Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 10
papadie spune:
laurici ma bag si io ca musca...ai facut dozari de progesteron sa vezi cum stai? eu am rezolvat pur si simplu cu Utrogestan. caderi de progesteron in sapt 6 si 9... cu tot cu utrogestan si tot am singert dar am avut noroc sa fie linga sacul embrionar.
hai fetelor ca taras, grabish, mai usor, mai greu da se poate!!!
se poate fetelor, nu disperati. cuvintul de ordine e: RELAXARE!
pe cuvintul meu ca se intimpla cind nu te gandesti, cand nu te astepti.
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
gogosar spune:
Da draguta mea...dar sigur nu e ea.Sora mea nu se gandeste deocamdata la copii, ea invata acum.
pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
miki iris spune:
Buna fetelor dragalase!
Am si eu 2 intrebari la voi:
1: in cat timp se elimina pregnylul di organism?
2: E normal ca la 2 zile dupa pregnyl sa ma doara ovarele?(ovulatia a fost acum 2 zile)
Multumesc.
Catrinel_17 spune:
gogosar, bafta la invatat sorei tale! daca are chef, poate iesim odata la o cafea!
pupici
_
I just got lost in thought. It was unfamiliar territory. ;-)
Chi spune:
Laurici, imi pare sincer rau.
Chiar nu m-am asteptat.
Valentina, sunt experta in discutii de acest fel cu sotul meu, de imi vine uneori sa-l strang de gat!
Strang din dinti si imi impun sa fiu calma caci vreau copilul MEU !
ardit spune:
buna fetele
lauriciu mama, ma doare sa stiu prin ce treci pui, acum am citit..
sa va povestesc ca si eu am niste zile de kk-at? ma suportati? dupa ce ca se intampla tot felul de probleme naspa la servici, astazi a trebuit sa eutanasiez catelusa mascota a firmei, este de 10 ani ca si mine in firma asta, era batrana si nu a auzit un tir care a calcat-o in curte, puteti sa-mi spuneti ca e un fleac, eu insa am vazut-o ca un semn de mare nenorocire asupra mea si asupra firmei, nu mai zic ca era o catelusa... ca un om
cat despre bb.. e cam in ceata
lauricipani spune:
papadie, mi-am facut dozarile de progesteron, in ziua 22 aveam 38 deci mult peste ce aveam eu si din aceiasi zi cate 4 Utrogestan/ zi intravaginal si Gravibinon injectat. Ce sa mai spun?

aaaaa, promit sa ma relaxez cat pot.
arditule, iubirea mea! cam ai dreptate in legatura cu anumite chestii. ce sa fac? unde sa ma duc sa ma rog sa-mi ierte Dumnezeu pacatele? nici nu stiu ce pacate am.....adica stiu dar... I am sorry pentru catzelusa ta, te pupa si Vera! si ea trece prin nishte faza de dambla mai ales ca ea a fost cu mine la ambele echo: la prima era fericita si la a doua era sa moara. Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Laura Ioana spune:
Lauriciule, nu am cuvinte sa-ti pot spune ce rau imi pare ca ai patit asa ceva. Nici nu stiu ce pot spune... Am scris o multime de fraze... si le tot sterg pt ca stiu ca nu te pot consola. Mult curaj! Si eu facusem gravibinon la sarcina de asta vara si a oprit embrionul mort in mine; a trebuit sa ma cureteze(era sarcina moarta de 4 saptamani, deci nu se elimina singura). Imi pare tare rau!
Laura
dandana spune:
laurici, stiu cum e 

eu tot la eco asta cu activitatea cardiaca m-am oprit
, adica atunci a inceput valul, mai fa una la eco mare, mai fa una cu nu-s ce doctor ca le vede bine, mai fa si un bhcg si inca unul, mai fa un eco dupa 3 zile, si iar la eco mare 
ai sa spui ca sunt nebuna dar pana la urma, din pierdere in pierdere tot va iesi bebita ta puternica, totul e sa nu te lase nervii si sa ai grija de instalatie 
gandeste-te ca sunt altele care nu raman si nu au ce pierde!
poate ca de data asta nu e de la implantare, e pur si simplu o problema genetica, poate...
uf, doamne, nu mai am chef de nimic!

suntem aici cu tine!
nicol78 spune:
Gogosarelsi eu am facut stimulare cu Ovamit cate 2 pastile pe zi, din ziua a 2-a pana in ziua a 6-a.Am fost la eco in ziua a 11-a unde a vazut ceva foliculi doar pe ovarul stang, dar eu am facut apoi in fiecare zi teste de ovulatie si ... negative. Si mie mi-e cam teama de ele(pastile), dar ce sa facem...
Laurici si Ardit
aveti grija de voi, sunt alturi de voi
Doamne ajuta !