Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine ai venit, xandra!o sa-ti mai doresti tu ca daria sa mai fi stat in burtica.bucura-te cat poti si dormi si pentru noi.ca dupa aia gata cu somnul().

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

auziti, mai, fetelor?la cate mesaje primesc si eu o steluta?ca nu am citit cred ca regulamentul atenta.ca vreau si multe stelute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana, la 100 de mesaje primesti steluta.
Anda, am trecut si DPN-ul. nu te lasa speriata de fete...poate ai noroc, ca mine. eu dorm noptile intregi de la 3 luni Patrick nu se mai trezeste deloc noaptea. asa ca...mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Salut si eu in fuga cat doarme brotacul...
Nu imi mai vad capul...azi am gatit si am spalat 2 masini, zilele astea trebuie sa fac si curatenie pt ca vine bunica mea in vizita cateva zile si e tare pretentioasa si nu am nici un chef...
Imi e lene sa ma gandesc sa iau o femeie sa stau cu ea...poate prind vre-o bunica bine dispusa sa dea cu mobu!!!

Ieri am fost la Neptun cu David si am facut plaja...tare i=a placut...era asa pustiu si liniste...si umbros!!! Apa e mai ciudata ca e foarte adanca, dar nu am intrat prea mult...cred ca m-am si bronzat un pic (atat cat pot eu)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Fetelor, o facusi! Azi de dimineata cand sa iesim afara, adormita cum sunt, nu am fost atenta si am uitat tablia de la carut aia de la picioare, coborata. Asa ca la scarile de la iesirea din bloc, scari care nu sunt decat 2 dar destul de abrupte, cand am inclinat carutul, Cristi s-a scurs efectiv din carut, intr-o fractiune de secunda. Saracu a cazut in genunchi si apoi pe burtica. Nu va spun cum a plans, nu va spun in ce hal eram eu cand l-am adunat de pe jos si abia am asteptat sa urc inapoi in casa ca sa ma pun si eu pe bocit. Doar ca deja copilul se oprise si se uita la mine mirat si speriat. Daunele, ca sa zic asa, nu sunt prea mari-nici inaltimea nu era prea mare, pt. ca carutul era inclinat destul de mult. Are o mica vanataie in genunchel, abia vizibila si 2 degetele julite. Poate ca daca eram mai fasneata si redresam carutul reusam sa il opresc din alunecat... M-am facut in toate felurile, ptr. ca din vina mea s-a intamplat, ma gandeam ca sunt o mama iresponsabila care nu merita asa un copil si mi-am promis ca voi sta cu ochii in 20 de acum inainte. Sper sa ma tin de cuvant...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

tatiana eritemul se mai face si de la pishu' nu numai de la pampers.
eu "studiez" cu mare atentie poponeatza alexandrei si cum vad punctulet rosu, pac! cu violet.
si ce sa mai zic, inca mai am termos ce ceai cald de musetel si o spal de fiecare data cand o schimb si apoi ung cu crema ba de catina, ba nidoflor, ba bephanten (care lui alex cand a avut eritem nu i-a facut mare lucru), chiar si cu nivea baby ung.

dana - se mai intampla.pe alexandra la 2 saptamani ii faceam baitza si am scapat-o cu nasul in apa din caditza si a tras apa pe nas. de era sa mi se inece fata. noroc ca bebelusi au un inger al lor (de fapt e instinctul de supravetuire)ce am mai plans!

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Sunt o mamica fericita! Am fost azi la alt dr chirurg de copii si ne-a scos atelutzele...ne-a spua ca nu era nevoie de ghips si nici macar nu era pus bine. Se pot indrepta talpitele cu masaj, zilnic, cate 5 min. de cel putin 10 ori. Imi vine s-o bat pe dr care mi-a chinuit copilul. Asa ca evitati-o pe dr. Georgescu de la chirurgie pediatrica(spitalul mare).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

oana - chiar vroiam sa te intreb.
de ce i-ai pus ghips?
ca totusi bebe a ta e mica.eu stiu 2 frati gemeni si unul dintre ei a avut probleme f. mari cu picioarele.avea labutele intoarse naspa, dar corectura cu ghips,operatiisi alte tampenii i-au facut cand era mai mare.
te rog sa nu te superi ca intreb.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

astea cu ghipsurile sunt faze de acu 40 de ani. afara nici nu se mai da nici un corector, masaj. si dupa ce invata sa mearga copilul singur se evalueaza situatia. Oana, imi pare rau ca nu ai spus mai devreme de lucrul asta, ca spuneam si poate evitai ghipsul. si Patrick s-a nascut asa, acum este vizibil remediata situatia, mai sta aiurea cu piciorul drept dar rar, iar de calcat calca ff bine.
Dana stai linsitita mama....se mai intimpla! nu uita de acu' sa il legi cu centurile de siguranta...ca busituri vor tot fi! pupici pe julituri!
Sinzi adica te-ai bronzat "cit poti tu"...de la alb la alb-roze? ce mai face piratu'??? ca ne e dor de voi!
va pupam si va dorim tuturor o seara si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana si Cristi a avut talus valgus. I-am tot facut masaj si acum foarte rar mai aduce labuta aiurea.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput