Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
am uitat sa ne laudam. a fost el concediul cum a fost, dar noi ne-am mai imbogatit cu ceva dintuci, asa ca avem 6 acum si nu stiu de ce mi se pare ca vor sa apara si premolarii...
philip&andreea
roxana1974 spune:
Ola fetelor.
Am luat o pauza buna de Internet.La job nu stiu daca v-am mai spus, dar ecranul computerului e fix in nasul sefei mele (ea e o tipa super, dar cand e treaba multa nu pot sa stau cu nesimtire pe site-uri care nu au legatura cu slujba).
Nicole, imi pare rau pentru pierderea mamei tale, abia acum am intrat si am citit tot ce ati scris. Curaj si fii tare. Stiu ca e greu, o sa fie mult timp de acum inainte, dorul nu trece niciodata, dar devii tu mai puternic. E bine ca micuta ta reuseste sa te linisteasca, e o comoara mica :).
Fetelor, tre' sa va intreb ceva: ii bai mare ca pustiul meu care face maine 1 an implinit! nu se ridica singur in funduletz? Io zic ca e superlenesh, ca dealtfel face tot soiul de alte kestii, umbla (tinut de maini e drept, dar vrea s-o faca si incepe si sa-si tina echilibrul singur) de zis zice ca toti copiii, insa ma enerveaza ca nu se ridica singur in fund. Voi ce ziceti? Mai e cineva asa? Plizz?
Intre timp am vazut pozne noi cu bb-ii. Pe Philip nu l-am laudat inca asa ca tre' sa zic complimente :)) balaiul e tare dulce!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Christel spune:
Astazi am fost la controlul de 11 luni, am crezut ca ne face si vaccinul, dar am scapat, azis ca i-l face in august, dupa ce implineste 1 anisor.
Are 9,700kg si 74 cm. Ne-a zis de zymafluor sa-i dam pana in iulie, apoi in august pauza, apoi din septembrie ne da altceva.
Dar am uitat sa intreb daca si la Andreea (3,3 ani)trebuie sa iau o pauza la zymafluor sau ii dau in continuare, voi mamici cu copilasi mai marisori, ce stiti?
Andreea, nici Diana nu mai doarme decat intr-o singura repriza la pranz, cam doua ore, dupa care abia la 9 seara.
naomi_ioana spune:
Buna si de la noi
Astazi Naomi face 11luni,iar luna viitoare cand face anisoru vom fi in Ro.
La 11 luni are 72,9cm si 8850;ieri s-a ridicat pt prima data in picioarefara sa fie ajutata de nimic/nimeni...mi-au dat lacrimile de bucurie
Maine vom zbura spre Romania asa ca ne luam ramas bun si sa ne "revedem" cu bine
Urez la toti Bb care fac anisoru(nu cred ca voi avea acces la net)MULTA SANATATE<SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA ADUCETI LA PARINTI NUMAI BUCURI,
Simona R. spune:
Buna ziua!!!
Scriu repede ca nu ma lasa David...noi suntem bine,dar am avut calculatorul stricat,atat de stricat ca a trebuit sa luam altul.Am de citit o gramada de capitole...dar o sa recuperez.
Nu stiu daca a observat cineva ca am disparut dar eu mi-am zis sa scriu .As avea atat de multe sa va spun....
http://community.webshots.com/user/simonarida
Dorsilia spune:
Multa sanatate puiuti si mamici de puiuti!
S-ar putea ca o vreme buna sa nu mai apuc sa intru pe net, azi o sa plec cu Danut si s-ar putea ca doar pana dupa masa sa mai citesc si postez pe aici....pentru multa vreme. S-ar putea sa asistati la un al doilea divort in grupuletul nostru. Pentru ca eu una nu ma vad in stare sa mai suport. Nu zic mai multe pentru ca incerc sa-mi mentin echilibrul si sa fiu apta pentru Danut, si sa nu-mi macin sanatatea, tot pentru ca am nevoie de ea pentru a-l creste pe puiut. Sunt oricum tandari pe interior , sufleteste. "Arama pe fata" si-o da pana la urma fiecare, inclusiv cei de la care nu te astepti intr-o mie de ani. Asta este...va multumesc pentru tot ce am impartasit impreuna aici de mai bine de un an, a insemnat mult pentru mine sa am un suport si sa am cu cine discuta, sa simt caldura, imbold cand a fost cazul, incurajare si chiar trasul de urechi si bata au fost nimerite cateodata ... Tineti-mi pumnii, am nevoie de asta acum.
Acum, in alta ordine de idei, stiu relatia fontanele-soare si in general ca soarele ajuta, in combinatie cu vitamina D, insa eu pana acum nu l-am scos pe Danut afara decat cu sepcuta, palarioara, bascuta, de cand a a dat caldura.... e nevoie sa-l las cu caputul descoperit la soare ?
please raspundeti-mi cat puteti de repede
lia
Dorsilia spune:
http://community.webshots.com/photo/353066049/375325328xctthc
oare puteti vizualiza poza asta? ieri i-am facut-o
el e tot ce am pe pamantul asta
vrabiuta spune:
lia - fii tare, pentru tine si pentru danut. pupici de la noi
in privinta soarelui, e suficient daca il scoti la maneca scurta si cu pantaloni scurti. conteaza sa fie expusa pielea, cateva ore pe saptamana.
andreea - LA MULTI ANI! cu o mica intarziere. de ziua mea am petrecut la ai mei, o mini-petrecere, ca a doua zi am plecat la o nunta in partea cealalta a tarii. pupici de la noi.
philip - noi deocamdata abia am trecut de la 3 reprize de somn la 2. asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau, dar o sa urmaresc cu mare interes raspunsurile fetelor.
o zi frumoasa sa aveti.
foto
vrabiuta spune:
lia - am vazut poza!!! danut e frumos foc!!! si are niste obrajori numai buni de pupat
foto
roxanaz spune:
buna dimineatza.
Serban, LA MULTI ANI!!!! sa traiesti vesel, sanatos si fericit!!!! sa va traisca tizo, si sa va aduca numai bucurii!!!
Lia da ce s-a intimplat maica? hai fii cuminte...se poa'??? nu inteleg de ce vrei sa lasi copilul cu capul gol, este complet interzis. daca te referi la sintetizarea de vitamina D nu are nici o legtura, ca doar are piele descoperita.
wow Carmen sumamed??? da de ce?
Simona R, am vazut noi ca lipsiti...am zis ca v-ati mutat pe plaja
o zi frumoasa tuturor!