Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 12
ardit spune:
buna fetele frumoase!!
io's mai bine azi, situatiunea ie naspa dar asta e, oricum e loc si de mai naspa daca ma gandesc bine, asa ca nu o fi chiar asa de rau, deductie.. logica, tot nu am renuntat la proiectul bb, doar ca e mai lent in perioada asta oricum: deabea astept sa aud rasete de copii in casa, asta e cea mai de pret chestie care ni se poate intampla fetele, nu? cu catelusa... am jelit-o de m-au vazut toti si nu stiau ce-i cu mine, ca eu de obicei sunt sobra, in continuare cred ca nu-i bine ce s-a intamplat, a fost inca un semn ca undeva in universul meu este un dezechilibru, catelusa asta trebuia sa moara de batranete, va spun eu, asa era scris in stele!
pup insistentamente fetele dulci ca au nevoie, asa pt sustinere de moral

lauricipani spune:
Buna gagici, inca n-am dat ortul popii dar nici mult nu mai am. Fizic sunt bine inca, astept sa se declanseze av spontan asa cum a cerut insistent medica mea.
ardit, io cred ca si la mine este un dezechilibru dar in universul general al meu!!! CE O FI OARE CU NOI?
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Relya spune:
arditutz frumos
ma bucur ca esti mai bine. Asa e ...intotdeauna e loc si de mai rau. Dar e la fel de adevarat ca " tot raul e spre bine " . Timpul le aseaza pe toate la locul lor ![]()
Laurici, imi pare tare, tare rau.![]()
toate fetele ...fara deosebire !
Relya
Anca Wish spune:
Laurici, sunt alaturi de tine si ma doare sufletul ca treci iar prin asta!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
AYSHA 2 spune:
Buna fetele, frumoasele !
Mai are cineva nevoie de optimism, ca mai am eu putin ? Abia peste 2 sapt, pe 1 iulie fac testul de sarcina, ca asa mi-a spus dr. cica la 2 sapt de la inseminare. Pana atunci sper, ca altceva nu am ce face ...Am intrebat o prietena cum s-a simtit pana i-a intarziat si a spus, culmea, ca nu asimtit nimic pana la 3 luni.Eu vreau sa simt tot,tot, din prima zi, sa ma satur![]()
Va pup pe toate, Aysha
lauricipani spune:
ANCULE, SAR'NA MULT!!!!!!! Bine ca am un cuvant bun de la fetele mele dragutze ca altfel..
AYSHA tinem pumnii stransi, sa fie cu noroc si sa iasa test pozitiv in 2 sapt de acum incolo.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
valentinag spune:
Sa mai scriu si io p'aci...
Laura imi pare rau,nici nu-mi inchipui cum poate fi,sa ramai de atitea ori si totusi sa nu mai fie pe parcurs,infiorator...
Aysha,tinem pumnii!
Luna asta nu fac nimic ca oricum nu am cu cine,musiu o sa fie plecat exact cind trebe sa prestam
l-am bagat iar pe brinca,om vedea...poate reusesc sa gasesc totusi luminita de la capatul tunelului...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
iube2001 spune:
Servus fetele!
Sunt o proaspata fosta gravidutza de la mamici ian-februarie
si am venit si eu la voi ! Marturisesc ca am urmarit-o pe Laurici
si asa v-am descoperit!
In momentul asta nu ma prea incadrez in spiritul aspirante optimiste dar ..........sper sa ma primiti si pe mine!
ufffffffffffff........
diana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;32/st/20060107/dt/7/k/f0b1/preg.png
Relya spune:
iube
, bine ai venit !
Sedere placuta si scurta aici la aspirante. Cat mai repede la mamici !

Relya
AYSHA 2 spune:
Va multumesc,fetelor, pentru "pumni" ![]()
Vale, tu ai incercat tratament medicamentos pt sotul tau? ca la al meu a avut ceva rezultate .
Aysha