Pestisori, pestisori...(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Emilly draga de tine, despre somnul bebeilor chiar ca nu imi aduc aminte nimic de la Diana, parca ar fi fost in preistoric etapa asta din viata mea, dar cred ca s-a intamplat treptat de nu am bagat de seama. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, daca eram si eu o mamica mai "proaspata" se schimba situatia!

Dar imi aduc aminte totusi ceva cum spunea Vanessa de lunile cu "R" parca asta era pt Vigantol (vitamina D) valabila, sper sa nu ma insele memoria....

Nally cat despre vitamine asa este cel mai bine cum ai zis tu sa te consulti cu doctora. Dar sa-ti spun o faza, Diana mea nici acum la 7 ani nu prea le are cu carnea asa cum eu imi imaginez ca ar trebui sa manance un copil la varsta asta. Cel putin mama se vaita de mine ca daca nu avea mancarea carne eu nu mancam.
Si Sebica al tau papa piept de pui, pai voi sunteti avansati si este foarte bine. A mea fata este ciorbareasa!!Asa as lasa-o si eu pe Diana la mama un an. Poate asa reusim si noi sa ne "miscam" (financiar vorbind)putin.

Vreau sa va mai spun ceva, venim in Romania si Diana isi plimba de zor geamantanul, face probe sa vada cum stie sa il plimbe. ne luam si noi o portie de vacanta de o luna.

Va doresc o duminica placuta si cat mai aproape de cei pe care ii iubiti! Cu mult drag, Orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Am vazut-o pe mica printesa , e o scumpa ...sa iti traiasca!

Zapacita mai sunt... multumim Daniela!

Emilly multumim, la fel siu voua!
Eu as veni in Canada, da' nu-mi conving sotul... reusisem la un moment dat... Dar dupa ce a aflat ca o perioada (parca 5 ani) nu poate veni in tara, n-a mai vrut...
In legatura cu sormitul gazei... nu prea am ce sfaturi sa-ti dau, ca Elena a inceput sa doarma la o luna jumate din ce in ce mai mult noaptea, iar pe la 3-4 luni dormea 10-12 ore...

Orhidee vitamina D se da tot timpul anului, cel putin pana la un an asa e... mai departe oi vedea... Si eu stiam ca vitamine se pot da in lunile cu R, nu e insa obligatoriu...
Drum bun si sa ne povestesti cum a fost in Romania!

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Vanessa nu MIERCURI --- JOOOOII e marea intalneala la 10 dimineata!!!! Si daca voi nu ma vreti io va vreau!!!! Asa ca nu scapati de mine orice ar fi!

Vigantol ii dau si acum in fiecare seara la recomandarea dr. cate 2 picaturi!

Emilly in legatura cu somnicul ai incercat sa ii dai ceiut in loc de lapte? Stiu ca asta ar fi o treapta de tranzitie de la papat in timpul noptii pana la somnic de voie pana dimineata! Sebi nu vrea nika! se scoala in fundulet vocifereaza ceva si se culca la loc! Fara sa vrea ceva anume!!!

Elyanne la multi ani fericiti impreuna!!!! Casa de piatra in continuare si copii frumosi si sanatosi!

Nici eu nu l-am convins pe al meu sot sa plecam pi alte meleaguri!!! E tare legat de pamantul ro. ... a fost plecat la bulgari 3 saptamani si cand a venit acasa cand a coborat din tren a pupat pamantul!!!!! Imaginati-va cum ar face dupa o luna in Canada!!!! Cred ca ar face groapa de la atata pupat asfaltu in aeroport!!!!

Orhidee lasa cand o afla gustul al carnita mai bine (cum am aflat eu pe la vreo 14-15 ani!)... sa vezi atunci ce o sa concaseze numai bucatelele din oala!!! Saaaauuu poate o sa ramana ca fratele meu care nici la 25 de ani nu se omoara cu carnea ... cel putin in ciorba daca ii pui bucatica face scandal si nu mai manaca din farfurie!!!!

Va pupicic dulce ma duc sa fac ceva bun si dietetic... ca cica as fi intrat la cura de slabire! Gata !!! Nu mai produc lapte tre sa slabesc!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Hello, pestisori!
Unde sunteti?Va plimbati ?Sunteti la plaja?

LA MULTI ANI ,IMPREUNA , ELYANNE!CASA DE PIATRA INCONTINUARE SI NUMAI BINE!

Orhidee, cand veniti in Romania?Si unde anume?Cat stati?

Va salut si va doresc o duminica plakuta! Cat a mai ramas din ea.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Daniela io bantui pe forum si ma gandesc la Sebi!

Tu ce palnuri de plimareli ai azi?

Asa mey Orhidee ca am vrut sa intreb ca si Daniela cand vii in ro. si ma-m luat cu carnitele...

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Nally, peste vreo ora plek la Ploiesti, cu niste prieteni, sa le vad fata, care e akolo la buncii paterni....Mi-e atat de draga, mai ales ca o stiu de cand s-a nascut si ma iubeste si ea...e asa de dulciaca...are 4 ani..e bruneta, creata , carna si are nisteochisori albastrai....Iar in starea mea actuala cred ca imi face bine sa o vad, imi incarca bateriile...deobicei o scoteam in parc sau o aduceam la mine....

Apropo, de carnita, am un verisor , care atunci cand era mic nu manca carne, dar cand a venit in B la facultate ar fi mancat si oase....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Nally, Daniela_daneza, noi venim pe 28 iunie in Dr. Taberei dar cred ca mai mult o sa stam la mama la Chiajna ca are Diana unde se zbengui si toata lumea o cunoaste ca doar mama a crescut-o.

Cat despre carne, cand a, aflat ce le dau pe aici puilor, nici nu ma mai agit sa manance...In 6 saptamani un pui este bun de sacrificat!!!!in zona noastra.

Astazi este ultima zi de mers la cursul de pictura cu Diana, cand venim mai strangem la bagaje...Acum este 7,40h la voi este 14, 40 dupa amiaza, cred ca ati terminat cu pranzul va spun sa va fie de bine!!!!

Emilly, cred ca treaba cu vitamina D "asa era pe vremea mea"acum vad ca s-au schimbat ceva treburi in cresterea bebeilor si deci de la voi am sa invat si eu cum stau lucrurile.

Va doresc o duminica placuta si sa ne auzim cu bine! Cu mult drag, Orhidee

Mergi la inceput

Orhidee drum bun spre ro.!!! Maaaa ce mai, ca plecati repede!!! Poate mai abgi nasucu si pe la noi daca poti si din ro.!!!

Daniela cum a fost la Ploiesti? Ai bateriile Duracell puse? Bine ca te-ai mai destins un pic la aer curat de provincie!!!

Feteleeee ce credeti ca facem noi maine??? Eu cu sotul???? Plecam al Buzaaaaaaauuuuuuu!!!!!!

Azi ne-am gasit sa plangem prin casa ca doi copii dupa sufletelul nostru!!!! Ce eram eu cu ochii in lacrimi fara chef nika??? dar cand s-a pus si octav om la 1,86 m si 118 kile sa planga dupa baiatul lui m-am pus pe un bocit si iooo de ne vedea careva, zicea sigur ca ne-a murit cineva!!! Asa ca am luat hotararea sa plecam dupa cupilu nostru ca nu mai putem sa stam!!! Ne luam vacanta o saptamana si mergem la buni... Nu stiu cand ne intoarcem... eu ser ca pana joi sa fiu in bucale sa nu ratez intalneala fetelor de mai iunie ... sper!! Tati vrea sa stea mai mult! sa vedem....

Va pupic

Sebi la 1 An!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Orhidee, am inteles cand vii , poate reusim sa ne vedem , ca ne chinuim de o gramada de vreme sa ne intalnim....Ce zici? Cat stai?

Maruta, unde ai fost cu masinuta rosie sau cu rolele?
Ce ati facut in wk?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

elyanna nu e adevarat ca timp de 5 ani nu poti pleca din Canada.Poti pleca ziua urmatoare daca ai chef.Teoretic in 2 saptamini primesti cardul de rezidenta permanenta si apoi poti circula unde doresti.

revin ca urla gaza

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput