Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
intrebare: ati auzit de copii care sa vomite de la banana? ca ilinca mea, bine, are rosu-n git, dar vomita numai seara dupa ce-i dau fructele, printre care si banana...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ANDREEABANICA spune:
Am promis si am reusit sa pun poze noi,din we,de la tara.
Albumul "Alexia 10-11 luni"
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
philip spune:
o parte din poze daca aveti chef sa le vedeti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/d4eb
philip&andreea
philip spune:
ei, acum ca am recuperat nu mai am cu cine vorbi. ce-i cu linistea asta pe aici, ca ma indoiesc ca iesiti pe afara daca sunt calduri naprasnice. noi am iesit dimineata la 8 ca sa fim siguri ca nu ratam plimbarea pe ziua de azi. pupi a adormit tot cu mine langa patut, s-a trezit dupa 40 de minute si a trebuit sa stau iar acolo pana a adormit din nou. apoi l-am trezit eu dupa ce dormise mai mult de ora, sa vad daca functioneaza asa sa-l fac sa doarma si dupa-amiaza. daca nu, am sa incerc sa-i aman somnul de dimineata desi stiou ca va fi infiorator de greu) si sa-l las doar cu un somnic.
de la kim nici un semn...
philip&andreea
carmenp spune:
Am vazut pozele cu Alexia, , initial am crezut ca ai pus tu la poze rama verde
Pupam si calaretu`, mama, da` ce v-ati plimbat!!
Noi am fost la doctor, Ilinca mai are inca rosu`n git dar nu foarte tare, nici dr nu-si explica febra, ne-a schimbat tratamentul da` bashca nu se gaseste medicamentul in oras (sumamed)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
amironeanu spune:
Buna seara!
Si eu am vazut poze frumoase, cu Alexandra (superbe si pozele, dar mai ales fotomodelul), cu Alexia si Philip plimbaretul.
Pupacim copii bolnaviori, Ilinca si Tudor
Vrabiuta, bine ai revenit! Am spus ca dam un bairam virtual de ziua noastra, dar ai lipsit la apel La multi ani!
Daria, Stefi la 10 luni are 9,8 kg si este destul de bolfoasa.
Andreea (philip), Stefi are mai bine de doua luni cu un singur somn, dimineata, 2 ore intre 11-15 (depinde cand se trezeste dimineata). Azi, de ex., s-a trezit la 8:30, a mai dormit de la 11 la 13 si atat. Este adevarat ca am avut un pic de scandal dupa baie, dar in schimb a picat lata, in max 10 minute a adormit. Mie imi convine asa, nu ma chinui seara sa o adorm.
Roxana, naspa faza cu inundatul, important este ca faci haz de necaz.
Cristalina, si Stefi este alergica la soare, ea se face rosie si se umfla in portiunile respective. Drept urmare, inainte de a pleca la plimbare ii fac "masaj" cu crema de soare.
Lia, inchisul fontanelei are legatura cu calciul, iar fixatul calciului are legatura cu soarele.
Azi am fost la verisorul ei de 6 ani. Ce s-a mai distrat Stefi! Il urmarea prin toata casa, vorbea cu el, se juca cu masinutele lui. Dar de maine mai vine o verisoara de 4 ani, cred ca va fi fascinata si de ea.
Ma duc la treaba, o seara calma sa aveti!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
mey, de cate ori mai dorm copilasii vostri ziua? am inteles ca puiul lui roxy, zana andreii si parca si prichindelul mitzurei au trecut la un singur somn. ceilalti? ma gandesc ca poate de aia face pupi figuri dupa-amiaza, nu mai vrea decat un somnic. dar daca ar fi asa, cum de, atunci cand adoarme, parca e muscat de musca si trebuie sa-l trezesc. mmmm. fetele care ati facuit tranzitia la un somn, sfaturi?
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
baiiii , cat sunt de bestiale pozele cu Alexia la geamul verde ..mamaaaa!superbe ....si ultimele in care rade ..frumos copil !!!sa va traiasca !!!
si l-am vazut si pe Philip ...aia in magazinul de incaltaminte ..mi-a facut o pofta de shopping ...si ce familie frumoasa sunteti ..imi pare rau ca in concediu nu a fost asa cum v-ati asteptat
Andreea , sper sa se rezolve cat mai repede problema dormitului
multa sanatate copiilor bolnaviori
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
multumim de complimente, simona. si voi sunteti superbi. v-am admirat pozele de la mare, dar de suparare cu somnul lui pupi nu mai apuc sa laud pe nimeni. sorry. ei, las' ca imi revin eu. acum a adormit dupa 20 de minute d efrecus. dar daca se scoala, tre' sa fiu prezenta acolo, ca altfel...of, si ce copil bunut aveam eu.
va pupicesc
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
Andreea , imi pare rau ..eu nu-ti pot da sfaturi in acest sens ..deoarece Pufulescu inca doarme 17 ore /zi
pupi
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu