Mamici de iulie-august 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Trebuie sa ies dar voi mai intra pe joi daca nu se intampla nimic, altfel voi mai intra dupa ce voi ajunge acasa.Sincera sa fiu cred ca Aidan se va lasa asteptat.
Vom vedea....

Pupici la toate

Adriana si Aidan 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Tinem pumnii, Adriana, eu cred ca daca nu ar interveni dr baiatul tau ar sta pina la termen, ca un patriot american ce e.dar daca isi baga dr coada, deh...pe de alta parte scapi de greutate.oricum o fi, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini te-am "barfit" cu Andreea Nicolaescu. Ai idee despre cine e vorba?

Luminita
32+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna ziua burticilor si mamicilor, cam cu intarziere dar am dormit mai mult si a trebuit sa recuperez ca aveti viteza....
Monicutz, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe exact asa cum iti doresti tu!
Palmyrah Felicitari! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si papacios si sa va bucurati de el! Si succes la licenta (pe 24 aveai parca?)
Multumim Gabi pt vestea cea mare!
Monica-Elena - Sanatate si succes, sa mai stea bebe la burtik macar pana e apta de nastere dna dr! Sa fii cumintica! Sa ai o nastere usoara!
DanaB (ursuletulpanda) si eu am probl cu alunitele! Aveam multe si inainte, dar in ultimul timp exact cum zici si tu au explodat mai ales pe maini. Sper sa nu semene bebe cu mami la nr de alunite!
Bravo Irina, ma bucur enorm pt tine, meritai din plin! Oricum esti de admirat ca ai avut curaj sa treci prin asta singurica sa nu fie si tati langa tine in timpul sarcinii (eu nu stiu ce as fi facut in locul tau, nu vb despre ca eu nu am avut voie deloc de la inc fiind sarcina cu risc, dar ma alint non-stop pe lg tati) Distractie placuta! (Sper ca va fi langa tine in marele moment? Il lasa seful nu-i asa?)
Simona si Mario 34+

Mergi la inceput

Adriana - mult succes la dr si nastere usoara daca nu mai apucam sa vb pana at (se pot intampla multe pana joi nu?) Iti tinem pumnii sa fie exact asa cum iti doresti tu!
Nicoleta, Tu la Giulesti nasti dupa cate tin eu minte, nu? Este posibil sa fim colege pe acolo ca vad ca si tu in 34+ esti! Ai mai aflat ceva despre spital?
Anis super dezv bebelusa ta! Sa fie sanatoasa si grasunica in continuare!
Simona si Mario 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Luminita, sigur ca stiu despre cine e vorba. Andreea e o tipa de treaba si eram si vecinele( statea peste strada de mine), n-am avut mult de-a face una cu alta, dar imi placea de ea, fata desteapta si haioasa. ea ce mai face? a facut litere? ca nu mai stiu unde dadea...dar parca ne intilneam prin Grozavesti in studentie, deci universitate...am inceput sa ma sclerozez...
M

Mergi la inceput

Fetelor, ma poate ajuta si pe mine cineva ca am probleme cu net-ul!
De aprox 2-3 sapt imi tot spune ca aceesul la forum mi-a fost restrictionat, ca mesajele nu s-au transmis desi apar, si nu imi mai contorixzeaza nr lor desi eu tot postez pe aici! Ce se intampla oare?
Simona si Mario 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Adriana, si eu sper sa il tin pe bb inauntru pina la 38 saptamini.
Nastere usoara si sanatate mult.
Mamini, te roooooooooog mult, da-mi reteta de vinete pane.
K31+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51583" target="_blank">Mamici de iulie-august(51)

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput