Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Offf...sunt tare suparata. Am fost azi cu Alexandra la chirurgie si i-a pus ghetute ghipsate la ambele picioruse, pana aproape de genunchi. Mi se rupe sufletul cand o vad, stiu ca nu o doare si ca e spre binele ei, dar mi-e asa mila...trebuie sa stam asa 10 zile. ca sa nu mai spun ca de cand a implinit o luna parca a descoperit plansul, in fiecare zi avem reprize de urlat pe care nu le putem potoli cu nimic...de fapt le putem potoli cu tzatza, de care parca nu se mai satura. Vreau sa o alimentez numai cu laptele meu, dar nu vreau sa o chinui. Suge bine, adoarme la san si dc o pun in patutz sau pe canapea incepe plansul cu sughituri, insotit de mancat manutzele sau dat palme peste fata(semn ca ii e tare fomita). Am senzatia ca nu se satura.
Nu mai pot sa stau, ca a inceput foiala in patut.
Va pup,
Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Azi a fost de departe una din zilele mele cele mai proaste...De fapt a inceput de ieri si vad ca, continua...Abia pe la 2 a adormit si Delia si-mi zic in soapta sa ma aud doar eu:Gata baga somn la greu...De unde naiba ala cu pikamerul era pe felie.M-am enervat rau cu nervii si m-am dus la el.Dau numai de meseriasi...Propritarul nexam...I-am zis sotului sa trimita sectoristul ca altfel nu mai raspund de mine si s-ar putea sa ma ridice de la beciurile politiei in urmatoarele 24 de ore...Si din toate astea m-am ales cu o durere cumplita de cap...

Mygirl tare rau imi pare ca a-ti ajuns pana aici...saracuta,pe caldurile astea este tot ce-i trebuie...De ce nu incerci totusi sa mulgi laptele si sa-l pui in biberon?Va suge mai bine si mai mult si poate asa se va satura si va dormi...Ii poti pune in biberon si Debridatul...La mine a avut efect, adica la Delia, chiar manca multisor,pacat insa ca il dadea afara dupa aceea...Ia o pompa cu biberon atasat,sunt mai practice si desfunda toate canalele...
Sanatate maxima va doresc ...

Pentru eritem eu am incercat acum Bephantene dupa ce-i nenorocisem fetii funduletul si pasarica cu porcaria aia de ceai de fenicul.In 3 zile era ca noua...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nastasie, ai citit mesajele precedente?
De ce nu vrei tu sa-i dai putin Nurofen lui Razvanel? N-ai ce pierde! Veti castiga putina odihna si liniste amandoi!

Mygirl, rabdare! Asati-s colicii! Va faceti voi mari!
Tania, sanatate iti dorim!
July, sa mai treci pe la noi, cu mai multe vesti!
Tatiana, ai incercat TRIDERM? Are si putin antibiotic!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna seara,
Noi ieri am fost la dentist; Patrick s-a comportat nesperat de bine, l-a lasat pe dr. sa se uite in gurita lui el isi tinea oglinda aia mica de dinti singur in gura, dr. n-avea voie mai mult, dar oricum nu avea carii, asa ca am urmat eu la rind, si aveam doua carii, de unde or fi aparut nu-mi pot da seama; a durat o ora sa mi le trateze, copilul meu, parca nici nu-l recunosteam, s-a jucat in camera cu o naveta plina cu masinute, n-a zis nici pis, el care e un copil destul de activ. M-a uimit, ce mai!
Azi la gradinita, i-ar m-a lasat masca, a fost f. cuminte. Sa nu-l recunosc, pina cu putin inainte de plecare si-a umplut buzunarele cu masinutze si vroia sa plece acasa cu ele . Pina la urma nu mai vroia deloc acasa, l-am luat cu mine, dupa discutii indelungi de lamurire; a dansat s-a jucat si a mincat o inghetata pe bat in fata mea impreuna cu ceilalti copii fara sa dea pe el sau sa se murdareasca. Va spun sincer ca nu-mi mai recunosteam copilul, parca era altul .
Mai intru mai tirziu, ca ma bruiaza Ralf ca are treaba la comp.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Salutare fetelor!!!!
Noi suntem in plimbari lungi si dese...venim acasa dupa 22 de fiecare data...nu stiu cum se face de ne prinde noaptea!!!

July, ma bucur ca mai ai timp sa citesti si sa postezi un pic!!!!

Am fugit ca imi cad ochii in gura

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor! Vroiam doar sa va salut si fug la nani ca am avut o zi innebunitoare azi. Se pare ca bb-ii mititei sunt suparati rau pe noi .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salut si eu mai rarut dar ce sa fac daca nu reusesc mai des.
asta seara mariuca mea a intrat singurica in magazin si si-a cumparat o cioco papi.Si ce credeti mi-a adus si rest Noi am asteptat-o afara si ea era in al noualea cer de bucurie.Hihi maine poimaine deja am un ajutor de baza.
ione mariuca mea imi spune "taci" cand o supar cu ceva si culmea imi spune si pe strada
July iti transmit si eu din inima La multi ani! cu intarziere .
Mygirl imi inchipui ce suparata esti .Nu stiu exact ce are mititica dar bine ca ati actionat la timp.Am si eu o nepotica care a trecut prin asa ceva la 4 luni si acum e o domnisoara frumoasa foc si fara probleme.
Tatiana noi am patit-o de la pampers cand am fost la Timisoara.I-am dat cu triderm.
La multe mamici de p-aici va doresc nopti cat mai linistite si numai bine!
va pup!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Mamaia,Iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Ma chinuie talentul de pe la 4 dimineata si nu-mi iese cum naiba sa fac sa-mi apara la semnatura in loc de adresa unde sunt pozele numele lor...Aveti idee?! Aveti mila de un biet zombi chinuit!

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Hello.
Intru si eu sa va salut de dimineata.
July, deci totusi ne mai citesti si pe noi...Ce faci, nu vii la petrecerea copiilor? Ca nu te-am mai vazut de un secol!...Teodora ce mai face?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineatza!
si sa avem o zi mai buna

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput