Mamici de iulie-august 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 13

mamini spune:
 Ioana, nu cred ca te ia la operatie decit daca sunt semne clare de nastere, dar s-ar putea sa fie aproape, e bine sa fii pregatita.oricum, daca e sa se declanseze de la sine la virsta asta a sarcinii de obicei bebe e mare si respira singur, asa ca nu-ti face griji.oricum suntem toate alaturi de tine
- nu te putem ajuta cu mare lucru, dar suport moral orisicind!
Katink, bravo, cu fierul ala, i-ai aratat tu lui!
 eu am incercat acupunctura pt durere cronica pe un trunchi nervos si vreau sa iti spun ca in afara de vinatai( asta e un raspuns total atipic, normal nu ramin semne) si durere nu am rezolvat nimic. dupa 10 sedinte ajunsesem sa imi vina sa vomit cind vedeam acele si aveam extremitati de dalmatian( cu pete mov)-si in talpa si calciie,ceafa, pielea capului, spate, umar...poti incerca, sunt oameni care se simt excelent dupa, la mine n-a mers. si am mai incercat si la alti 2 terapeuti( o dr si un fizioterapeut)- nu a functionat.pina la urma medicatia (puternica) a fost singura solutie- m-am ingrasat si 7 kg, dar macar o rezolvasem. cind termin cu alaptatul, voi reveni la medicamente, ma gindesc cu groaza
.dar deja durerile au inceput sa reapara, nu f dure, dar oricum...
Kulta, iubitul meu nu-i stresat de  venirea fie-sii, chiar e mult mai senin ca mine la subiectul asta, dar munceste mult, vine tirziu, are de munca si de acasa( conexiune la serviciu), seara si in week-end, fosta lui echipa s-a spart, i-au redistribuit, au joburi noi si fostul lor proiect a ramas in aer, asa ca se ocupa si de ala, asa...suplimentar si fara plata, ca ma apuca
...
M

MONAI spune:
 Irinabungau, ma bucur de bucuria ta 
. Pentru mine oricum esti eroina ca Penelopa 
.
Fetili, la noi lucrurile stau mai nasol, seful sotului meu pleaca saptamana viitoare in concediu si sotul il inlocuieste, va fi super aglomerat, eu trebuie sa stau cuminte sa nu nasc ca tati n-are timp 
.
Noroc ca suntem cu toate pregatirile aproape gata, saptamana viitoare doar voi dormi. Desi ma laudam ca nu am luat decat 13 kg pana acum, de cateva zile am o pofta de mancare fantastica. Mananc branza cu salata de rosii si ardei si castraveti de trei ori pana la amiaz, plus fructe la greu. Plus ciocolata. Ca m-am plictisit de inghetata 
.
Azi am avut in vizita o prietena care are deja doi baietei, a venit cu cel mic care are un an. Parea asa de fericita, m-a incurajat mult si mi-a vorbit doar de aspectele pozitive ale calitatii de mama
.
Sa auzim numai de bine.
35+ si 
 din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

acusor spune:
 Albinutzza, fabrica de mobila de unde l-am luat lucreaza pentru Ikea si nu prea vand in Romania. Vand doar ce i se pare clientului ca e cu defect. De exemplu, patutul nostru are un nod de la lemn si probabil ca l-au refuzat.
acusor si bebe Theo 31 sapt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

lulu75 spune:
 mamini daca ieri ai avut parte de sughituri, de la mine ti se trageau. Te-am barfit
 cu o fosta colega de liceu.
Luminita
 32+ cu 
 Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

mamini spune:
 MonaI, daca maninci salate si fructe nu-i problema, nu te ingrasi prea tare de la de-astea si in plus au aport de vitamine mare ( si de calciu, daca papi cu brinza). cu ciocolata e altceva... si eu pap cu o pofta...de ma musc de degete citeodata. pe la inceputul sarcinii ma uitam pe net de toale de
 si era un tricou de vinzare pe care scria "we`re hungry" pe o super-mamica, papind dintr-o inghetata cu o super burtica...in greturile pe care le aveam mi s-a parut dragut, dar nu cine stie ce...acum mi se pare super-funny. si gasisem un body de bebe pe care nu stiu de ce nu l-am cumparat, era BESTIAL: "you think i`m cute? you should see my daddy...", pt cind scoate sotul fata la plimbare. si acum nu mai e, ma oftic...
Luminita, zi-mi si cu cine m-ai birfit ca mi-am muscat limba ieri n-am sughitat
. de la voi mi s-o fi tras?
M

ZenaO spune:
 Acusor, ieftin patutul si frumos.
Albinutzza, mai ai...
Ioana iti tin pumnii, poate ai bafta si nu-ti face cezariana, macar o sapt sa-l mai tii pe bebe, sa ne zici diseara dupa control ce ai facut la dr.
Anis, e grasuna bebelina ta, al meu care e baietel are 2.100 la 32s+4 zile si mi-a zis ca e barosan pt. varsta lui.
Zina si bb Matei 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

blackpanterro spune:

multi la toate fetele, m-am distrat copios pe discutiile voastre, am vazut ca s-au facut pariuri - hihi.Sper sa nu va dezamagesc dar nu am nascut, sunt inca pe baricade - hehe.Nu vrea Aidan sa iasa si cu asta basta.Merg la sala, fac tot felul de exercitii - hihi si nimic.
Cum am zis m-am mutat duminica in baza militara unde voi naste si nu am posibilitatea de a suna sau a fi sunata.Aici au numai numere interne.Nici pe ai mei nu pot sa ii sun.
Am incercat sa intru si ieri, dar credeti ca s-a putut???Conexia aici e foarte proasta.Azi insa vad ca merge.
Este foarte frumos aici am acces la tot pe gratis, sala sport, piscina, mall-ul, spitalul este la doi pasi, ce mai tot tacamul.Este incredibil cata grija are guv american de militari.Daca ar fi asa si in Ro toti s-ar inrola - haha.
Adriana si Aidan 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

blackpanterro spune:
 Am vazut ca avem si mamici noi.
Isa si Cristina 

felicitari pentru puiutii vostrii, sa va traiasca, sa fie sanatosi si mancaciosi iar voi sa va refaceti cat mai repede si sa veniti pe DC cu sfaturi :)
Monicutz LA MULTI ANI!!!!! Iti doresc multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi si o nastere usoara.
Ursuletulpanda chiar ma intrebam ce mai faci, ma bucur ca esti bine.
Adriana si Aidan 38+

Katink spune:
 Bine ca sunteti bine Adriana, ti-a placut ce s-a vorbit de voi aici ![]()
Anis este grasulina bebelusa ta, stai fara grija, a mea la 32sapt. + 6zile avea 2115g si dr. a zis ca este foarte bine.
Din cate tin minte ca ne povestea Monica-Elena despre nasterile sorei ei, atata timp cat puii au peste 2500g nu sunt considerati prematuri.
Mandra ta daca are de pe acuma in jur de 2250g, intr-o saptamana mai pune 250g si gata ai scapat de grija ![]()
Peca tu pe unde esti? Spuneai ca ai termin vineri, dar nu ne-ai mai spus ce ai facut. Sunteti bine amandoi?
Pupici,
Katink 
 si dulcineea mea 33+
Fotografii

blackpanterro spune:
 Sunt foarte curioasa ce o sa fie maine ca ii luna plina.Sincer nu cred ca o sa se intample nimic, oricum am controlul si voi afla cat m-am mai dilatat.Sper sa fie 3 cm de data asta ca ma vor ajuta putin sa vada daca pot grabi procesul.Mi s-a spus ca vor raschia putin acolo, cu mana, sa vada daca se intampla ceva.Dar numai daca am 3 cm.Data trecuta au fost 2 asa ca nu pot decat sa sper :).
Andreea(AC) am vazut ca si tu ai 3 cm, felicitari.Nu te ajuta si pe tine putin?
Abia astept sa nasc ca sincer nu mai pot.Mi foarte greu, mai ales noaptea, abia ma ridic din pat sa merg la pipi cu burta mea de o tona :)
Adriana si Aidan 38+