Mamici de iulie-august 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, stai linistita,cum ziceai ca ai bazinul mic si esti scunda, din pacate o sa tot ai dureri de-astea, mai ales daca ai fotomodel la cutiutza. ma dor pe mine toate alea si vorba aia ca sunt ditamai "recipientul". astea trec si Doamne ce copii frumosi o sa avem toate... nu?
Nicoleta, tine sub observatie bubitele, dar cum ziceam, daca nu ai durere e ff putin probabil sa fie. plus cum arata- ca sunt tipice.
Albinuzza, nu te panica, Cristina o fi fost si stresata, inainte de licenta si mai are un nazdravan, parca...la tine mai dureaza, probabil.
Ioana, ai bagajul gata? nu vreau sa te sperii, dar cica inainte de a se declansa nasterea se poate produce o "golire" naturala a tractului digestiv( natura, dragutza, sa ne scape de clisma). acum nu ma lua pe de-a-ntregul in serios, doar pe jumate, tu mai ai si in fond poate fi o indigestie sau ceva...pe caldura se fac fel si fel...de la mincare sau de la gheata, de la fructe... bine ca ai programare, te lamuresti cum sta treaba. tinem pumnii sa fie totul bine. sa ne scrii diseara sa ne spui cum esti. sa nu ma injuri...prea rau
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Isabella si PalmyhraFELICITARI SI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, REFACERE RAPIDA, NOPTI LINISTITE SI BEBEI MINCACIOSI SI SANATOSI.
Albinuzza, da mama, se apropie momentul mult asteptat.
Monicutz, la multi ani cu sanatate si nastere usoara.Tot gemeni, nu(zodia) ca si mine?
Abia am venit de la control, intr-o luna am luat 1kg(numai bb ce-a crescut), durerile de care va ziceam erau doar intinderi ale muschilor burtii care nu mai pot saracii pentru ca in graficul cu cresterea burticii iar sunt pe limita superioara.In rest toate analizele bune insa chestia cu contractiile au pus-o pe ginduri pe asistenta si mi-a zis ca daca se intetesc si sunt de lunga durata, sa aun urgent la ea sau la maternitate (am in jur de 10 contractii pe zi din care macar 3 sunt insotite de dureri ca la ciclu). Mi-a zis sa stau cit se poate de cuminte sa-mi pastrez minunea la caldurica pina in saptamina 38. BB e tot in pozitia head down si bataile inimii sunt 145/minut. Se apropie momentul si parca vad ca pina pe la mijlocul lui August suntem toate nascute.
Tou-i sa avem bebei sanatosi. M-a marcat mult povestea lui bb Anton care in 2 saptamini asteapta confirmarea sau infirmarea Sindromului D.
K31+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

>Mamini, cind mai ai urmatorul control? Pe mine ma cheama deja la 2 saptamini. Sa ai o vacanta linistita si nu sta prea mult la soare. Las' ca printesa ta se poate bronza si dupa ce iese afara.
K31+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Kulta,am fost acum 2 sapt si am miine programare la asistenta, stii tu kg, tensiune, pisu, hemoglobina si ascultat inimioara- desi a ascultat-o si dr ieri( care nu a facut nimic altceva decit doppler, apoi a ascultat inima mea care e cu probleme- deja e rutina si a masurat burta, nu control, nu cintarit, nimic). urmatoarea o am pe 5 iulie tot cu asistenta( deja stabilita) si pe 13 iulie la spital la dr, intilnirea cu anestezistul si stabilirea datei pt cezariana. asta daca nu ma fenteaza fie-mea, ca nici eu nu mai stiu cu copilul asta, cu dureri si emotii si tulburari de ritm cardiac si...sincer, ma astept la orice de la ea.
plaja nu fac deloc, fiindca am tensiunea mica si mi se face rau la caldura. poate un pic de balaceala la piscina din hotel dinauntru si plimbare pe faleza seara.papa bun si nani- daca am voie de la stapinire. mai mult pt omu`muncitor, ca e obosit vai de el si doarme putin si viseaza urit si tipa in somn...in fine, are nevoie rau de tot de vacanta asta, mai ales ca e singurul concediu ce-l va pupa pina la anul- restul il ia la leganat mindrutza...
cit despre bronzat printesa...oricum e "bronzata" comparativ cu spalacitii de pe-aici, mai ales daca seamana cu ma-sa. daca ia si ochii mei verzi n-o sa ma supar.( ar fi 50% sanse sa iasa cu ochi deschisi la culoare, mi-ar place...). ieri am intrebat cu ce ii spalam pe cap pe bebei- cu apa. si nimic pt par?- care par? ma intreaba tanti nedumerita?m-am distrat, i-am spus ca exista sanse mari ca fata mea sa aiba freza...a ramas un pic pe ginduri...tot numai cu apa, la inceput si apoi ceva sampon pt bebei...misto, nu?
M31+

Mergi la inceput

Kulta, by the way, cum faci tu de iei un kg pe luna si ai si ditamai cupilu` ca eu iau juma de kg+/-30 de g pe sapt de cind am intrat in trim II- si asta cu mari eforturi( in sensul ca ma abtin) si am o pisica de copil. vreau si eu gogosica frumoasa, umflatica si mami slaba...adevarul e ca tu si alergi dupa Danutza-scumpa si eu frec duda pe net, sa-mi fie rushine.mai si intreb...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini nu te injur chiar deloc, numai la asta m-am gandit si eu sa nu fie ceva prevestitor oricum azi ii voi spune si doctoritei de starea mea, poate are vreo legatura...si nu vreau sa risc. 90% am bagajul facut doar de aruncat cosmeticele acolo, insa nu am hainutele lui bebe spalate...dar o rezolvam cumva. Sper.
Sa-mi tineti pumnii sa fim bine. Nici nu mai stiu ce sa mai cred. Sunt in sapt. 36. Abia de sapt viitoare intru in luna a 9a. O fi bine daca s-o intampla acum si ma ia la operatie??? Vom vedea...
Pupici

Ioana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele ..daca pot sa zic asa

Woauuuuu inca un bebelush...FELICITARI CRISTINA!!! te asteptam pe forum sa ne povestesti si sa vedem primele poze ale flacaului pletos.Sa va traiasca.

In ceea ce priveste camera lui bebe (Albinutzza) v-o arat cand vine si mobilierul ..ca n-a ajuns inca...sper sa nu nasteti toate pana atunci

Irina..pregateste-te de

Monica-Elena...se pare ca Bocanila vrea sa iasa...sa stea pana vine madam ..doamne ..gata ai ajuns la final...si cate frici aveam....olaaala

Adriana a nascut pana la urma?

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mamini, hai c-am ris cu pofta la comentariile tale.Nu prea fac nik pentru a lua DOAR un kg pe luna decit cum spuneai si tu, alerg dupa Danuta nazdravnuta si mai am si ditai casoiul pe care trebuie sa-l intretin si un sot caruia-i fac papa de multe ori separat pentru ca cu ce pap eu, el n-ar putea supravietui(asa zice el cind ma cearta).De ex ieri am facut sarmalute din care u voi gusta doar.
Iti doresc din tot sufletul ca bebica ta sa iasa cu ochisorii deschisi la culoare. Si eu mi-am dorit ca Danuta sa aiba ochii orice culoare dar nu caprui, si-i are negri.
Sa va odihniti si transmite-i sotului tau dragut ca un copil nu-i bau-bau si sa nu se mai streseze ca sa sara-n somn ca oricum va fi un tata extraordinar(din descrierile tale) insa cu parere de rau, n-are cum sa fie mama (tot tu ziceai ca ti-e frica sa nu fie el mama).
Si eu am programarea urmatoare pe 7,07 adica foarte aproape de a ta.
Pupici
K31+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo Irina ma bucur foarte mult pentru voi ca o sa va vedeti!! Distractie placuta impreuna, cred ca nu mai ai rabdare sa vina ziua de luni , vezi sa nu te agiti prea tare sa nu apara si altcineva inainte de termen

Noi am venit de la control, in 3 sapt. am luat 1.5kg, in total pana acuma avem 8,5kg (33sapt. + 6zile)
Din fericire a dat Dumnezeu si mi-a crescut fierul (dar si tensiunea ) Bine tensiunea a crescut la cat o aveam la inceputul sarcinii, adica 12 cu 7, ca pe ultimile trei luni am tot avut 10 cu 6. Fierul este mult mai bine, azi era 10.3 dar iau in continuare tablete cu fier cate 2/zi si urmatorul control peste 2 sapt, tot pe 5 iulie ca si mamini
In rest colul este inchis si PH-ul bun.
Mi-a mai povestit dr. despre acupunctura, ca e bine sa incep din sapt. 36 cate o sedinte pe saptamana, pana cand nasc. Ajuta la dilatatie, scurteaza cu pana la 3 ore travaliul si dilatatie e mai rapida . Deocamdata ma mai gandesc...

Pupici si speram ca azi apare si Adriana sa rada putin de noi ca am dat-o disparuta... sau... sa spuna ca a nascut

Katink si dulcineea mea 33+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si am uitat sa va spun ce am facut ieri la control.
Bebe e bine ..s-a intors deja cu capul in jos..dr zice ca se mai poate intoarce de cateva ori.
Lichidul amniotic (stresul meu) era mai bun ca data trecuta..adica de la 7 ..acum era 10 si ceva..asa ca lichide la greu in continuare.
Colul inchis....si bebelina mea dulce are 2.250 g.
O fi bine, ca greutate?

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput