Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Pup fetele dragi! Sa stiti ca si eu luna asta am ovulat in zilele 11-12 (ca mi-am masurat temperatura); dar' si ciclul mi s-a scurtat de cateva luni de la 28 la 25. Cre' ca in augurt o sa fac si eu o inseminare. Pana atunci... sper sa va gasesc la gravidutze!
si multa bafta tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Carmen cred ca luna aceasta o sa mearga la gravidute Amely, Liliana si Bety, iar luna viitoare ca tot facem inseminare eu, tu si Indy, o sa le urmam si noi. Da' nu stiu pe unde umbla fetele dragutele care nu ne-au mai dat demult nici un semn.Ar fi bine sa fi trecut pas-pas la gravi.
Emy nu mi-ai spus la cine te-ai programat la HSG?
Crocus esti bine?
Iulia cum mai stai cu tiroida? Da-mi o veste buna!
Alina ai mai facut vreo inseminare?
Aileenepupici pentru Alexandre si iubita lui.
Musete, Chi va pup si pe voi desi nu mi-ati raspuns la intrebare.
Cata am vazut pozele din Franta. Frumoase ca si tine, parca bb te face si mai frumoasa, dar ma intreb unde ai pus cele 4 kg ca esti la fel ca atunci cand te-am cunoscut?!
Ralu n-ai terminat cu nemtii? Sau ai intrat in concediu?
Hai ca va pup si pe restul dragutelor

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha Ha Teo..acolo pusesem numai 2 kg! Iar acum am trecut deja de 4...ma apropi cu pasi repezi de 5 kg! Cind vine sotul, maine cred o sa bag niste poze cu noua burtica, crede-ma se justifica rochiile noi pe care le-am luat pentru ca in nici una de perechile de pantaloni pe care le-am purtat in Franta nu mai intru de mult...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor, sunt pe receptie!
Am intrat sa vad noutatile voastre, ca eu nu am si sa va trimit -icii.
Teo - sa te auda Dumnezeu! Iti multumsc mult pentu gandul tau.
Cata - esti o frumoasa si bb creste-creste!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ce fac fetele mele dulcele?
Teo, poate ca ai gurita aurita si se adevereste. Asa ca pregateste-te sa treci in tabara gravidutelor. Abia astept sa faceti inseminarea.
bety, iti tin pumnii stransi luna asta. Dupa dimensiuni eu cred ca ai sanse de reusita. Doamne, Doamne trebuie sa se uite si in tabara noastra si sa ne goneasca la gravidute.
deca, luna august se apropie vertiginos si poate odata cu inseminarea pe care vrei sa o faci vine si bb mic.
Cata, abia astept pozele. Ia sa vad si io unde sunt alea 4 kg in plus? Pana acum nu am vazut decat o burtica mica si frumoasa si pe samburica mic si frumos
Eu am mai avut de dimineata o scurgere tot asa maronie si putin mai abundenta, dar acum nu am decat asa 1-2 picaturi. In schimb au inceput durerile de burta. Ma doare putin in stanga unde am avut foliculul si central in josul burtii. Parca am senzatia ca imi vine CM si am dureri specifice CM-ului. Durerea nu este continua tine doar cateva secunde, parca am crampe. Cand ma apuca simt ca niste cutite, o durere ascutita. Daca nici astazi nu mi se opresc petele inseamna ca este de la altceva.
Va pupicesc dulce, dulce pe toate

Mergi la inceput

Liliana nu stiu ce sa-ti zic de petele alea, dar sa stii ca la mine petele au fost doar intr-o singura zi si doar 1 data...iti tin pumnii sa vedem in continuare cum va fi!

Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele mele dragi! Teoooo, tu esti tare dulcica, pui, si per din tot sufletul sa se adevereasca la toate ce ai zis tu, dar la mine luna asta nu prea cred, ca nu ma incearca nici un sentiment, nici un semn cat de mic (nici macar pe fond psihic!). Cel mai dezamagitor argument sunt sanii, care sunt blegi de parca tocmai as fi scapat de rusi. Macar la voi tot mai e cate o intepatura, cate-o pata mica acolo. Intr-adevar, sunt ziua 12-a DPO, inca mai numar...inca mai astept...
Liliana, iti tin pumnii scumpa si ma rog pt. tine, ca seamana clar a sarcina, si eu am avut exact aceleasi dureri ca la CM si sangerare bej roze, chiar in perioada cand ar fi trebuit sa-mi vina, plus niste sani umflati, hipersensibili si cu vinisoare, dar pe-atunci eu, nestiind atatea, nici nu bagam in seama semnele astea, crezand ca sunt din cauza rusilor...
Betica, stai super-bine cu "monitoringul" si vad ca si cu moralul...poate se-ntampla natural si scapi de inseminarea urmatoare! tin pumnii stransi si la tine
Indy, sunt sigura ca ovarele tale se vor revansa din plin luna asta, asa ca mergi la mare cu nepoteii, distrati-va, si o sa vezi ce inseminare reusita o sa ai, cand vei fi odihnita si relaxata!
sa vii de-acolo cu foliculi babani!
Cata, intr-adevar nu se vad prea tare cele 4 kg, dar sa stii ca micile rotunjimi pe care le-ai mai capatat in ultima vreme te prind de minune! ma bucur mult de tot ca bebe e bine, si tu la fel
Va pup pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Thea, cred ca m-am bramburit de tot!
Ce intrebare ?

MRL, iti tin pumnii. Cred ca ai dat lovitura !

Mergi la inceput

Amely scumpa inca nu este nici o poza cu mine si cele 4 spre 5 kg...alea sunt mai vechi si luasem numai 2 kg...sapt. viitoare o sa pun citeva cu balonasul meu...pupici si mercic si sa stii ca iti tin pumnii sus de tot!

Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Supararea mea... nu s-a terminat. Am vorbit cu Moisa si mi-a spus ca exact atunci cand ar trebui sa-mi fac inseminarea, este plecata din tara. Si sa iau anticonceptionale luna asta. Intrebarea este: cum sa iau eu anticonceptionale luna asta, cand mi-am programat deja plecarea la mare, tocmai pentru inseminarea asta? Eu ma duc la mare special pentru ovarele mele... Ce sa mai zic? Nu stiu ce sa fac?

Mergi la inceput