Salvati-l pe Mihaita ! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Corina G spune:
Gabriela, multumim mult pt. mesaj. Ma bucur enorm ca bilirubina a scazut asa mult. Asta este EXTRAORDINAR.
In schimb sunt f. dezamagita de cum cei de la Saint Luc trateaza subiectul donatorului. In toate corespondenta ta cu ei, nici macar o data nu ti-au spus ca s-ar putea sa nu o accepte. Chiar tu mi-ai spus ca nu au atins subiectul decat o singura data. Ti-au dat de inteles ca ar accepta-o pe Mihaela. Acum, dupa mai mult de o luna de cand sunteti acolo, ei tot nu au un raspuns clar, si tot stau prin sedinte si comisii de etica.... Ca tot veni vorba de etica, cat de etic este sa va tina asa in tensiune si sa nu va fi spus pana acum ca sansele sa o accepte pe Mihaela sunt aproape inexistente, si ca intentioneaza sa va puna pe lista de asteptare pt. 3 luni sau mai mult? Inteleg situatia si problema lor, dar nu mi se pare ETIC ca pana acuma sa va tina asa... In sfarsit...
Noi suntem alaturi de voi si ne rugam pt. Mihaita. Sunt sigura ca intr-un fel sau altul se va rezolva si Mihaita se va intoarce bine si sanatos acasa!
Witchie spune:
Draga Gabi, draga Dan,
Ma bucur sa citesc vesti de la voi. Imi pare rau ca situatia este atat de complicata. Ma linisteste gandul ca Mihai zambeste si e sub supravegherea acelor medici despre care voi spuneti ca sunt minunati. Speram ca dupa atata timp sa ne scrieti deja ca problema s-a rezolvat si incepeti recuperarea, dar medicii stiu mai bine ce trebuie facut.
Gabi, credinta voastra in Dumnezeu nu a fost in van pana acum! va fi bine, vei vedea. Va imbratisez pe amandoi, si pe tine si pe Dan si pe Mihai imi doresc sa-l vad iar, cand va veti intoarce.
Cu drag,
Witchie
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
De fiecare data citesc cu mari emotii mesajele voastre. Si cum imi place sa cred ca Mihaita intelege ce zic, de fiecare data cand ma duc in camera incep sa ii povestesc: uite, puiutule, ti-a scris asta si asta si ti-au transmis asta si asta si se roaga pentru tine. Tu trebuie sa fii cuminte, sa ii asculti pe mami si pe tati ca iti vor binele, sa iei pastilutele, sa mananci, sa te joci, ca un copil ascultator. Daca avem rabdare si ne purtam frumos, Doamne Doamne o sa ne vada si o sa ne gaseasca ficatel atunci cand va fi cel mai bine sa faci operatia. Si o sa te faci mare si o sa devii ditamai barbatul si ai sa o intreci pe mami in greutate. Si stau de vorba cu el si ii spun tot felul de lucruri. Dar fara sprijinul vostru nu as avea prea multe sa ii spun, nu as putea sa il incurajez tot timpul cu aceleasi cuvinte. Si atunci in spun,
Uite, ti-a mai scris Motanik din Anglia, ti-a scris Carmi din Germania, ti-a scris Mirunaa, Andries din Romania. Se roaga pentru tine si te poarta in ganduri. Si tu stii, mama, ca si ele au copilasi si ele au problemele lor si totusi isi fac putin timp si pentru tine. Sa cresti mare si sa le multumesti cum se cuvine.
Si apoi citesc mesajul de la Adlemi care este o optimista incurabila si care tot ce zice se indeplineste si sa dea Domnul sa ne astepte la aeroport si sa nu il mai recunoasca pe Mihaita de dolofan ce va fi.
Witchie, esti o dulceata de femeie si ma bucur nespus ca te-am cunoscut personal. Corina, stiu ca ai luptat enorm pentru Mihaita si banii din State au facut o mare diferenta in sansa de a fi aici. O sa traim si momentul cel mare, al insanatosirii lui Mihaita si totul va ramane in urma, si ciudateniile lor, si problemele lor de etica. Si eu m-am enervat, am plans dar am vazut ca absolut cu toata lumea se poarta asa. Aici totul parca este in reluare. Daca nu esti in coma (Doamne fereste) totul merge f incet, toata lumea este relaxata si poate ca asta e cheia succesului. O sa reinvatam sa traim, o sa reinvatam sa mergem, sa gandim, ca sa putem sa intelegem si sa ne adaptam. Asteptarea va fi grea dar sunt convinsa ca nu avem de ce sa ne plangem si ii multumim Domnului ca avem sansa de a fi aici, de a avea atatia prieteni alaturi de noi. Suntem cu adevarat binecuvantati. Si chiar daca nu apuc niciodata sa va amintesc pe toti ma gandesc la fiecare dintre voi cu multa dragoste.
Va multumesc din suflet pentru tot si ma rog Domnului sa va inmulteasca faptele voastre bune si sa va dea numai bucurii alaturi de cei dragi.
Doamne ajuta! Va iubesc pe toti !
Gabriela
lucia_cs spune:
Gabriela, iti multumim ca prin tot stresul care ste acolo tu-ti mai faci timp si nu -i uiti pe cei care stau cu sufletul la gura si asteapta vesti bune despre minunea voastra.
Sanatate si pupici micutului!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
adlemi spune:
Gabi...Fără cuvinte...
Și da, în cazul de față, sunt o optimistă incurabilă!!!Și nu vreau, și nu pot și nu-mi permit să fiu altfel.
Totul va fi bine! Sunt atâția oameni lângă voi, atâția oameni care se roagă pentru voi, atâtea suflete care sunt alături devoi, astfel încât nu are cum să fie altfel decât bine!!!
V-am spus, puterea gândului e magică. Gândiți frumos și totul va fi bine. Și precum spuneai și tu, tot ceea ce spun eu se îndeplinește!
Așadar, dragii mei, ne vom întâlni la aeroport și va voi întâmpina așa cum v-am promis. Iar pe Mihăiță cel puternic și curajos, cel plin de viață și dătător de speranță îl va aștepta o surpriză mare, mare cât toată așteptarea noastră de a fi bine!
Vă tare de tot și toate gândurile mele pozitive sunt asupra voastră!
Și special pentru puiul mic
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Trebuie sa mai asteptam o saptamana ca sa primim un raspuns de la comisia de etica A fost ziua Belgiei si nimeni nu a muncit. Tocmai joi cand trebuia sa fie sedinta !!!! Am vorbit si cu Mihaela, saracutza, este blocata cu intreg programul de vacanta din cauza noastra. Nu poate face nimic. Ieri am crezut ca ne urcam pe pereti de asteptare. Avem nevoie de rabdare si de credinta. Se pare ca suntem departe de a considera ca Mihaita este aproape de sfarsitul chinului. Lucia, sper ca intelegi ce spun.
O fetita din Israel care este la 2 luni dupa transplant si care era f bine de altfel a facut febra dintr-o data si saptamana viitoare trebuie operata la vena porta. Cand mai avea atat de putin de stat acum totul s-a complicat din nou. Aceleasi spaime le traim si noi cu Mihaita. "Starea lui nu este extrem de grava dar nici nu este intr-o conditie foarte buna. Are nevoie de transplant curand". Noi cand auzim cuvintele astea ne vine sa urlam. Curand pentru noi este prea departe.
Am avut sansa aseara sa ma intalnesc cu o mamica din Grecia care era pe lista de asteptare si era ultima. Si in 2 luni de zile a ajuns sa faca transplantul. Era atat de optimista incat m-a molipsit si pe mine. Parca mi-o trimises Dumnezeu special. De asemenea, Corina, in sfarsit am gasit maltoza dextrina pe care o cautam cu totii la un moment dat. Dna aceasta din Grecia imi spune ca ea ii da la baietelului ei calorii de la farmacie. Imi arata cutia, sa innebunesc, scria dedesubt maltose dextrine. Cand l-am intrebat pe dieteticianul de la spital de maltoza dextrina, s-a uitat la mine ca la o nebuna, si-a scos o hartiuta, si-a notat produsul si a ramas ca se intereseaza. Asa a ramas, cu interesatul. In schimb ne-a recomandat sa ii punem Nesquick in lapte ca e f bun. Acum Mihaita nu mai mananca nici o combinatie de lapte fara nesquick iar eu nu sunt deloc incantata de cacao asta excesiva. Sper sa ii placa cu maltosa dextrina. Aseara i-am pus putin in lapte si nu s-a strambat. O sa incepem sa ii scoatem treptat nesquickul.
Am crescut si doza de heparon (laptele ala infect de care va spuneam ca nu ii place si care este f bun la ficat). Acum mananca 4 masuri heparon si 1 masura milumil. Din pacate nu ia in greutate. Medicii de altfel ne-au spus ca nici nu va lua din cauza bolii. Important este sa nu scada.
Am o mare rugaminte la voi toti. Fiecare de unde este. As vrea sa trimit un acatist pentru Mihaita la bisericile si manastirile din Romania si din intreaga lume unde se gasesc moaste ale sfintilor si unde stiti ca exista putere de rugaciune, unde se fac minuni. Fiecare cred ca stie o povestioara cu cate un astfel de loc. Am marea rugaminte sa imi spuneti de fiecare acest loc. Daca puteti sa va interesati cat costa sa fie pomenit pentru 1 an de zile as fi mai linistita pentru ca sunt convinsa ca doar rugaciunea ne poate ajuta. Ma ajutati?
Multumesc din suflet pentru tot ce faceti. Ma gandesc tot timpul la voi si facem tot ce putem ca Mihaita sa fie sanatos si sa ne intoarcem cu el curand si cu vesti bune.
Doamne ajuta !
Gabriela
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by gabriela hogas
Am o mare rugaminte la voi toti. Fiecare de unde este. As vrea sa trimit un acatist pentru Mihaita la bisericile si manastirile din Romania si din intreaga lume unde se gasesc moaste ale sfintilor si unde stiti ca exista putere de rugaciune, unde se fac minuni. Fiecare cred ca stie o povestioara cu cate un astfel de loc. Am marea rugaminte sa imi spuneti de fiecare acest loc. Daca puteti sa va interesati cat costa sa fie pomenit pentru 1 an de zile as fi mai linistita pentru ca sunt convinsa ca doar rugaciunea ne poate ajuta. Ma ajutati?
Gabriela, vreau sa-ti spun ca Mihaita se afla pe lista de rugaciuni a bisericii noastra de vreo 2 luni. Nu este o biserica care are moaste, dar toti cei ce vin la biserica primesc o lista cu necesitatile fiecaruia si se roaga pentru ei.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
Dalina spune:
Draga Gabriela,
Biserica la care merg eu se numeste Sfantul Stelian care este ocrotitorul copiilor! Are si moastele sfantului.
Nu stiu daca se dau acatiste pentru un an dar ma interesez si am sa dau eu pentru voi, macar atat sa fac...la noi la firma s-au strans la un moment dat bani pentru Mihaita dar eu eram in concediu atunci asa ca Dumnezeu mi-a dat si mie sansa sa fac ceva!
Va doresc mult curaj si sa va ajute Dumnezeu sa duceti la bun sfarsit misiunea asta grea!
Dalina
Corina G spune:
Gabi, multumim de mesaj. Asteptarea asta prelungita la infinit este groaznica. Nici nu pot sa imi dau seama prin ce chinuiri si griji treceti. Sper din suflet sa aveti un raspuns sapt. viitoare si sa nu va mai taraganeze atata.
Nu prea inteleg cum "ati gasit maltodextrina in sfarsit". Asta ti-am trimis si eu, intr-o cantitate uriasa, si ai spus ca nu ii place lui Mihaita sa o ia. Ca se numeste dextrine maltrose (franceza) sau malto-dextrin (engleza), te asigur ca este acelasi lucru si are exact aceleasi componente chimice. Ti-am spus ca am vorbit si eu aici cu o dieticiana specializata in copii, care mi-a spus ca nu e ceva ce se da deobicei la copii, aici, dar ca este absolut ok sa ii dai, nu-i nimic rau in ea. Aici malto-dextrina se foloseste pt. luat in greutate la sportivi, etc. In orice caz, produsul si rezultatul sunt aceleasi.
Of, sper sa reusiti sa intrati pe linie dreapta, sa aveti un raspuns clar, ca sa stiti ce sa faceti si sa va linistiti un pic.
Nu pot sa ajut cu acatistele, din pacate. Noi aici nu avem o biserica construita, deci nici moaste. Biserica propriu-zisa se contruieste d-abia acum.
Numai bine!
sauzimdebine spune:
Draga Mihaita,
De mult doream sa astern pe sticla computerului cateva randuri adresate direct tie. Teama ca nu vei ajunge sa citesti epistola mea a amanat scrierea ei pentru catva timp.
Dar nu despre mine si temerile mele, disparute acum, cand scriu aceste randuri, disparute zic, ca negura diminetii sub razele soarelui, deci, nu despre asta vreau eu sa-ti povestesc acum.
Ceea ce vreau eu sa-ti spun este legat de tine. Poate ti-o vor spune si altii, poate ti-au spus-o deja, nu are importanta, vreau sa stiu ca o stii si de la mine.
Zambeste Mihaita! Zambeste tot timpul. Zambeste obstacolelor si mergi inainte, caci tu, cel nascut si crescut din dragoste, esti insasi zambetul izbandei vietii.