Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
BLUE ANGEL spune:
'Neata!!!
LA MULTI ANI SERBANICA !!!!sanatate si noroc in viata
aolueuuuuu ...alt copil frumos ...ce ochi superbi poate sa aiba ...
si ce obrajori buni de pupacit ...
Lia , papusa ..in astfel de cazuri sfaturile sunt vorbe-n vant ..dar noi suntem alaturi de tine si te pupam dulce ..hai ca o sa fie bine !!
si eu cand il scot pe Luca afara ..ii pun ceva pe cap ..si daca e soare rau si transpira ..mergem mai la umbra si ii scot ce are pe cap
Simo, eu am observat ca lipsiti ..chiar am fost la mare si ma intrebam cum sa dau de tine ..dar las' ca venim curand iar...
o zi faina
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
cristalina spune:
neata!
Scriu repede (ca de obicei...:))) ca's cu gandacu' de gat...
Mandra are inca 2 reprize de somn si acusica face un an...
Doarme afara in carutz de cand se stie...si mai doarme tura de dupa-amiaza in casa...Aia de afara e de juma de ora numa...dar nu o rateaza indiferent de ora la acre se trezeste...:)))
Eu ii pun ceva pe cap la soare, dar nu prea stam pe la soare...Insa daca sta in maneca scurta si pantaloni scurti nu pateste nimic prin alte parti...numa' pe fata ii apar bube...
I-am luat crema de soare, dar s-a imbubosat imediat, inainte sa apuc sa o folosesc...
Gata ca s-a suparat...:)
O zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
rain spune:
SERBAN, LA MULTI ANI pui scump, sa cresti mare, sa fii sanatos, si sa le aduci parintilor numai bucurii si impliniri!
Roxana, sa va traiasca minunea si ...petrecere frumoasa!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
eu am luat o crema de la Photoderm care s-a dovedit ffff eficenta ...
cand am fost la mare pe puf nu l-a prins deloc soarele ..iar un baietel care era dat cu Nivea s-a inrosit tot ..acum depinde si de pielea fiecaruia
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:
SERBAN !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Marina spune:
Serban , LA MULTI ANI! Sa fi sanatos si fericit1
Lia nu o lua asa in tragic...viatza nu e usoara si un copil te poate innebuni. Nu lua o decizie radicala la nervi si plina de stres. In plus o parte din stres ti-l provoci singurica pt ca esti mult prea exigenta. De ce nu lasi copilul cate o ora cu taica'su si sa iesi undeva? il parchezi in bratele lui si te cari ca nu pateste nimic niciunul. Macar o plimbare in parc sau visat pe o banca sa te mai destinzi.
Nicole, abia acum am aflat...imi pare rau de mama ta, sunt convinsa ca o sa aiba in continuare grija de voi din Rai!
amironeanu spune:
LA MULTI ANI SERBAN! Sa fi sanatos, sa cresti mare, frumos si destept!
Lia, Danut este un scump, mie imi place mai mult poza urmatoare in care rade. Iar de soare, eu nu m-am referit la capul gol, stiu ca nu este bine sa stea cu capul gol la soare, picioarele si mainile sa le prinda un pic soarele, doar. Bun, chestia cu ceva pe cap trebuie sa o mai explic Stefaniei care nu suporta nimic pe cap, deja am pierdut 2 palarioare pe care le-a aruncat pe jos si eu nu am fost pe faza . Nici macar parasolarul de la carut nu-l suporta, il trage peste picioare. Asa ca ne plimbam mai mult pe la umbra. Cat despre cealalta problema, suntem alaturi de tine si nu uita, cat mai multa comunicare! Eu am avut in casnicie 2 momente mai dificile, de fiecare data din lipsa de comunicare (ca de iubit ne adoram unul pe celalat), acum ne-am invatat minte amandoi si vorbim mult, mult mai mult. A, si cand vine vorba de stat cu Stefi nu-l intreb daca este obosit sau nu, i-o pun in brate si il trimit la plimbare, iar eu imi termin treaba. Oricum, va urez vacanta placuta si numai bine la amandoi!
Simona, bine ai revenit! Eu credeam ca v-ati saturat de mare si ati plecat la munte
Anca, drum bun, sa va intoarceti cu bine si Naomi
Christel, cum este cu 2 fetite asa mici? Banuiesc ca nu ai ajutor acolo, nu? Sa ne povestesti si despre Andreea, nu numai despre Diana.
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Lia - suntem alaturi de tine !!! Eu cred ca toti avem suisuri si coborasuri, nu te lasa dusa de val si nervi !!! Poate va fi mai bine dupa ce reveniti de la parinti !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
roxana1974 spune:
Ola fretelor. Multumesc de urari! Urez si eu la multi ani si multa sanatate bbilor care fac lunisoarele, Naomi sa cresti mare si frumoasa!
Fetelor cine-mi zice si mie sa a linisteasca la comentariul pus la pagina anterioara?
Lia, am avut si eu pana acum 3 momente in care m-am certat rau, dar rau de tot cu Victor, sotul meu. Chiar saptamana trecuta ne-am certat una buna, ce a fost la gura mea nu pot sa descriu si la final seara am hotarat ca ma despart de el...focuri de-asta sunt si or sa mai fie, barbatii sunt o specie aparte, ei nu constientizeaza cat e de greu pentru o mama, acum, mai ales la varsta pe care o au copiii nostri. Eu nu mai sunt atat de perfectionista, am fost dar m-am consumat prea tare. Ah si da, i-am pus copilul in brate si m-am dus la sala, m-am dus la shopping, m-am dus la film etc! Sambata si Duminica e traditie, ies doar ei 2 afara, n-au ce sa pateasca rau, iar eu stau acasa si imi fac masca, manichiura, imi coafez parul, citesc, stau la computer, fac ce vreau eu! Le si spun, iesiti si nu veniti decat la ora h cand Serban tre sa bea suc sau sa pape. Am 3 sau 4 ore LIBERE!!!! Te rog gandeste-te mai bine, la rece. Sunt sigura ca daca pleci acum de acasa cu bb-le, sau pleaca sotul tau o vreme, o sa a dati seama ca se poate sa mai incercati, o sa reveniti si o sa incercati sa rezolvati problema. Sunt sigura.
Aveti grija si curaj!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
alunelsialbinutza spune:
Pupici si de la noi pe ziua asta.
Roxanaz nu ma certa, ca nu mai dispar, dar am avut ieri o zi...
Fetelor, Bradut are 7 incisivi si 1 MOLAR!!!!!
Era super marait saracutul luni si cand l-am cautat la dinti am ramas socata. Bineanteles ca m-am facut de kk si am sunat-o pe doctora, care a ras de mine si mi-a sugerat sa nu incerc sa i-l imping la loc, ca nu se poate... odata iesit asta este. Cam devreme saracutul si asta de bine ce faceam misto de el ca baga jucariile numai la masele si ii ziceam ca poate ii iese direct cea de minte.
Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)
poze Bradut