Bebelusi de iulie-august 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,
Sanatate la puiuti!

Botosica e plina de bube pe fata, obraji si nas, acolo unde bate soarele.
E alergica la soare! Daca ati mai auzit asa ceva...
(maxim 10 minute pe zi stam in soare, cat sa traversam strada sau printre copaci...chestii de genul asta!)
Are fontanela mare, dar cum sa se inchida daca nu o vede soarele deloc!?
La doftor inca n-am ajuns, dar ne da vitamina A unguent, stiu io...:)

Am reusit dupa lupte seculare sa ne luam masina si tare sunt bucuroasa (nu e acasa, am lasat-o la parinti sa se uite un mecanic la ea si sa-i dea cu vasilina pana reusim noi sa ne amintim ce am invatat la scoala de soferi acum multi ani, dar tot ma bucur...:))))
Oricum n-am timp de soferit acum ca avem niste proiecte de terminat...

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu...din necunoastere. au ramas cu idei....ca "ala" e tare, stu ei...in fine, asta e. cum mai e Tudor?
Daria, eu zic ca Giulia e ok la 8,9kg...ai vazut ca sunt chiar si baieti mai slabutzi ca ea. grasu mik cred ca are 10,5...ca nu l-am mai cintarit de mult. ()hahaha grasu mik, am ramas cu vorbele vechi).
Alina ce faci maica? ne amenintai ca de azi esti pe baricade...pai se poa'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Multumim de urari. La 10 luni Radu avea 9.300kg, nu stiu cat are acum dar s-a mai dolofanit.

Roxa, nu pot sa o pun sa varuiasca. Nu a fost vina ei, s-a spart un raport flexibil, asta e, se mai intampla (mi s-a intamplat si mie o data, noroc ca ap. de jos era abia cumparat si aia curatau peretii, sa-i varuiasca...). E o femeie de 70 ani, cu sotul paralizat... S-a chinuit saraca sa-si stranga apa din casa vreo 3 ore...

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Oricum, apartamentul nostru se numeste "Aqua Magic"...

O sa ne cumparam o barca, sa o avem la indemana

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihii barca de aia gonflabila, da cu motor, sa nu dati la vasle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Nicole- Condoleante pentru mama ta, stiu ce poate fi in sufletul tau- si eu am pierdut asta toamna un frate, avea numai 29 de ani si sufletul meu este inca o rana, asa ca te inteleg perfect-Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Fetele, nu mi-ati raspuns si mie unde ati facut gaurele pentru cercei la fetite, in Bucuresti ma intereseaza si fara dureri daca se poate.....

Noi astazi mergem la vaccinul de 11 luni o fi dureros oare?
In rest ne pregatim, ca mai avem putin si venim in tara la bunici, abia asteptam, nu am mai fost in tara de aproape 2 ani, asa ca dorul este mare.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

UFFFF, ce de copii bolnaviori ..ii pupacim si le dorim insanatosire grabnica ...
Luca are la 10 luni fix ..10.700g
Roxana , cum stati cu dintzocul ?
Vrabiutza , sunt superbe pozele ..iar de bebelina , ce sa mai vorbim ..
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

'neata si de la noi
eu inca citesc din urma si sunt abia pe la topicul 72, asa ca azi sper sa va dau gata, dar nu inteleg unde a disparut olivia, ce-i cu tatal ei???
ieri, micutul a adormit frumusel in patul lui, cu mine langa el, dar dupa-amiaza, desi l-am pus la 4 la nani a adormit la 6!!!si tot asa cu mine pazindu-l. aseara la fel. s-a trezit la 3 urland, l-am luat in pat cu noi si s-a trezit de-a binelea la 7 fara 20, desi el de obicei dormea 11 ore noaptea. acum nici macar 10...
asta e. sper sa gasim noi o rezolvare pana la urma.
multa sanatate copilusilor bolnavi si la multi ani sarbatoritilor zilei
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Danut cred ca are cam in jur de 11 kg, nu stiu exact la acusica 11 luni cat va face saptamana viitoare, dupe ce io fac 32 de ani. Nu l-am mai cantarit ca nu-l mai pot culca in cantarul de bebe, el se urca in fund si il calareste de zor de zici ca e calut cantarul ala. Oricum cred ca l-a descentrat de tot.

E bine ca papa carne Vrabiuta mica, macar stie ce e esential de acum...dar daca-i amesteci legumele cu carnita nu le papa? chiar asa in proportii cum ii place ei, adica multa carne si un pic legume

Cristalule, dar ce conteaza soarele pt fontanela? ca doar n-o duci cu capul descoperit pe afara, nu? Si noi ne plimbam pe alei unde-s pomi ca in soare nu-i place la Danut, il deranjeaza la ochisori, transpira,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lia - am incercat, simte legumele imediat. ia cateva lingurite si pe urma baga degetelul in gura si scoate mancarica pe care o studiaza, o intinde pe masa...

christel - la maternitatea spitalului cfr 2 se fac gaurele cu pistolul. nu stiu daca fac si bebelusilor mai mari, mie mi-au propus sa ii faca gaurele a doua zi dupa ce am nascut dar atunci nu am fost de acord pentru ca mi s-a parut prea mica. daca nu gasesti in alta parte, poti sa treci pe-acolo si sa intrebi o asistenta.

in privinta vitaminei d si a rahitismului, am gasit un articol care mi s-a parut foarte interesant, in urma caruia am decis sa nu ma mai stresez cu cate picaturi de vigantol a inghitit copilul... articolul e aici:
http://kellymom.com/nutrition/vitamins/vitamin-d.html

foto

Mergi la inceput