Plaja in timpul sarcinii?
Salutare la toata lumea! Am si eu o intrebare si anume: pot merge la plaja daca sunt insarcinata? Daca da, care sunt orele cele mai potrivite pentru asta? Daca nu, nu ma mai duc. Multumesc pentru eventualele raspunsuri! Numai bine la toata lumea!!! Pa!
Raspunsuri
herra spune:
eu am fost pe plaja cand eram
, dar am stat la umbra; orele - dimineata si seara; ca oricum nu suportam caldura aia sufocanta de la pranz.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Carmi spune:
Eu chiar mi-am intrebat medicul (sunt in 22 de saptamani)
si mi-a spus ca pot sta pe plaja fara probleme, dar nu in
orele de varf, 11-16, insa cu conditia sa folosesc crema cu
factor de protectie solara ridicat.
Carmi
rachel owen spune:
Daca esti insarcinata nu inseamna ca esti consemnata la domiciliu 9 luni de zile. Poti sta la plaja, dar cu moderatie, fara sa te expui prea mult. Grija ca pot aparea pete datorita hormonilor de sarcina. Bronzare placuta!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
mysweetest spune:
Daca te duci la plaja incearca sa eviti sa stai la soare in orele de varf.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
AC spune:
Eu stau langa ocean. si-n sarcina trecuta si acum, cum o fost cald cum tup la mare. Nu intre 10 si 16. Nu m-am ales cu pete, dar acesta este riscul numarul unu. Riscul doi este dezhidratarea.
Deci o palarie cu boruri largi, crema solara si butelcute cu apa si bucura-te de clipele de burticuta fara giji. 
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
super mami spune:
Si eu am stat la plaja, in general dimineata. Trebuie sa eviti orele "fierbinti".
Cand incepea sa fie foarte cald, mi se facea greata. Nu stiu care-i legatura....
Chiar radea anestezista de mine, aveam urme de la costum.
Am inotat chiar foarte mult. Si in mare si in piscina.
Cum intram in apa marii mi se desunflau picioarele.
Eu zic sa mergi si sa vezi cum te simti.
Daca nu faci excese...o sa fie bine.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Alexandra
Ana_m spune:
Si eu stau la 10 min de mare ( cu masina) si aveam aceasi dilema. Am intrebat si mi s-a zis ca da , fara probleme o viata normala ca inainte. E intr-adevar riscul sa apara pete pe fata , dar pune o crema cu factor mare. E adevarat caci si acum am temeri sa intru inapa , din obisnuinta ca e rece si sa nu ma racesc. Dar azi am de gand sa intru in apa si sa fac o baie buna.
beatriced spune:
Salutare
Eu am stat la plaja chiar in sapt in care faceam 40 de saptamani si culmea am stat foarte mult in soare. Se zice ca ti se ridica tensiunea. Eu nu am avut nimic!... Si lui bebe i-a placut!
Adevarul ca mi-e imi place sa stau mult, defapt toata chestia este sa nu exagerezi ca pe urma te simti rau si trebuie avut grija!
Pupici
Mami de
Alex mancacios
beatrice
Bic spune:
Eu nu am auzit de contraindicatii. Trebuie sa-ti iei precautii adica sa te dai cu crema, sa ai grija sa nu de dezhidratezi si in general sa-ti fie bine. Daca simti ca te prajesti, nu e bine. Dar nu e bine sa te preajesti nici macar cind nu esti
, d-apai acum.
Eu abia m-am intors din vacanta in Romania unde am tras si o tura la mare. Am stat la soare cit am simtit ca e bine, cum simteam ca ma ard, ma bagam la umbra. Dar cel mai placut a fost inotul. Orele in care ar fi bine sa eviti expunerea la soare sint 11-3, daca nu ma insel. Oricum, ultravioletele sint dimineata de tot, parca 7-8 si seara, 7-8.
Aici stau la soare pe acelasi principiu: cit imi e bine si cu crema. Chiar ieri am fost la plaja si a fost foarte placut. Spre stupoarea mea, doctorita mea care de obicei e foaaarte precauta, mi-a spus ca pot sa continui sa inot in ocean, desi are ...14 C de cele mai multe ori. Inca nu m-am incumetat vara asta, poate daca se face ceva mai calda apa. In Romania apa avea 18-20 C... mniam, o adevarata placere.
DPN 31.10.05 
Kittycat spune:
Evident ca poti sa stai la plaja; ba mai mult, baia in mare si mai ales inotul este f indicat pt gravidutze. In ceea ce priveste orele la care nu ai voie sa stai la soare, sunt aceleasi ca pt toata lumea, adica de pe la ora 11 pana in jur de 4. Eu am fost la mare cand eram
de 2 ori cate o saptamana, ultima data cand eram prin luna a 7-a si m-am simtit excelent.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)