Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
iully spune:
Buna.
Roxana,eu nu cred ca e o problema ca nu se ridica singur in fundulet inca.Si eu am avut aceleasi temeri ca si tine.Cristian mergea tinut de manute,se ridica la marginea patului dar nu statea deloc in patru labute si nu se ridica in fundulet singur.Am intrebat pe alte mamici in jurul meu dar dadeau din cap...ce era sa inteleg din asta?Una chiar m-a speriat spunandu-mi ca fetita ei de aceeasi varsta sta de mult in fundulet.Acum 2 sapt a inceput incet,incet sa stea in patru labute,facea cate o miscare si in nas..dar usor,usor si-a dat drumul si acum se ridica si singur in fundulet.Cristian are acum 11 luni.
Eu zic sa mai astepti sa vezi cum evolueaza dar ca sa te linistesti poti intreba pediatrul.Iti doresc multa rabdare si sper ca in curand sa auzim vestea ca sta in fundulet.
La Multi Ani,Serban.Sa fii sanatos si o bucurie pt parinti.
Pupici
Iuliana si Cristian
mamica_iulie_august spune:
mamici si pitici, uitati aici continuarea:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51647
Adema spune:
Serbanel, La muuuuuuuuuuuulti ani! Sa cresti voinic, sanatos si norocos!
Blue Angel, am vazut si revazut pozele voastre din Mamaia.Sunt foarte frumoase!E Luca o bomboana!
Lia, nu te pripi! Gandeste-te de 1000 de ori inainte de a trage linie! Danut e un scump! Smotoceste-l si pupaceste-l si din partea mea!
Noi ieri am fost la control la Buc. la homeopat.Am primit urmatoarea serie de remedii.Dr. a fost incantata de cat de bine i se potriveste tratamentul!L-a si pipait peste tot (la baza e pediatra) si Codrut e super-ok din toate punctele de vedere.Mi-a scos din cap si ca e prea gras.De fapt, am vazut ca si bebeii vostri sunt durdulii.
Seara insa nu mai stiu ce sa ii dau de mancare inainte de lapte.In fiecare seara cascaval sau Almette??Voi ce mai faceti? Papanasi fierti a facut cineva?Stiti reteta??
Pt. azi la pranz am facut dovlecel umplut cu orez.Sper sa pape.
Nu se apuca nimeni de albumul copilasilor de 1 an?! Eu nu am internet prin cablu; sunt pe dial-up si nu pot sta mult conectata.
Pako, pe unde mai esti?
Adema&Codrut
ANDREEABANICA spune:
SERBAN si NAOMI IOANA,sa cresteti mari,sanatosi si norocosi.
Multumim de aprecieri,am stiut eu ca o sa va placa pozele de la geam.
Lia,indiferent de decizia ta noi vom fi langa tine.Tine-te tare pentru Danut,dar gandeste-te ca e bine totusi sa creasca si cu un tatic langa el.Poate sunt doar nervii prea intinsi.Decat sa pleci doar tu,mai bine plecati toti trei,la mare sau la munte,un pic de schimbare,ceva,nu stiu,zic si eu...lui Danut,o mandrete de baiat.
Sa va spun si eu despre somnul nostru,of,of,e greu.Alexia in 10 luni a dormit toata noaptea de vreo trei ori.Peste noapte se trezeste de doua ori,cand urla fiindca nu vrea biberonul(pe care ziua il rade),vrea doar san,si-i dau ce sa fac.Eu as vrea sa o intarc,dar zau ca nu stiu cum sa procedez noaptea,daca a trecut cineva prin asta si are vreo solutie.Plisssss.
Ziua doarme doar o tura de pe la 12 pana la 14.30-15,in cazul in care doarme mai putin mai trege un somnic de 30 de minute la plimbarea de seara.
Cam asta e.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Dorsilia spune:
Multumesc fetelor, pt complimentele aduse puiului meu. Il smotocesc toata ziua si-l pup si el rade de fiecare data, ma mir ca nu-l enervez cu atata pupaceala. ii place tare mult sa ne jucam, mai nou ma ascund prin casa si el se uita dupa mine, vine in 4 labute sa ma caute (inca e nesigur dar a capapat ceva mai mult curaj si incearca mai des) cand are chef sau sta pe podea si se uita si rade in hohote cand scot capul de dupa fotoliu sau dulap.
Sa stiti ca da, e vorba si de nervi intinsi si de oboseala, eu stau zi si noapte cu Danut, el nu trage chiulul ci lucreaza si el, dar la capitolul comunicare suntem la pamant, eu vorbesc, eu aud. Uita de la mana pana la gura ce-i spun, se enerveaza repede, de parca eu ar trebui sa joc pe sarma. Nu putem merge in concediu nicaieri, avem apartamentul in renovare, plus ca nu are decat 2 saptamani de concediu, e stalp de firma, deh. Nici el nu are activitati recreative nici eu. Mergem la cumparaturi si atat. Mai avem musafiri, dar, da, suntem cam obositi. Numai Danut ne face sa zambim. Dar numai el ne mai leaga. Si eu nu-s de conceptie sa stau cu sotul ancorata in copil sau datorita lui. Cred ca-i datorez copilasului meu mai mult decat un surogat de familie. Mai tarziu o sa-si dea seama ca nu mai e nimic intre mine si taica-su