Constanta la apel!!(38)
Raspunsuri - Pagina 9
dadi_t spune:
Adriana,Daniela bine ati venit! V-am trecut in listuta!
Simona, din poze nu prea se vad... kg in plus.Dar tu sti mai bine. Si pe mine m-a urmarit celulita toata viata.Aveam 18 ani 50 kg , dra celulita la greu pe coapse.Acum am vreo 13 kg mai mult, dar... celulita mai putin. Secretul: masaj, dar masaj profesionist. Nu mai mult de o data pe saptamana, timp de doua ore-masaj anticelulitic.Am dat 10cm in circumferinta coapselor in decurs de aproape un an.Si Simona, da e f. bun supliformul. Eu insa am facut alergie la el...aveam fond alergic dinainte de a-l folosi.
Nu stiu ce sa mai fac sa atenuez starile de greatza....si sunt programata abia pe 28....mor pana atunci....Incerc sa gasesc pe altcineva...imi recomandatiun alt dr. ginecolog? Si un nr. de telefon.Please!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
dianamaria spune:
Buna ziua
fetelor noi - Bun venit!
Tania, Laura - felicitari pentru premiante!
Sa ma laud si io : Tibi a luat si el premiu intai (bine, pe diploma scrie ca "pentru rezultate DEOSEBITE la invatatura si buna purtare", e cam nashpa cu calificativele astea...). A venit invatatoarea la mine la birou si mi-a adus premiul si diploma (ca doar si noi am conceput si facut diplomele ) si i le-am dat lui Tibi seara, l-am felicitat si el ne-a spus "va multumesc ca sunteti alaturi de mine"...
L-a vazut din nou dr. pe Tibi si a zis ca e ok, sa-l mai tinem in casa pana marti si gata! Oricum oreionul lui a fost de gashca, copilu' nu s-a umflat decat f putin, si nu a facut decat o singura data febra.
Stati linistite! Io am vazut ca sunt la moda trei randuri de burti
Week-end placut!
Diana
POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007
nastasie spune:
neata fetelor!
DANI, sa-ti traiasca puiuta.la multi ani!.multumesc, dady ca m-ai tecut in lista.doamne ce cald mai e.nu mai stiu cum sa-l mai imbrac pe razvan.nu mai ies decat seara pe racoare cu el.fetelor, sora mea din germania face gemeni.inca nu am aflat ce sunt.mai are un baietel de 3 ani si acu mai face doi.e posibil daca mai vreau sa fac si eu sa fac tot gemeni.suntem din neam cu gemeni.mama mea si cu matusa sunt gemene.abia astept sa aflu ce sunt.
jone spune:
vin si eu cu voi.
iesiti mai pe seara?
unde va intalniti?
sanzi si cu liris merg si la plaja!eu va tin umbra!sanzi stie de ce! [:d]
loreen eu l-am rugat frumos pe unu sa inceteze 10 minute ca vorb cu sotu la telefon si nu il mai auzisem de 3 saptamani. 2 minute a incetat dupa care ... a reinceput.
jone si alex
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
dadi_t spune:
Diana, subscriu ca sistemul actual de valorizare al copilului e vax-albina ...Bataie de joc...Cum motivezi copilul sa invete, cand impreuna cu el iau premiul intai inca vreo 15 copii? In conditiile in care in timpul orelor invatatoarea chiar atrage atentia ca face orele doar cu doi elevi...Anduta mea, fara lipsa de modestie e f. activa si isteata...nu am lucrat nici o problema de matematica cu ea nici din manual , nici din culegeri..parol... tot anul...Stie deja tabla inmultirii pana la 6 perfect si pana la 10 gandindu-se putin.Si n-a facut-o la scoala..A lipsit doua saptamani cu oreionul si inca doua saptamani acum cu operatia mamei si nu m-a intrebat mititica nimic din temele care le-a avut de facut.Le-a inteles imediat...Trebuia sa ma descarc un picutz....
Felicitari Diana si Loreen pt Tibi si Bianca. Noi stim ce copii avem...nu?Ce ma bucur ca Anduta nu e afectata de fapt8ul ca s-a trezit la egalitate cu multi altii care nu meritau...chiar nu pune pret nici pe premiul ei....M-a intrebat doar daca sunt mandra de ea!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Tania eu ti-l recomand pe Rusa, dar sincera sa fiu nu mai am nr lui de telefon...dar nu face programari, te duci acolo si astepti pana iti vine randul (cel putin asa era acum 1 an ultima data cand am dat pe la el)...
Adresa lui este pe N. Grigorescu (nu mai stiu nr ) pe undeva in pe langa spitalul mare...imi pare rau ca nu imi mai aduc aminte si alte amanunte...dar mie mi-a placut de el...e "finutz"...
Jone, maine ne intalnim in parcul tabacariei...inca nu stim exact locul
DAr eu propun sa ne vedem in dreptul bancii religiilor...in parc...
Diana felicitari pt Tibi!!!!!!!! Bravo lui!!! De abia astept sa curga cu diplomele si la noi
Dani poate vii si tu maine!!!
Eu sunt putin dezamagita ca prietenii nostrii pe care trebuie sa ii cununam in toamna, nu vor sa le botezam copilul (ea a ramas insarcinata) si sunt ff suparata...
Imi doresc asa de mult sa botez incat nu mi se pare corect sa ne vrea de nasi, dar nu nasi de botez...nici nu stiu ce sa fac...
Nu e nepoliticos???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Fiquelle spune:
Buna ziua, fetelor!
Avem o mica pauza...Sofi nu e catarata pe mine, asa ca va scriu...cat apuc!
S-au anuntat inca doi dintisori sus, deja au spart gingia, deci avem in total 6 dintisori!
Azi si noi avem sarbatoriti, il serbam pe tati, care face 37 de ani!
Deja ne pregatim bagajele, am pus multe lucruri groase, caci ma astept sa fie rece in Fagaras.
De dimineata m-a pus naiba sa ma dau cu fond de ten L'Oreal, Accord Parfait si mi-a inflamat ochii, nu stiu cum am reusit sa-mi bag si in ochi, si abia vad...imi lacrimeaza ochii la greu...
Mygirl, la multi ani Alexandrei...nu mi-ai raspuns la PM...
Crixia, si ce post ocupi acum, dupa avansare? Si zici ca sa stam 2 ani acasa?hi!hi!-vorba lui Sanzi...(eu din toamna ma duc la scoala...)
Sanzi, nu te mai vaita de kg, ca te-am vazut eu in poze...nu e cazul...
Loreen, ce ma mai certam eu cu astia care nu respectau programul de liniste...sunam si la Politie, daca nu intelegeau ca am copil mic si macar la pranz sa il lase sa doarma!
Roxa, voi plecati singurei...ce bine de voi, si eu imi doresc sa plec doar cu sotul meu in concediu, insa eu inca o alaptez...e innebunita dupa tzatzica, nu stiu cum o sa o intarc...o sa urle de o sa rasune blocul...si or sa sune vecinii la Politie atunci!
Distractie placuta si voua (ne impartasim experientele la intoarcere).
Tania, ai o fetita model! sa-ti traiasca...asa mi-ar placea sa fie si Sofi...iti dai seama, cum ar fi ca o fata de profesoara sa nu invete bine? o "omor"!
Hai ca scriu mai incolo...Sofi vrea nani de frumusete de la ora 11...acum cu intarziere!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
sinzi_ana spune:
Mada, incearca sa toci ceapa iute...iti curata imediat ochii...lacramezi la greu si apoi te speli pe fata si se curata...
La mine funcioneaza de fiecare data...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
jone spune:
fiquelle - in fagaras e frig si in august depinde cat de sus urci.asha ca i-ati haine si mai groase.
duminica e ok in parcul tabacariei dar ma gandesc ca in tarapiticilor e nebunie.
acum sunt 30 grade la umbra (mi-am luat termometru ca nu se mai putea)
in seara asta nu merge nimeni in mamaia?
tania - alexandra mea e nascuta pe 6 feb 2005 \ pe dr rusa il gasesti si in spital pana la 12 parca, te duci la etajul 6 la asistenta sefa si intrebi ca ea stie si unde si cand il gasesti.
asha e sanzi nu te mai vaita ca tu ai vazut catamai (pe bune daca mai stiu cum se scrie cuvantul asta "catamai") mamica sunt eu
dar probabil ca o sa imi revin, oricum acum am nevooie de putere sa imi care copilasul si sa imping caruciorul.
va pupik si weekend placut
jone (ionelia)&alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Maine sper sa reusesc sa plec mai devreme de acasa, ca pe la 11 e deja f. cald.
Crixia, mi-ar placea sa ajungi cu Alexia la petrecere. Nu v-am ma vazut de mult.
Eu am scris mesajul acum ceva timp. Asa ca, adaug: mi se pare o idee buna sa ne vedem in parc, la umbra. Banca religiilor e f. bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)