Pestisori, pestisori...(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crismir tinem pumnii... o sa fie bine si o sa-ti placa...
Si eu ar trebui sa incep scoala de soferi... dar tot aman ca n-am timp... Dar in vara asta a zis al meu sot ca nu mai scap.
Mie una imi place... ca mi-a mai dat masina pe la tara, dar ma enerveaza alta chestie... si iar revin la tara noastra scumpa si draga, plina de oameni corupti ... cel putin in Bucuresti cam asa e... nu dai spaga, nu iei carnetul, ca toti dau spaga, si ala care n-a dat poate sa fie cel mai bun, ca il pica... altfel bate la ochi, trebui sa pice pe careva politistul... Si cand au dat toti spaga se mai intampla alt fenomen... poate sa-ti spuna... te pic acum, ca trebuie sa pic pe cineva, si iei carnetul data viitoare...
Si uite asa mi se face scarba si nu mai imi vine sa fac nici o scoala, sa nu mai dau nici un examen. Vroiam si eu sa iau examenul "pe bune", sa fiu sigura ca am invatat sa conduc, sa nu fiu pericol pentru bb din masina...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mirela bafta la condus!!! Nu e asa de greu ... e chiar placut! Ai grija la pietoni!

Elyanne si nu mai pune tot la suflet! Cu alocatia trebe sa rezolv si eu ca nu am ridicat-o deloc pana acu! O data m-a gasit postarita acasa pana sa ma mut... si pe urma oficiul era mult prea departe si suma mult prea mica pentru a ma duce sa o iau! Oi mai putea sa o ridic acu dupa un an si doua luni?? tre sa ma interesez...
Iar cu examenul auto am vazut si eu la tv ce se intampla in Bucuresti! lehamite mi se face... daca esti cinstit in ziua de azi stai ca prostu si mori de foame! Mor de ciuda ca nu m-a facut mama mai tupeista si mai nepasatoare de ce se intampla cu cei din jurul meu! Ca eu asa ma gandesc cum sa fie mai bine pentru cel cu care fac o treba sa fie si el mulumit sa imi iasa si mie un pic cat sa traiesc... dar asta sunt si nu ma pot schimba si mooor de ciuda!

Emilly ce suplimente dai ? Ca si eu as vrea sa ii iau nite vitamine sub forma de picaturi care stiu ca sunt fff bune! Dar nu ma hotarasc inca! Mama il indoapa toata siua cu mancare ... nu ii sta gurita ... ba o banana ... ba un marut... ba un bisuite... ba un iaurtel... pufuleti... mancarea de la 1 si 5 dupa amiaza care consta in legume si carnita... azi ii da peste fript... ba o budincuta... cica a facut niste falci.. azi i-a dat telefonul mobil sa se joace si m-a sunat baiatul meu... am crezut ca e mama si cand raspund aud taste apasate si o mormaiala de dambustel... ufff ce m-a topit... bineinteles ca el se juca si nu stia pe cine suna dar m-a topit faza...

Pupici si we placut fetile

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Elyanne, cam ai dreptate cu ceea ce se intampla atunci cand vrei sa obtii permis de conducere.Chiar ieri vb. cu un coleg, ca din 10 canditati, 7 cad la sala, iar din cei trei unul da "spaga" , ia, iar din cei 2 , unul trebuie sa cada, ca asa e, si este posibil sa cada cel care stie...Dar asta nu trebuie sa te dezarmeze..Curaj!Si mai ales sa conduci dupa ce ai permis, sa nu faci ca mine, care am permis de 12 ani, dar nu am condus deloc...adika e ca si cum nu l-as avea...Cand l-am luat eram studenta, masina tatei era mai greu de condus, era Aro, a sorei mele era niua si ,de ca la inceput am oprit-o in intersectie...si uite asa m-am suparat si nu am mai vrut sa conduc si am procedat f. rau...apoi m-am obisnuit in dreapta, iar acum imi e o frica de mor...ar trebui sa imi mai iau niste ore , dar tot aman...Probabil cand imi va ajunge cutitul la os sau cand voi avea masina....Am vazut-o pe mica printesa , e o scumpa ...sa iti traiasca!

Mirela, cum merge prima ora de sofat? Sper ca nu ai accidentat pe nimeni?Succes si fii "barbata".

Bine ai venit in acvariu megbeng!Te asteptam cu mai multe amanunte despre tine.

Nally, hai mai ai rabdare..gandeste-te cat de bine ii este lui akolo..

Am uitat sa va spun ca sunt plina de nervi.Dupa ce ca sunt in starea in care sunt, mai am probleme si in casa.Am chemat un instalator , care a schimbat sifon, bazin, tot ce se putea akolo, ca sa nu mai imi vina vecinii la uasa si belea acum e mai rau ca inainte, nici dush nu pot sa fac , ca refuleaza apa pe la sifon.L-am sunat si a zis ca nu e de la mine...ca el a facut tot ce era de facut la mine in baie....A venit si unuil care este mecanicul blocului, si a zis ca intr-adevar s-ar putea sa nu fie de la mine...Vine mai tarziu sa vada exact...

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Daniela si eu tot asa pateam la garsoniera!!! Era de la vecinu de sus....ce legatura cum si in ce fel nu stiu ... ca abia cand ne-am mutat am aflat pricinuitorul... si asa vro doi ani am umblat la dus cu apa la minim data

Pup

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sa speram ca in fine s-a rezolvat .A venit mecanicul si era din cauza ca nu era facuta etans legatura dintre sifonul de pardoseala si colaona principala.Noroc ca a putut mecanicul de bloc sa remedieeze si sa nu mai sprg....Repet sper sa nu mai am probleme!

Nally, se vede ca nu il ai pe Sebica acasa , ai mai mult timp de forum..

Pupici!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Megbeng bine ai venit!

Elyanne apropo de permisul de conducere,sa stii ca si eu am fost in aceeasi situatie, nu am vrut sa dau spaga, ca eu aveam impresia ca daca dai nu prea mai ai incredere dupa, pt ca nu ai luat pe bune carnetul. Si am dat de trei ori terenul... Ca de fiecare data ma gandeam... bai dar chiar asa sunt de neindemanatica. Dar se pare ca nu de mine depindea. Iar aici am mai luat din nou ore -teoria am luat-o dar "pe teren' am nimerit o d-na politista care mi-a zis ca nu asa se conduce...(Daca esti mai slab de inger cum sunt eu, astia chiar te conving ca nu mai stii sa conduci). Ca de! si femeile trebuie sa se dea mari in fata altor femei. A doua oara am nimerit un barbat si m-a intrebat pe unde am condus ca se vede ca am avut carnet...

Am vazut ca vreti sa le dati vitamine bebeilor, eu sunt mai naturista si intotdeauna am stat departe de vitamine - o fi bine o fi rau nu stiu. Dianei mele nu i-am dat niciodata vitamine si de cate ori i-am facut analizele i-au iesit bine. O singura data calcemia nu se inscria intre parametrii normali si atunci ne-a prescris doctora Calcevita parca asa-i spunea.

Motivul pt care am o retinere fata de vitamine este cand ma uit in jur si vad ce deformati (obezi) sunt copii de aici. Dar nu-i problema vitaminelor probabil, ci a modului de viata. Cainii si pisicile la fel sunt obezi, saracutele de animale...

Crismir succese pe teren!

Cu mult drag si spor in ale profesiei de mamici! Orhidee

Mergi la inceput

Orhidee eu am inceredere in ce vreau sa ii dau acum sunt vitamine extrase din produse naturale... viaminele am vazut cum actioneaza pe copii cunoscuti de mine... rezultate fff bune ... si apoi stii tu fiecare vrea ce-i mai bine pentru copii sai... daca as stii ca da obezitate si l-ar umfla fara rost ... iti dai seama ca nu as apela la ele! Oricum v-a trebui sa o consult si pe doctorita lui... ma bate gandul sa ii ca in ultimul timp imi facea fite la mancare... acum mama imi spune ca manca foarte bine dar pana nu il vad eu cum mananca nu ma pot lua dupa ea... ca fiecare are alta conceptie ce inseamna sa manance bine! La mine bine inseamna mancare gatita legume iaurt fructe... nu cum o cam aud ca a mancat biscuiti pufuleti o banana prajiturica magura cu crema de capsiuni etc ... azi se pare ca a mancat bine o portie buna de ciorbica cu piept de pui si orez... sa dea Domnul!!!... la mine facea fitze la mesele principale! ...
Cam pe asta se bazeaza dorinta mea de vitaminizare... acum ramane sa vedem ce zice si doctorita care il supravegheaza pe Sebi!

Pupici la fete dulci

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... nu ma pun la suflet... de obicei nu fac asta, dar zilele astea cred ca am fost intr-o stare mai proasta...
Asa ca hai sa va zic si una buna... Maine se impineste un an de la cununia civila... ca nunta am facut-o pe 3 iulie... asa ca sarbatoresc cu Elena, ca tati e plecat...

Si eu am aceiasi parere ca si Orhidee despre vitamine... nu prea as vrea sa-i dau... nu stiu daca sunt atat de necesare... Cand n-avea pofta de mancare si i-am dat la recomandarea medicului (cred ca-l innebunisem ca vreau sa-i dau vitamine) n-am observat nici o imbunatatire asa ca dupa 10 zile am renuntat. La un moment dat a inceput sa pape bine de tot... dintr-odata... fara vitamine, fara nimic... si fara sa aiba legatura, ca s-a intamplat dupa mai bine de o luna de cand ii dadusem vitaminele... Asta e parerea mea... Nu va suparati pe mine...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat si eu un picc, si nu prea am avut timp sa citesc dar m-a pufnit rasul. sunteti toate ca "sifonul". e vreuna fara nervi???

Nally, nu am apucat sa citesc la noi, dar asa e, s-a fixat pentru miercuri???? Si tu vii fara Sebi??? Pai sa te primim??? Eu stiu ca vitamine se dau numai in lunile cu "R" (ianuarie,...), deci de acum pana in septembrie nu e bine sa-i dai nimic.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Nally nu de vitamine era vorba...suplimente la greu insemna ca trebuie sa manince bine ziua inclusiv laptele pe care il bea in timpul noptii.Nu-s ce am ca tare nu ma exprim bine citeodata

Orhidee, fetele cu experienta si bb-ii dormareti, cum o conving eu pe Ilinca sa nu se mai trezeasca noaptea???sigur e vorba de obisnuita, dar asa mi-a intrat mie in cap sa o dezvat pina incepe gradinita.Mai sunt 3 saptamini si mergem la gradi si daca o sa se trezeasca noapte,apoi dimineata la 7 in picoare o sa fie cam varza cu somnul...iar la prinz nu mai pupa ea 3 ore de somn, 3 ore jumate...cred ca doar 2 va dormi la gradi....am si eu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat...

Elyanne La multi ani fericiti, cu bucurii si sanatate!!! si nu-ti mai fa singe rau vin-o in Canada cam asa de revoltata eram eu inainte de emigrare...

fetele, fug la gaza va pupic pe toate!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput