Constanta la apel!!(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
M-a intrebat doar daca sunt mandra de ea!

moama ce cupil mey Tania ... frumoasa , desteapta si buna la suflet ca piinea calda.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Cred ca arunc laptopul pe geam...L-am virusat acum ceva vreme si ma rog de sot al meu sa-l duca la reparat si sufletu'...Daca el nu umbla, nu-l intereseaza...

Vin si eu sa ma bag in seama vi-a-vis de scoala din zilele noastre...E o porcarie sincer...Nu ca as fi nostalgica dupa nea Nicu,insa n-am inteles mai nimic din modul de notare al copiilor. Cum il stimulez cu calificative de genul FB+ sau FB= sau -B, si lista ar putea continua. Daca Bianca a avut numai Fb,iar pe diploma scrie cu rezultate fb la invatatura si purtare si meerite deosebite la mate si lb.romana, sa deduc ca este un lucru pozitiv...Oricum i-am spus fetei ca nu notele conteaza ci cu ceea ce ramane...Saracuta'...Cand a inceput clasa I am lipsit de langa fiind ocupata cu mama cu spitalul vreo luna, apoi cu recuperarea catt de cat, si uite asa s-a dus primul semestru...Acum in clasa II cu sarcina nasoala nu am avut timp de ea in primul semestru si abia acum cand a terminat am realizat ca are note bune...Copii destepti

Aseara am fost in Mamaia sa vorbim la ristorant pentru meniul la botez...N-am inteles nimic pana la urma ocupata fiind cu copchilu' si preocupata sa-mi adun balele de pe jos de foame...DAr am rezistat cu stoicism si am mancat doar o salata...Acasa insa imi venea sa-mi bag unghia in gat de foame...Tot stau sa ma gandesc daca sa ma apuc de fumat ,din nou, sau nu...

Afara a plouat,dar acum este frumos, racoare...Sa inteleg ca ramane valabil pentru B.Religiilor in jur de 10...

Avem poze noi...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.si noi am iesit ieri cu tati prin satul de vacanta si razvan a fost foarte incantat.si azi iesim iar.fetelor, nu stiti pe cineva care vrea un carut graco ultima care este si londou si sport , este usor de strans si de manevrat.noi am primit unul cadou si pe asta as vrea sa-l vand cu 3.000.000.l-am luat in ianuarie 2005 cu 4.500.000.nu neaparat vreuna din voi, poate auziti pe altcineva care vrea.o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata si noi!!!
Ne pregatim sa iesim in parc...pare racoare azi si frumos afara..parca s-a mai dus sin zapuseala!!!

Simona poti sa faci plaja cu mine, ca eu la cat de alba sunt nu ma innegresc niciodata si nici o sansa sa dispara asa subit celulita...

Cat despre invatamant nici la gradinita la mine nu se dau "buline" pt ca e sistem "step by step" si nu se pun calificative...toti copiii sunt egali...
Ca sa il stimulezi ai o gramada de alte metode, totul este la indemana profesorului si a copilului!!! Nu trebuie sa ia neaparat coronita...
Eu una sunt foarte multumita de sistemul asta cu calificative...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut!
se pare ca ieri majoritatea a fost prin mamaia sau satu de vacanta!
cred ca ne trebuie un semn de recunoastere!cum au gashtile.

jone

ps eu am ochit un lco la intrare in mamaia, pe plaja sunt multi copaci deci umbra ptr copilasi dar si soare ptr mamici. si cred ca acolo o sa ma stabiles

jo si alexutza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

Simona poti sa faci plaja cu mine, ca eu la cat de alba sunt nu ma innegresc niciodata si nici o sansa sa dispara asa subit celulita...

vreau sa mergem!
va ziceam ca ieri am fost la Haga , la plaja . n-am facut nota discordanta cu restul lumii. sunt si olandezii astia niste albituri ... pe picioarele mele se vad si vene, ca pielea-i transparenta. iar cind a pus barbate-miu mina pe piciorul meu, el are mult mai multa culoare... am realizat si mai bine ce alba sunt ... m-am ciupit ca sa ma asigur ca nu-s moarta de fapt.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi ne gandeam sa iesim pe la 6 ca e si mai racoare.dar nu stiu unde sa mergem:in sat sau in mamaia.ieri am fost in sat si azi cred ca mergem in mamaia.a dormit si razvan o ora de la 11-12 si bineinteles ca era sa cada iar din pat, noroc ca i-am pus perne de jur imprejur.apoi a mancat pe la 12 si a mai dormit iar o ora.am atipit si eu cu el, dar acum imi e mai somn ca inainte.as dormi non stop.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, pana si ai mei rad de mine ca sunt "branza", "var"...cand am nascut dr m-a intrebat daca sunt vegetariana (si atunci nu eram!!!!) iar RAdu e chiar tigan pe langa mine cand sunt bronzata!!! hihi...
De cand ma stiu stau vara cu iaurtul pe mine!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mamicilor

incerc sa o pun pe alexandra sprijinita intre perne si ea se tot duce in fata.
se apleaca peste picioruse si sta asa.
iipun o pernuta peste picioruse si ea tot cu capu inainte.

au mai facut si altii copilasi asa?

jo si alexutza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Tania, si eu ti-l recomand pe dr. Rusa. Am fost si eu nevoita sa fac un chiuretaj la el acum aproape 2 ani si a fost mai mult decat OK, a lucrat cu atentie, in conditiile in care eu eram super speriata...
Dezavantajul este, dupa cum spunea si Sanziana, ca nu se fac programari, ci mergi si iti astepti randul, depinde cata lume este...

tel. 634213 (ca sa afli exact programul)
Adresa: Eremia Grigorescu nr. 6 - cum vii de la Spital spre Trocadero pe N. Iorga, la intersectia cu Lahovari faci dreapta si e a doua strada la stanga parca, e o casa pe partea dreapta.

Bafta multa si sanatate!
Lucia

Mergi la inceput