Din nou despre un salar premiu pt. nastere
Raspunsuri - Pagina 4
Francesca-Anais spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Poate incasa tatal salariul daca mama sta in concediu?
Antonia
Daca mama nu este salariata,sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu de baza conf. Art.51 din CCM
naty_blondy spune:
fetelor am si eu o nelamurire...daca nu lucrez nicaieri,am inteles ca se da la nastere tot ceva in genul unei prime de nastere sau cam asa ceva...stie cineva despre ce este vorba????si daca e asa unde ar trebui sa ma adresez???????va multumesc anticipat
irina.c. spune:
quote:Ti se da de la primarie un ajutor pentru nastere,iar sotul tau are dreptul la salarul-premiu despre care se vorbeste la topic.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by naty_blondy
fetelor am si eu o nelamurire...daca nu lucrez nicaieri,am inteles ca se da la nastere tot ceva in genul unei prime de nastere sau cam asa ceva...stie cineva despre ce este vorba????si daca e asa unde ar trebui sa ma adresez???????va multumesc anticipatnaty_blondy
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
mamescu spune:
In cat timp se prescrie,caci eu am nascut in nov 2003.La munca nu se poate pune problema ca nu da banii,caci lucrez in aceeasi firma cu ai mei;ei sunt sefii.Trebuie sa umble in CCM la nivelul firmei sau scriu in cerere direct CCM la niv national ,art 51,lit. c.Cam cati bani pot lua?
multumesc!
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
oanab125 spune:
Eu lucrez in invatamant,in Bacau, am facut cerere, dar mi s-a raspuns de la consiliul local ca in bugetul pe 2006 nu este prevazut asa ceva. Un consilier mi-a spus ca la rectificarea din toamna ar trebui sa mi se aprobe. Este cineva din Bacau care a primit? De la scoala m-au intrebat asa ceva. Chiar nu stiu ce sa fac, e dreptul meu.
marinelaf spune:
nu am stiut de acesti bani dar eu stiu ca atunci cind am nascut in 2005 am primit ceva bani de la stat 1500000 nu de la firma la care lucrez. voi ati primit acesti bani si ati mai primit si de la firma?
eu nu am facut cerere la firma ca nu stiam ca avem acest drept.
ionelalit spune:
Stiti cumva in Ministerul Justitiei se aplica acest salariu ca premiu pentru nastere? As vrea sa stiu si eu. Va multutmesc mult!!!!
Asan