Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nu ma Sinzi , este vorba de inghetata cu ciocolata...tu stii cum e??!!huh! doua placeri dintr-o data....

Tania, daca nu se vede, nu inseamna ca nu exista ...din pacate. of!of!of! stiu faza cu masaju'. de aia am avut si dorinta de tentativa asta-iarna. dar asa cum zici nu cu o floare se face primavara , iar aici, asa cum m-am interesat , preturile /ora de masaj incep de la 20 ...
de aia ma gindeam totusi la aparatul ala Starvac. mai ales ca am citit la subectu respectiv ca se pot lua si la bucata... mie mi-ar ajunge de vreo 4 ori , ptr ca se pare ca trebuie sa faci la doua zile nu mai des (si stau doar 10 zile)...

fetele , azi e cald si aici , sunt 30 de grade, ceea ce inseamna ca la clima umeda a Olandei , nu poti respira pur si simplu ... dar s-ar putea sa mergem la plaja la Scheveningen, la Haga ca-i aproape de noi.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Liris, stiu cum e...dar...hm...nu prea imi surade!!! Mie imi trebuie o concentratie mare de ciocolata pe mm patrat!!!!!!

Si eu sufar de caldura...si nici chef de plaja nu am...numai cand ma gandesc ce mi se inroseste pielea si ce ma ustura!!!! brrrrrrrr........

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mada, la multi ani sotului tau.
Sanzi, nu vreau sa pun paie pe foc dar si noi cununam la toamna si sincer, nu mi-ar pica bine sa vina-cand va fii cazul-si sa spuna ca nu ne vor nasi de potez. Asa e, este lipsa de politete si de apreciere la adresa celor care au fost de acord sa faca un bine si sa te cunune.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dragelor

stiti ce uitam noi?
ca stam pe malu marii si ca ar trebui ca singura noastra cura de slabire sa stea in inotat, inotat si iar inotat (ma rog! ptr cele care nu stiu sa inoate, si eu sunt aici, balaceala balaceala balaceala)
ca asta da jos kilogramele si ne facem mai suple
partea nasoala este ca dupa atata balaceala ti se face foame...

jone si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Dana nu pui paie pe foc...ca si eu sunt ff dezamagita..chiar imi trece prin cap sa nu ii cununam daca nu vor sa le fim nasi si de botez...pai ori suntem nasii lor ori doar le purtam lumnarile la cununie????

Jone...ai dreptate cu inotul...dar ce facem cu piticii??? ii tragem dupa noi in apa??? hehe....

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

pai schimbam optica.
in loc sa stam pe plaja si ei sa se zbenguie pe mal (alex a mea in ca nu, dar ea va sta in carucior) noi vom sta in apa si ei tot pe mal

am plecat in mamaia!daca mai vine cineva ma gasiti acolo. o tipa inalta 1.8 m vreo 85 kg si imping de mama focului un carucior albastru cu o fetitza a! si mai este si surioara mea are peste 1,8 m dar e slaba slaba.

jo si alexutza

Mergi la inceput

ne-am intors din mamaia.
de fapt am ajuns prin satu de vacanta si apoi un pic in mamaia.
e o tortura sa ma tot uit la mamici cu bebei sau copilasi si sa ma gandesc "oare am vazut-o pe dc?"

jo si alexutza

Mergi la inceput

Uite la ce ora ajung eu cu copilul acasa!!!!!!!!!
Sper sa nu ii se aplece ca mananca la ora asta!!! DAr uite ce bagaboanda sunt!!!!!!! (voi trebuie sa spuneti ca nuuuuuuuu)!!!!
JOne, sper ca daca ne intalnim prin mamaia sa ne recunosti tu ca eu sunt cu ochii in 4 dupa DAvid...ii place sa se bage in aglomeratie si nu se uita in urma...
Cine credeti ca facea baie in mare la ora 9 seara??? David si matheo!!!!!!!!!! se uita lumea ca la urs!!! ce mame denaturate!!!!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara dragutzelor
planuisem si io ceva distractie in seara asta...lasat cupilu la bunici, mers la terasa, mincat scoici....si din cauze de frig si vant...s-a destramat. asa ca sunt la computer, scriindu-va voua. asta e...
noi am fost azi la plaja, Patrick a fost super incantat. a arat plaja si nu a micant deloc nisip. chiar a facut scandal cind am plecat. speram sa putem merge si maine.
Simona, las ca mergem la plaja cind vii...care celulita? nu se mai vede delok cand esti bronzata!!!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

cuvintele tale sunt muzica la urechiusele mele mari. deci primele plaji (vreo 2 pina prind culoare) le fac singura. apoi cu voi ... ! yes!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput