Bebelusi de iulie-august 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu uf...a mai facut febra acum Tudor? ospamox cu amoksiclav si cu augmentin sunt aceleasi lucruri. adica amoxcilina, in unele cazuri amestecata cu acid clavulanic (mareste puterea antibiotica prin impiedicarea formarii formei inactive a amoxicilinei). deci orice ii dai tot aia e, numai sa fie aceeasi concentratie. mai da de unde atitea infectii repiratorii acum? hm....cred ca se pune de o noua epidemie.
Tizo aarrrgghhh....baad karma cu apa asta! mama ei de vecina....ce pisici?? macar i-ati zis sa vina sa va varuiasca??
tre sa fuug....ca cineva imi fura mouse-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Lia, de ce nu opresti interfonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neazta la amiaza !

Mitzura - sanatate lui Tudor !!!

Lia - io am interfonul inchis de vreo 2 luni din aceleasi motive. Cine vrea sa urce, sa de-a telefon :)

Despre rahitism ce sa va zic, ati vazut-o pe goanga in costum de baie cum arata ... si noi suntem pe Vigantol 4 picaturi si in plus 10 ml sirop cu Calciu - nu stiu denumirea produsului ... sincer sunt ingrozita.

Cate kg au bb-ii vostri de 10 luni / 11 luni ???
Noi avem 8.900 :(

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Daria, a mea avea 10 luni si 3 sapt. 8000 kg..nu stiu de unde a pus in ultimile 2-3 sapt ca in afara de lapte si apa am stat f prost la capitolul solide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Mitzura, de dimineata m-am gindit la voi, imi pare rau ca ati ajuns la spital, dar, parerea mea sa nu mergi pe o suta de miini ci mai bine mergi cu el la pediatrul care se ocupa de voi de obicei; cred ca de la vintul de afara a racit, plus temperaturile astea care variaza iar lor cit le trebuie?! Febra de la git a facut-o, in mod sigur. Mai toti copiii prezinta forme de rahitism, dar tot pediatrul iti va spune cum sa procedati, poate iti prescrie schema (asta e, io sunt cu schemele!) cu calciu si D injectabil, nu te speria!
Ilinca a facut si ea febra pe la 4 dimineata, dar a scazut cu nurofen, dupa amiaza mergem la doctor, sunt oarecum ingrijorata pentru ca ar fi trebuit sa se amelioreze problema cu gitul de la tratamentul pe care il are si totusi ea face febra in continuare si nici nu maninca, sper sa nu se fi agravat prea tare. Am oroare sa nu-i prescrie vreun antibiotic si sa-mi faca din nou reactii adverse. Vom vedea. Pupam bolnaviorii, ufuf!!
na ca nu m-am visat la mare, dar m-am visat studenta pe la chefuri, ntz ntz, ce-o fi asta? lucreaza subconstientu`??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

al nostru nu se poate opri....decat daca-mi bag pumnu-l el cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, nu va suparati pe noi ca nu am mai intrat, dar am fost mai mult plecate... tare-i bine la bunici. bebelina se da afara in leagan, jumuleste florile din gradina, "alearga" tinuta de manute dupa cei doi motani... are treburi de rezolvat cat e ziulica de lunga.
avem 7 dintisori, iese in cateva zile si nr 8. vorbim intr-una mama, tata, baba, veve, mamba si alte combinatii. spune "amam" la catei si da din burtica de parca ar fi in sa atunci cand vede sau aude un cal.
de mancat nu mancam mai nimic in afara de lapticul lui mami. fructe nu, cereale nu, piure de legume nu... doar carne daca s-ar putea. la ea face gurita mare mare si papa oricat. la celelalte ia o lingurita, doua, dupa care intoarce capul si strange gurita. mai nou incercam cu "soldatei", se mai joaca, mai papa... dar cu greutatea suntem inca in grafice.
o sa citim din urma daca reusim...
am pus pozici noi.
pupici la bebici si mamici

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Daria,Cristian are la 11 luni 11 kg.
Pupici

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A dormit vreo doua ore jumate si s-a trezit din nou cu febra (38,5). Am reusit sa i-o scad cu nurofen, si acum parca e mai bine, a papat si niste supica de pui, ca nu mai mancase de azi dimineata. Sper sa nu mai vina inca un val de febra, dar cred ca sper degeaba. E tare greu sa-l vad asa moale si fara vlaga de la febra, cand il stiu ce zburdalnic e in realitate.

Roxi, am vazut si eu pe net, pe prospecte, ca cele trei antibiotice sunt acelasi lucru. Oare de ce atunci se sperie lumea cand zic Augmentin si zic ca-i puternic? Are intr-adevar concentratie ceva mai mare...dar asta nu justifica.

Cat despre rahitism, eu nu sunt convinsa ca chiar are. Ca am mai citit si nu regasesc la el semnele. Oricum mergem la mare si luam vigantol.

Pupam si noi pe Ilinca, sa nu mai fie bolnavioara!

Multumesc de urari si de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

nicole - condoleante. cand a murit bunica, cea care mi-a fost apropiata ca o mama, a fost ingrozitor. dar cred ca nu mi-a fost nici pe departe cat iti e tie de greu. dar o ai pe puiuta mica, sa iti dea puterea sa treci peste asta... ai grija de tine. si sa stii ca noi suntem cu sufletul langa sufletul tau.

mitzura - si alexandra a facu febra mare cand am fost la bunici, a tinut-o doua zile la rand... frigea, iar eu simteam ca lesin langa ea. pediatra, pe care am sunat-o, mi-a spus calma ca poate sa tina si 5 zile si sa i-o scad cu paracetamol supozitoare / panadol / novocalmin. nu avea nimic, nu mucisori, nu rosu in gat, nu ochisori iritati, nu gingii umflate... si a trecut asa cum a venit, brusc, fara antibiotic. pupici multi lui tudor, sa se faca bine repede!

foto

Mergi la inceput