Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

quote:
Originally posted by gabriela hogas

Am o mare rugaminte la voi toti. Fiecare de unde este. As vrea sa trimit un acatist pentru Mihaita la bisericile si manastirile din Romania si din intreaga lume unde se gasesc moaste ale sfintilor si unde stiti ca exista putere de rugaciune, unde se fac minuni. Fiecare cred ca stie o povestioara cu cate un astfel de loc. Am marea rugaminte sa imi spuneti de fiecare acest loc. Daca puteti sa va interesati cat costa sa fie pomenit pentru 1 an de zile as fi mai linistita pentru ca sunt convinsa ca doar rugaciunea ne poate ajuta. Ma ajutati?

Draga Gabriela,
cu totii ne rugam pentru Mihaita si pentru voi, dar sa stii ca nimic nu este mai puternic decat rugaciunea fierbinte unei mame si a unui tata inaintea lui Dumnezeu. Rugati-va in continuare si cu credinta ca ceea ce cereti ati si primit. Nu lasati indoiala sa va cuprinda spiritul, Mihaita poate fi un mesager al Cerului si nu degeaba Dumnezeu pare ca intarzie in ascultarea rugaciunilor noastre.
Va imbratisez cu drag,
Domnul sa fie cu voi si cu Mihaita

Si comunitatea Crestina Adventista din Iasi se va ruga pentru Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Draga Gabriela,
Din ziua in care am citit despre Mihaitza il pomenesc zilnic in rugaciunile mele si ma rog din tot sufletul sa se faca sanatos si afle ce parintii MINUNATI are.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Lucia, iti sunt recunoscatoare pentru ceea ce faci pentru Mihaita. Mii de multumiri. Iti multumesc de asemenea ca ai timp sa ne raspunzi si noua, stiind cat suflet si timp pui in cazul Sabinei. Esti un inger pentru ea.

Dalina, multumesc din suflet. Si eu am mare tragere la Sf. Stelian. M-am rugat foarte mult la el cand am fost in maternitate si toata lumea imi zicea ca Mihaita nu are sanse sa traiasca. Ma rog ca si Mihaita sa fie unul dintre copiii tinuti in brate de sfant. Daca este un cost prea mare pentru 1 an de zile te rog sa imi spui si sa acopar diferenta. Nu vreau sa te oblig sa cheltui mult pentru noi.

Corina, ai dreptate. Insa eu nu stiam daca pot sa ii dau ca scria ca e pentru adulti si cand am vazut ca nu i-a placut am intrerupt sa ii mai dau. Aici am aflat ca aceasta maltoza se da la copiii peste 3 ani si totusi i s-a recomandat si lui. Inseamna ca la intoarcerea in Romania va avea calorii de rezerva de luat. O vom folosi atunci. Si se pare ca oricum nu ii place nici asta, dar va spuneam ca ii punem nesquick in lapte si nimic nu mai bea fara nesquick. Speram sa il dezobijnuim repede ca nu imi place sa ii dau cacao la greu.

Sauzimdebine, multumesc ca ti-ai luat inima in dinti sa ne scrii. Esti o optimista incurabila si cred ca poti sa ajuti foarte multa lume care are nevoie de oameni ca tine. Te mai asteptam si de-abia astept sa pun pozele alea in care Mihaita este tot un zambet.

Mmag, multumim pentru rugaciunile pentru Mihaita. Ai dreptate, rugaciunile parintilor spuse din toata inima sunt cele mai puternice, dar suntem si noi niste oameni pacatosi care poate ca nu stim intotdeauna cum sa ne rugam si de aceea vroiam sa apelam la cei care au invatat cum sa se roage, la cei scoliti pentru asta. Si crede-ma ca sunt locuri in lumea asta unde tremura carnea pe tine cand se tine o slujba cu har. Iar rugaciunea colectiva este si ea foarte puternica. de aceea multumesc la toata lumea care se roaga si pentru Mihai Alexandru, pentru ca fiecare ruga ajunge acolo sus in cer si este ascultata.

Ina32, esti o scumpa. Multumesc ca nu ne-ai uitat. Parintii ca parintii, fara Dumnezeu si fara voi nu am fi reusit nimic, dar sa dea Dumnezeu sa aflam cu totii ce baiat minunat se va face Mihaita si bine crescut si bun la suflet si destept si iubitor, of, cate imi doresc pentru el !

Oameni buni, iar ma da asta afara. Mi-am luat abonament la internet ca e mai ieftin si bineinteles ca nu ma pot desprinde de calculator. As vrea sa pot sa pun pozele dar nu vreau sa comentez nvelul PC-urilor de aici. In plus, tipul este si super zeflemitor si cam nesimtit. Mi se blocheaza calculatorul, pierd mesaje si el spune sec, schimba calculatoul. Dar eu lucram, aveam ceva in lucru, si el zice pas probleme. Imi vine sa il strang de gat dar ma abtin. Dca mai asteptam mult pe aici s-ar putea sa nu raspundem pentru actiunile noastre. Ok. trebuie sa plec. Sper sa intru cat de curand pe forum.

Va pup pe toti. Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Prietenii mei,
Nu v-am spus, pe 24 iulie Mihaita a facut un an jumatate !!!
I-am cantat multi ani, am facut poze, l-am scos la plimbare si l-am pupat mult mult de tot, ca era rosu de atatia pupici. Am dansat prin casa, l-am gadilit, am iesit la o tentativa de pizza (zic asta pentru ca uitandu-ne la preturi ama ales-o pe cea mai ieftina si cand ne-a adus-o am crezut ca ne mai trebuie inca 4 pe atatea ca sa simtim ca am mancat ceva, dar fuse destul de consistenta si ne-am saturat pana la urma cu bucatica aia).
Oricum, tipului asta de la net ii vine sa ma omoare ca am intrat iar pe scris, dar o sa-i treaca. Vroiam sa impartasesc cu voi evenimentul. Si i-am cantat pe strada, a fost frumos. Am fost numai noi 3, dar cel mai important este ca este prima oara cnd nu suntem intr-un pat de spital de ziua lui. Doamne ajuta!
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

LA MULTI ANI MIHAITA cel Voinic
sa iti dea Bunul Dumnezeu numai bucurii si sanatate alaturi de cei dragii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multi ani sanatosi inainte, Mihaita!
Si fiecare aniversare de acum inainte sa nu mai fie umbrita de nici o tristete, ci sa fii sanatos si voinic si sa ne bucuri pe toti cu vesti bune despre tine!

La multi ani!

Gabriela

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La Multi Ani Mihaita!!!!
Sa te bucuri de multi ani sanatosi, plini de lumina si bucurie, dragalasule!!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La Multi Ani, Mihaita !
Sa te intorci sanatos si voios acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Draga Gabriela,

Eu ma rog in fiecare zi pentru Mihaita si am dat si un pomelnic la biserica. Nu pentru un an, dar am sa mai dau.

Iti mai scrisesem despre Sfantul Nectarie, ale carui moaste se afla la manastirea Radu Voda din Bucuresti (strada Radu Voda nr 18), acolo unde este si seminarul teologic.

Seminarul Teologic Liceal Ortodox Nifon Mitropolitul Bucuresti

Str. Radu Voda no. 24 A
75102 Bucuresti, sector 4
Director: Pr. Mihai Aurel
Tel.  330 57 54,   330 45 65

Esta sfantul facator de minuni cel mai apropiat zilelor noastre, si ajuta si copiilor bolnavi.

S-au cunoscut vindecari extraordinare datorate lui.

Iata aici acatistul lui.

http://saraca.1plan.net/acatiste/acatistul_sf_ierarh_nectarie.htm

Eu l-am tiparit si l-am citit de cateva ori, gandindu-ma la Mihaita.

De asemenea, ma rog si la Sfantul Mina. Exista in Bucuresti Biserica lui, a Sfantului Mina.

In alta ordine de idei, mai avem aici 990 de dolari canadieni stransi pentru Mihaita. Vrei sa ii trimitem acum in conturile din Romania?

Esti mereu in rugaciunile mele, si tu si Mihaita. Sa va ajute Dumnezeu!
Cu drag
Eliza
Toronto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

draga gabriela,
as vrea si eu sa va salut, si sa iti spun ca va citesc cu "sufletul la gura", si ma bucur cind citesc ca sinteti mult mai bine! sinteti in gindurile noastre, si ii dorim lui Mihaita ca ingerii sa il aiba in paza, sa il pazeasca de tot ce e rau , si Dumnezeu sa ii dea multa sanatate si sa ii intareasca trupshorul micut!
ce frumos ati petrecut de ziua lui!!
sineti parinti deosebiti!
cu drag, ana

Mergi la inceput