Din nou despre un salar premiu pt. nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

si eu am nascut de curand si as depune cerere la servici pt prima.asa ca te rog Denisa, poti posta aci cererea pe care ai facut-o pt obtinerea primei respective?merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Buna fetelor, imi cer scuze pentru intarziere, dar am fost plecata. Sora mea si eu de altfel, am primit salariul din momentul nasterii, deci nu de la data solicitarii. Cat ai avut cand ai nascut, atata trebuie sa primesti, NEIMPOZITAT, se retine totusi ceva, parca, dar nu stiu exact, scrie in codul fiscal.
Ajung acasa si caut pe ceva cd cererea depusa de mine in acest sens.
Scuze din nou.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Sigur e neimpozabil??Ca mie mi-a oprit 600000 impozit!!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AM o nedumerire...poate solicita si tata acesti bani chit ca nu el e in CIC??
Eu l-am solicitat si nu au vrut sa mi-l dea

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

AM o nedumerire...poate solicita si tata acesti bani chit ca nu el e in CIC??
Eu l-am solicitat si nu au vrut sa mi-l dea

Martie Aprilie 2004

Poate,dar numai in cazul in care mama nu are servici.Irina si bb Ilinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

La noi in firma (privata) se acorda salariul da baza stabilit la nivel de fabrica-undeva la 4-5 milioane.Deci degeaba am eu salariul de baza mai mare ca tot nu voi primi decat cele 4-5 milioane. Cel putin asa mi s-a spus, sa nu ma astept sa-mi dea salariul meu de baza,Oare o fi corect?

Mandy, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mersi Irina...chiar nu stiam!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Irina tu de ce te-ai dus la inspectorat ti-a spus cineva ca eu am facut o cerere anul trecut si nu mi-au raspuns decat verbal ca nu au fondur si atat numai ca nu vreau sa ma multumesc cu atat si acum in sept ma gandeam sa fac din nou cerere mi s-a spus ca trebuie sa fac catre scoala si va fi aprobata de contabila sefa a centrului bugetar de care apartine scoala .Te rog lamureste-ma ca nu se gaseste nimeni sa explice clar cum trebuie sa fac daca se poate si exemplul cererii tale ar fo nemaipomenit daca nu astept sa vad ce cerere a facut Denisa dar e mai bine de la tine,meci frumos.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgescu oana

Irina tu de ce te-ai dus la inspectorat ti-a spus cineva ca eu am facut o cerere anul trecut si nu mi-au raspuns decat verbal ca nu au fondur si atat numai ca nu vreau sa ma multumesc cu atat si acum in sept ma gandeam sa fac din nou cerere mi s-a spus ca trebuie sa fac catre scoala si va fi aprobata de contabila sefa a centrului bugetar de care apartine scoala .Te rog lamureste-ma ca nu se gaseste nimeni sa explice clar cum trebuie sa fac daca se poate si exemplul cererii tale ar fo nemaipomenit daca nu astept sa vad ce cerere a facut Denisa dar e mai bine de la tine,meci frumos.Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Draga Oana,si eu am facut 2 cereri si am asteptat un an pana am primit banii.Prima oara mi-au spus ca trebuie sa astept bugetul pe anul urmator,iar a doua mi-au aprobat-o.Cererea o faci catre director,si mentionezi articolele din lege conform carora soliciti dreptul(subsemnata,etc,etc,conform art.,litera,alineat din Contractul Colectiv de munca la nivel ramura invatamant,solicit acordarea unui salar ca premiu pentru nasterea unui copil)Nu mai am modelul exact,ca ti l-as fi dat.Apoi o depui la secretariat si ceri neaparat numar de inregistrare.Si pe urma astepti.Eu una am intrebat in fiecare luna "ce se mai aude cu banii aia",de o adusesem pe directoare la disperare.Nu am fost deloc la inspectorat,acolo doar am sunat la Salarizare,dar in legatura cu plata CIC-ului,nu cu banii astia.Succes si rabdare,ca o sa ti-i dea pana la urma,numai ca trebuie sa te tii de capul lor.Fa cererea acum ca sa te prinda in bugetul pe urmatorul an scolar.Irina si bb Ilinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_78 spune:

Buna,
In primul rand vrau sa va multumesc pt. ca datorita voua am aflat despre acesti bani. Eu am nascut in dec 2004 si luna trecuta am facut si eu o cerere care mi-a fost aprobata si astazi mi-au fost virati banii pe card.. am intelesc ca mi-au dat "salariul de baza" mai putin impozitul si celelalte retineri...deci am primit salariul net care l-am avut cand am nascut... :)

Mergi la inceput