Pestisori, pestisori...(12)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Pupici la toati pestisorii!
Vannesa, am vazut si eu dimineata pozele cu ai tai flacai..Dragalasi si tare frumosi , precum mamica lui..si taticu...Vezi ca ai coltar ca al meu, nu cumva m-i l-ai furat?Sa iti traiasca baietii!
Orhidee, nu stiu exact daka imi revin , dar incerc....Mi-e tare greu..Azi am fost tentata sa il sun pe tata, dar am realizat ca nu mai am unde....Sper ca nu am luat-o razna......
Va imbratisez pe toate si sa va fie bine......
Pupici!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Daniela imi pare foarte rau... Stiu cum e sa-ti pierzi tatal...
Sa ai multa putere sa treci peste necazul asta ... Stiu ca e greu... Si eu am momente cand uit ca nu mai e printre noi...
Mie cel putin imi e mai usor daca ma gandesc ca tata e acolo sus si e cu ochii pe noi...
Eu mi-am pierdut tatal anul trecut, cand eram insarcinata si abia astepta sa fie bunic... Parca a presimtit ca bb o sa fie fetita... el a fost primul care a zis ca "strenepoata lui..." Acum am momente cand ma uit la Elena si ma gandesc ce fericit ar fi fost daca si-ar fi cunoscut nepoata...
Dar la un moment dat ne vom reintalni cu ei... cel putin eu asa cred...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
![](images/user_woman.png)
orhidee spune:
Stiti ce impresie am eu de bunici, ca se poarta cu mult mai multa grija cu nepotii decat s-au purtat cu noi cand ne aveau. La fel cum zice Nally, tare mandrii de ei, si mama mea o lua pe Diana peste tot pe unde se ducea, ca o cunosteau toti vecinii a cui e...
Poate asa mi se pare mie doar, sau poate nu este asa, dar poate pt ca unde au mai mul timp...
Daniela_daneza, stii ca si mama imi spunea acelasi lucru, ca uita ca tata s-a dus si tot se uita pe geam in casa sa verfice ce face daca este bine...Deci este normal sa fie asa, nu-ti poti inchipui ca cei dragi sunt muritori. Inainte sa se intample cu tata, acceptam moartea ca ceva care face parte din viata. "Dupa" ce s-a intamplat Nu, nu mai consider asa, moartea celor dragi nu poate fi acceptata.
Cu mult drag si dor, Orhidee
Maruta spune:
stati linistite ca nu sunt "suparici" ... sunt cam pleostita .... poate e de la vreme
we trecut am fost la munte 1 zi ... haideti la munte
si de pleostita ce mi's ... m-am dus si mi-am luat role ... "rollerblade" ... super performante ... care se opresc cand vor ele ... ca io una nu stiu cum sa le opresc ... in felul asta am dat un cap intr-un ditamai gardu de fier ... eheee dar n-am cazut
voi aveti role ???
... asa ca o sa ma abonez la Herastrau ... o sa faca aia "petecu' lu' Floredana "
Nally - cand esti libera sa-mi dai "bif" ... asa zice mamaia ... "bif" ... in loc de "bip" ...
pupici la fete frumoase si cochete ... un we plin de soare si fara griji
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Neata!
Am intrat repede sa va salut...
Elyanne, ai dreptate...Si eu ma gandeam ca , copii mei, daka o sa ii am vreodata, nu isi vor cunoaste bunicii materni....dar cred ca de akolo de sus vegheaza...chiar ma gandeam ca atunci cand o sa am un copil il voi aduce pe tata sa stea cu el, sau cu ea....am inteles de la un prieten de al lui ca avea oful ca nu ma marit, ca .....
Maruta, faine poze de la munte....Vezi cum circuli cu rolele?
Va pup si va doresc wk-end plakut!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
vin si eu sa va salut...pestisor si eu...nascuta pe 22 februarie...data viitoare povestesc mai mult!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Nally spune:
Bine ai venit megbeng
Fetele mooor dupa Sebi al meu!!! Azi am avut o zi asa idioataaaa... numai nervi am avut... nika nu imi convenea ...plus ca numai la Sebi ma gandeam si parca imi venea sa ma imbrac sa plec la Buzau... nu stiu cum voi mai rezista pana saptamana viitoare...
Joi avem o intalnire cu mamicile si bebeii de la mai-iunie ... nici nu stiu cum am sa rezist fara puiul meu ... dar m-am hotarat ca daca rezist pana atunci cand vin de la intalneala plec direct la buzau nu mai stau un minut in Bucuresti...
In toata casa e asa de ordine de ma deranjeaza... si o liniste si mai idioata... la bucatarie asa repede termin treaba si ma surprind punand farfuriile si tot ce folosesc departe de margini sa nu ajunga Sebi la ele!
gata nu mai scriu ca iar ma apuca plansu.... pup pi toate fetele
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Megbeng bine ai venit!
Maruta am vazut pozele... super... abia astept sa ajung si eu la munte, dar nu stiu cand...
Of... azi mi-am facu niste nervi... asta ca traim in Romania si ca de fiecare data statul roman isi bate joc de noi... Daca as putea sa plec din tara candva nu m-as mai intoarce never-ever...
Trebuia sa primesc alocatia copilului din februarie, dar datorita postei romane nu am primit-o... bun... fac cerere sa o primesc din urma... si fac cerere sa intre intr-un cont. La sf. lunii asteia trebuia sa am banii in cont... dar... aflu de pe forum ca Statul Roman s-a hotarat brusc si dintr-odata si fara sa anunte sa nu mai lucreze cu toate bancile ci doar cu Bancpost. Am sunat la Protectia Sociala, am verificat, asa este...
Mi-au spus ca am doua variante: fac cerere sa imi vina din nou banii la posta si ii voi primi prin august sau, varianta a doua, astept sa iasa nu-stiu-ce ordonanta si atunci o sa stiu ce sa fac ca sa ii primesc intr-un cont... Si probabil ii primesc dupa august-septembrie... Asta daca nu se mai schimba ceva pana atunci...
Iar banii astia trebuia sa-i iau din februarie...
Si eu cui sa ma adresez, pe cine sa injur, ca lucratoarele alea de la Protectia Sociala nu au nici o vina, doar executa ordinele...
Si asta pentru ce... pentru niste amarati de 225.000lei/luna din care oricum nu pot trai copiii... Dar pana la urma e dreptul copiilor si de ca sa-i lasam statului... Si nu vreau sa-i las statului, ca nu e normal ce fac... probabil au facut chestia asta ca in felul asta mai renuntam unii dintre noi la alergat si facut cereri si se ne lipsim de banii astia si asa putini...
Mi-am spus si eu oful... sper ca nu v-am suparat...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestisori,
Maruta SUPERBE pozele!!!frumoase locuri...si da, am role si ma si dau cu ele si e super!!!
megbengbine ai venit!!
Nally iti doresc muuulta rabdare sa supravetuiesti fara Sebi.Reteta mamei tale e buna, foarte buna insa cu rusine in glas iti spun ca am aplicat si alta pe linga....nu mai primeste laptic noaptea, bagam ziua suplimente la greu.Sper sa-mi iasa, ea e cumintica si nu comenteaza prea tare...parintii astia vor prea multe de la ei...
elyanne nepasare, nesimtire e putin spus.Strigator la cer...
nani bun!!!
Emilly cu gaza ei
CRISMIR spune:
Buna pestisori!
ELYANNE, eu am renuntat la banii aia cand am vazut ce putini sunt,si mai ales cat ai de umblat dupa ei...dar ai dreptate sunt dreptul copilului si nu merita sa-i lasam la stat,si asa ne omoara cu zile
!...
si vacanta placuta!
Bun venit MEGBENG!...povesteste-ne mai multe despre tine!
Fetelor,we placut,de asta am intrat,ca nu am timp prea mult,m-am apucat de invatat,si azi e prima zi de condus...am niste emotii!!!!!!!!!...dar sunt sigura ca ma voi descurca,am trecut eu prin altele si mai grele
...multumesc de incurajari ORHIDEE!
Pa fetelor si numai bine tuturor!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001