Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 14
thea_m spune:
Chi intrebam cand faci inseminare. Laparoscopie nu mai faci, te-ai razgandit? Poate nu mai e nevoie. Eu cred ca nu e bine sa va grabiti cu laparoscopia. Mie imi pare rau ca acum trei ani eram atat de nestiutoare si am luat de buna tot ce mi-a zis dr. care nici el nu era cine stie ce priceput in probleme de infertilitate. Ca ulterior am aflat ca si anovulatia si prolactina marita si TPC negativ, chiar si trompele obturate s-ar fi putut rezolva cu trat. homeopat, naturist, acupunctura, trat. balnear. Cel putin as fi incercat mai intai aceste variante si abia apoi m-as fi dus la cutit. Dar, ce sa-i faci? Da-i Doamne romanului mintea de pe urma! Si uite asa am ajuns sa ma taie mai mult decat mi-am dorit.
Amely te felicit ca reusesti sa fii calma si sa nu iti faci griji. Din pacate, cu cat trece timpul, imi pierd si rabdarea si calmul mult mai des decat inainte in ceea ce priveste problema bb. Dar las' ca mai am o sapt. si un pic si ma duc iar sa ma destresez prin intepaturi ( a se intelege acupunctura).
Liliana poate ai avut dreptate in legatura cu ovulatia timpurie. Oricum, e tare ciudat ce mi se intampla: ba am mucus albus de ou, ba sunt cateva resturi mici, ca niste membrane de culoare roz-bej, plus ca ma tot inteapa in stanga. Nu am mai avut asa ceva pana acum, dar se pare ca trebuie sa experimentez toata gama de posibilitati.
Teodora
utocatalina spune:
Indy si prietena mea cred ca va fi exact in situatia ta...ma bate gindul sa merg cu ea in alta parte sa faca totusi ISA! Nu merita sa piarda si luna asta, mai ales daca va fi una buna! Tu ce ai de gind? Merita sa astepti luna urmatoare sau faci ISA cu altcineva luna asta daca Moisa nu poate???????
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
thea_m spune:
Indy in ce perioada este plecata din tara? In ce priveste anticonceptionalele si mie mi-a recomandat si nu am luat, era vorba de tiroida nu de chisturi desi am mai facut si din astea. Faci trat. homeopat ca sa nu mai apara chisturile si sa ai o ovulatie strong pe urma si gata. Hai ca am un fix cu trat. homeopat, dar ce poate sa strice?
Teodora
utocatalina spune:
Teo eu stiam ca sapt. 18-25 luna asta lipseste..poate sa-mi confirme cineva asta?![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Ha nu stiu unde au disparut zilele...sapt. 18-25 iulie!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
MRL spune:
Fetelor, dr. pleaca 1 saptamana incepand cu 18 iulie. Nu o sa fie in tara.
Teo, sper ca ai inceput prestarile pt. bb ca dupa simtome sigur esti la ovulatie. Poate reusesti sa te duci maine pana la spital sa iti faci un eco sa sti sigur cum stai. Eu cand am avut simptome prevestitoare ovulatie (in prima luna cu ovulatie timpuri) am sunat-o si i-am spus ca mie mi se pare foarte ciudat ce mi se intampla si ca trebuie neaparat sa ma vada. Cand am ajuns la eco eram la ovulatie si in aceasi zi am facut si inseminarea. Incearca si sun-o dimineata si mergi sa faci un eco.
Indy, nici nu stiu ce sfat sa iti dau. Eu una nu as lua anti si as presta din 2 in 2 zile, pernuta sub poponet si relaxare. Nu ai nimic de pierdut, din contra placerea o sa fie la ea acasa si cine stie poate iese bine. Mergi linistita in concediu si distreaza-te cat mai copios mai ales ca ai nepotii cu tine sigur o sa uiti de toate gandurile tale. Ei vor fi pentru tine ca un medicament, o sa te simti linistita si sigur o sa dai in mintea lor.
Chi, daca dau lovitura luna asta te trag dupa mine fara discutii. Mi-am propus sa leg toate fetele cu o franghie groasa si sa le trag vanjos dupa mine. Nu va las eu asa usor.
Amely, te pup dulce. Sper sa fie asa cum zici tu ca eu habar nu am cum poate reactiona corpul meu ca nu am mai trecut niciodata prin asa ceva. Nu am avut in viata mea sangerare (daca pot numi petele pe care le-am avut asa) intre menstre. de cand am inceput sa fac inseminari am avut de cateva ori pete la ovulatie dar niciodata dupa cateva zile de la ovulatie. Sper sa fie bine chiar daca la mine petele mai persista inca. Iti tin pumnii stransi sa fie bine luna asta. Stiu ca stai ca pe jar ca se apropie ziua in care trebuie sa faci testul ala +.
Aileene, pupicei dulci pentru craiul de Alexandre. Sa stai cu ochii pe el ca nu mai ai mult si o sa te trezesti cu fetele la usa.
pentru toate-toate fetele mii de pupaturi
alina25 spune:
Fetelor eu va citesc in fiecare zi dar nu v-am mai scris pentru ca eu nu am nouati si am fost si foarte dezamagita luna trecuta cand am fost la Moisa si dupa ISA m-am procopsit si cu niste chisturi.Moisa mi-a dat anticonceptionale si nu le-am luat si nici punctie nu am facut.
Asa ca am facut un tratament cu supozitoare carpicon si vitamina E si au venit rusii in ziua 37 deci ff tarziu
.Luna viitoare voi merge din nou la ea sa vad ce mai fac chisturile mele daca s-au mai retras.
Fetelor eu va doresc din toata inima ca luna iulie sa va aduca la toate cate un bebelus pentru ca este luna in care m-am nascut.
Multi

pentru fiecare.
utocatalina spune:
Alina imi pare rau pentru chistulete. Fi tare si sper sa se fi retras deja chisturie. Liliana cum stai? Bagi un test de sarcina sau mai astepti?
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Fetelor tocmai am auzit la TV de o mexicanca care a nascut 6 copii! UAU!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
thea_m spune:
Buna dimineata!
Lilianafaci testul de sange azi? Ai dreptate, aproape sigur sunt la ovulatie ca am mucusul aferent si ma si inteapa sanii. Luna aceasta o voi lasa la voia intamplarii pentru ca nu pot sa fac inseminare si nici nu mai vreau sa sper asa, nefondat, ca luna trecuta, cand am avut 2 foliculi mari si endometru bun si nu s-a intamplat nimic, iar eu am fost foarte dezamagita. Asa ca inseminarea ramane pentru luna viitoare si intre timp ne dragostim si noi doar de placere.
Amely cum stai azi?
Alina de asta te strigam eu, ca stiam ca ne urmaresti din umbra. Sper ca tratamentul pe care l-ai luat sa fi dat rezultate si luna viitoare sa faci si tu inseminare din nou. Pentru chisturi eu iau trat. homeopat.
Pup toate fetele
Teodora