Din nou despre un salar premiu pt. nastere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Poti sa imi spui si mie (noua) cui te-ai adresat cand ai facut cererea, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_78 spune:

quote:
Originally posted by scumpioara

Poti sa imi spui si mie (noua) cui te-ai adresat cand ai facut cererea, te rog?

Am luat legatura initial cu directorul economic care mi-a spus sa fac o cere in atentia directiunii. In cerere am specificat ca solicit acest drept in baza art. 51 lit.c din CCM la nivel national.
Mult succes!
Mariana si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Deci eu sunt un caz fericit. Am nascut in aprilie cel e al treilea copil si dupa o luna am primit un salariu de baza premui pentru ca asa scrie in contractul de munca. Eu lucrez intr-o multinationala si acolo vad ca se respecta legile. se face cerere catre director si se aproba, cam asta e procedura.

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Am luat legatura initial cu directorul economic care mi-a spus sa fac o cere in atentia directiunii. In cerere am specificat ca solicit acest drept in baza art. 51 lit.c din CCM la nivel national.
Mult succes!
Mariana si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by Claudelu

AM o nedumerire...poate solicita si tata acesti bani chit ca nu el e in CIC??
Eu l-am solicitat si nu au vrut sa mi-l dea

Poate,dar numai in cazul in care mama nu are servici.

eu al facut cererea la tati, nu mai am servici... si aia ne tot duc cu zaharelul, niste absolvente la ei la conta si la personal... care habar n-au pe ce lume traiesc. dar sper sa ii dau de cap...
raspunsul oficial de la ministerul muncii e ca tati are dreptul la acest salariu, in conditiile in care eu nu am servici.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Am si eu o nelamurire , este prima oara cand aud de acest salariu acordat pentru nastere........
Este valabil doar pentru bugetari sau pentru toata lumea,eu lucrez la o firma particulara,am si eu dreptul la acesti bani??
Ca tare bine ne-ar pride , se apropie botezul fetitei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Nu stie nimeni cum e cu CCM-ul asta?

Mergi la inceput

Mirrella si eu lucrez la o firma particulara si am primit salariul bonus. Depinde de la firma la firma.. Am o cunostinta care a cerut salariul bonus pt. nastere si au spus ca la ei la firma nu se acorda asa ceva, au spus ca stiu ca asa spune legea dar ei nu acorda acest bonus. Nu stiu daca este legal dar la noi din pacate nu se prea respecta legea...

Mariana si NIcole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by Mirrella

Nu stie nimeni cum e cu CCM-ul asta?

parcurge nitel vechiu subiect pe tema asta...

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62989...

sper sa te lamuresti

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

hop si eu cu o nelamurire.
daca am nascut in cic bb1 mai pot sa solicit acel salariu-prima de la serviciu, mie intrerupandu-mi-se contractul de munca, prin lege, in momentul intrarii in cic bb1? mentionez ca sunt angajata pe perioada nedeterminata.
desigur ca nici la prima nastere nu am solicitat acel salariu-prima, deci pot depune cerere pt ambele nasteri?

Mergi la inceput