Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by loreen

Neatza...

Ma chinuie talentul de pe la 4 dimineata si nu-mi iese cum naiba sa fac sa-mi apara la semnatura in loc de adresa unde sunt pozele numele lor...Aveti idee?! Aveti mila de un biet zombi chinuit!

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
http://community.webshots.com/user/loreen31

faci asa:
nume
intre ghilimele pui adresa unde ai pozele

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.Razvan vad ca azi e mai bine.nu mai e asa marait, dar tot o sa-i cumpar nurofen ca sa-l dau pentru dintisori.Nu mai zic ca e cuminte ca poate ma aude si acum incepe maraiala.A dormit bine, doar ca s-a trezit de la 5.30.Si mie imi era un .Dar a promis bunica (adica mama mea) ca-l ia sambata noapte la ea.Ce bine!E prima seara cand pleaca de langa mine, dar nu mai pot.Trebuie sa dorm o noapte, sa-mi incarc bateriile.O sa stau oricum numai cu gandul la el.O zi buna tuturor.
Adriana&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata fetele!
ma primiti si pe mine?
ma numesc anda, 28 ani, din cta, maica in devenire, 17 saptamani doar, si am chef sa ma mai conversez cu voi din cand in cand...
pupici, vorbim
xandra, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Liris recunosc cinstit ca nu-mi iese...Ori nu ma duce capul ori mi-au obosit toti neuronii...de o ora ma tot chinui si nimic...

Xandra bine ai venit...daca esti maicuta in devenire sa nu iei seama la toate vaicarerile noastre de mame obosite, nedormite si disperate(asta fiind eu) ca nu e asa...Bebelusii sunt cele mai dragalase fiinte (mai ales cand dorm)

Tatiana eu una nu stiu sa fie nevoie de ceva anume pentru nasi...Acuma insa depinde si de relatia cu ei...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pui asa:

deschizi paranteza dreapta/scrii cuvintul url/scrii semnul egal/ghilimea/scrii adresa fotografiilor/ghilimea/inchizi paranteza dreapta/scrii numele sub care vrei pozele/deschizi paranteza dreapta/ pui un slash/scrii cuvintul url/inchizi paranteza dreapta

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua.
Loreen, imi pare tare rau ca nu iti revii cu somnul. iar pe timpitul ala cu pickhammer-ul...chiar ca trebuie chemata politia! ce pisici??? sunt chiar nesimtiti. ce fac, darima tot apartamentul?
Tatiana, in afara de masa pe care o organizezi - sau petrecere, ce este eu stiu ca n-ai nici o obligatie.
Xandra, bine ai venit! am sa te trec pe listuta.

Mergi la inceput

multzam fetele, ca ma primitzi asha frumos, suntetzi nishte dragutza...
bineintzeles ca nu va iau prea in serios cand va vaicaritzi, oricum, va urmaresc de mult, shi abia ashtept sa vina bebelica daria alexandra in viatza mea...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata, duduci si o zi buna la toate.
Si noi tot asa, Sinzi, pe la 10 intram seara in casa, daca nu cumva mai tirziu. Aseara am plecat pe la opt spre Sellgros si am cascat gura pe-acolo pina la inchidere, am uitat pur si simplu de ceas. Copilul meu era insa mai vioi ca niciodata, singurul regret a fost ca a pierdut Scooby-Doo, cind am ajuns se terminase.
Narcisa, sa nu-ti faci prea mari iluzii cu gradinita, ca n-o sa scapi de plinset sfisietor in primele citeva saptamini de adaptare. Si eu m-am bucurat cind am fost prima oara cu Alisia sa "dam cu nasul". Nici nu mai vroia sa plece de-acolo, abia am luat-o acasa. S-a dumirit abia a doua-a treia zi ca trebuie sa ramina acolo destul de mult FARA MINE, sa se supuna unor reguli, sa nu mai fie in centrul atentiei, sa doarma si sa manince la ore fixe, etc
Xandra, bine ai venit printre noi - mai savureaza cit poti cele citeva luni care ti-au ramas de viata usoara si fara prea mari responsabilitati!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

scuze, am uitat dpn... 29.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

July, ce bine-mi pare ca ai vazut mesajele de la noi de ziua ta!
Crix, felicitari pt. promovare ! Te astept la mine la birou cand vrei tu si poti.

Bun venit noilor fete de pe topic !

Pupi-pupi tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput