grija unul de celalalt , da ?
MUSETE
ROXEE
CHI
LILIANA nu renunta la utrogestan este cel mai bun "aliat" ptr bb , sper ca ai vesti bune sa ne dai
VERONICISUCCES la licenta , sa faci treaba buuuuna
EMYcuraj si succes !!!
Seara cat mai placuta in ciuda ploilor ce se abat paste toata tara voastra care mi-e atat de draga si pe care nu o voi putea vedea anul asta
la toate Aileene+Alexandre

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!

Mergi la inceput