Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta71 spune:
Laurici imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat. Incearca sa fii tare si sa treci peste acest mare necaz.
Gogosar eu am facut stimulare cu Clostylbegit 2 tb/zi, intre zilele 2-6 ale CM, timp de mai multe luni fara intrerupere.
irinacodrina spune:
Doamne, Laurici..... acum am intrat si eu pe DC..... si ce veste oribila....nici nu stiu ce as putea sa iti spun sa iti alin durerea.... imi pare tare rau
Vad ca toate fetele sunt cazute in butoi.... of ce trista e viata
Laura Ioana spune:
Acuma' ma trezesc si eu sa-mi amintesc o stire tv care zicea ca luna iunie este ff propice la facut
si mai ales cand e luna in crestere, spre luna plina (cand e luna noua nu e bun). Asa ca fetelor dati
si puneti-va pe
si spor la 
Laura
MirelaV spune:
quote:
Originally posted by miki iris
Buna fetelor dragalase!
Am si eu 2 intrebari la voi:
1: in cat timp se elimina pregnylul di organism?
2: E normal ca la 2 zile dupa pregnyl sa ma doara ovarele?(ovulatia a fost acum 2 zile)
Multumesc.
1. ce doza de pregnyl?
2. e normal k dupa ovulatie sa apara dureri
MirelaVpupicei pe burticei
annaa spune:
Laurici imi pare tare rau 

.
Eu de doua saptamani nu am mai putut intra pe net, si aseara cand am intrat m-am bucurat enorm, si pana am adormit m-am tot gandit la reusita ta si parca crestea si increderea in mine 
Ma
sa ai curaj si incredere ca vei reusi, si sigur se va intampla.

Ana
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetilii?
Sper ca azi vom fi cu toate mai optimiste decat ieri, ca asa trebuie, ca asa am zis eu, cum vreti.
Uitati de la mine un
, ca sa vedeti ce bine dispusa sunt.
Hai ca ma duc sa bag ceva munka si revin.
MirelaV spune:
buna dimineata. ma apuc si eu de treaba. vroiam sa va salut si sa va urez o zi frumoasa.'
o galeata de optimism gasesc de inchiriat?
pup
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dimineata dragutele mele fete.
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri.M-am hotarat.O sa iau, cu tot riscul.Asta e , pentru bebe, facem orice nu?
dar voi lua de luna viitoare pentru ca: Trebuia sa le iau de azi, iar peste cateva zile al meu sot pleaca intr-o delegatie exact in perioada de prestatii.Si cum nu vreau decat cu el sa prestez
, il astept sa vina si fac stimularea luna viitoare, ca dupa aia plec la mare...si am eu grija acolo......
Si eu sunt azi intr-o stare mai buna.....de fapt si vremea este.
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
dana p. spune:
Salutare fetele!!
Ce mai faceti?Ati iesit din butoi, ca eu ma straduiesc sa ies din el?
Ma intorc la munca , ca am la treaba

fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas